• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Ayin 31 de olmam gerekiyor ama asilama yapacagim ay 8 gun erken adet oldum bu ay nasil olur hic bilmiyorum adetimde iyice şaştı doktor 12.gun kan testi yap cikar dedi ona gore hesapliycam da bu agriyla 12.gune kadar da yetisemem ama cok fazla uykum var surekli uyumak istiyorum dikkat ettim aramizda sadece progesteran sadece ben kullaniyorum

Aynen bana vermedi doktor

Kızlar selamlar
Adetinin 3.Günunden itibaren 5 gün günde 3tane klomen kullandım yumurta 1 tane 11.5mm di sonrasinda Fostimon 75mg igne kullandım bugune kadar 12.5 olmus yumurtlama gunum hesaba gore 25 temmuz buyurmu ozaman kadar aşılama yaptıracağım insallah

Kızlar selamlar
Adetinin 3.Günunden itibaren 5 gün günde 3tane klomen kullandım yumurta 1 tane 11.5mm di sonrasinda Fostimon 75mg igne kullandım bugune kadar 12.5 olmus yumurtlama gunum hesaba gore 25 temmuz buyurmu ozaman kadar aşılama yaptıracağım insallah
Az gün kalmış büyümeyebilir gibi geldi bana ama tabi yumurtalıklarının çalışma durumuna da bağlı

Kızlar selamlar
Gunde 3 adet klomen cokmus ya yumurta tembelligi mi var acaba asilama bunun icinde bir yontem tabi asilama gunune kadar buyume ihtimali var umarim buyur canim hersey gonlunce olur

Kızlar gaz verdiniz elimdeki ikinci testi de yaptım gecenin 01:30unda bu arada yaptığım iki testte Albi marka 5tllk testlerden ilk 5dkda tek çizgi vardı test kağıdında yarım saatten sonraki sonuçları değerlendirmeyin yazıyor 20dk da testin geldiği durumu koycam ya test bozuk ya yeni dölleniyor ya hiç bişey yok ben adet olcam bilemedim ama daha test yapmıcam bu net adet günüme kadar moralim bozuluyor iyice😞

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    154,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar gaz verdiniz elimdeki ikinci testi de yaptım gecenin 01:30unda bu arada yaptığım iki testte Albi marka 5tllk testlerden ilk 5dkda tek çizgi vardı test kağıdında yarım saatten sonraki sonuçları değerlendirmeyin yazıyor 20dk da testin geldiği durumu koycam ya test bozuk ya yeni dölleniyor ya hiç bişey yok ben adet olcam bilemedim ama daha test yapmıcam bu net adet günüme kadar moralim bozuluyor iyice😞
Canım test bozuk bence ya yoksa direk tek çizgi yada silik bişe çıkardı hiç ciddiye alma bu sonucu

Back