Temmuz anneleri

İnşallah canım benim :) Hepiniz kolayca alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah ❤ Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah tombişleşmiştir miniğin

Haha inşallah Can'ım bakalım sağlığı suyu falan iyi çok şükür iyi olsunda artık yapacak birsey yok kilomuza ) yavaştan alıyor oğlum

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah gönlüne göre versin. sezeryan bazı riskli durumlar için kurtuluş yolu gibi bende normal istiyorum ama korkuyorum. ağrı acıdan değil de ıkınma sorunu, bebeğin sıkışması, ebelerin işinde iyi olmaması gibi şeyler geliyor aklıma. çook kararsızım.....

Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. sen iyi seyler düşün.Allah yoluna koyar herşeyi... sağlık sektöründe çalışıyorum derken? hemşire misiniz?

Valla ben gecen cuma gittim sadece nst ye girdim doktor bebege haftaya bakcam dedi.35 haftalıkken 2.594 tü bakalım haftaya kac olmus merak ediyorum doktırum haftasıyla kilosu uyumlu dedi ama benim sorunum da doktorum bayramda ve bayramdan sonra izinli dogumumda olmayabilirmis moralim cok bozuldu hayırlısı diyorum ne yapıyım.Benim dogumda tahmini 16 temmuz

Valla benimde ilk,normal düsünüyorum ama nasıl bir acı ve sancı cekicem en cok onu merak ediyorum temennim inşallah o sancılarla başa cıkabilirim epidural almıycam ama eger cok siddetli olursa alırım Heralde..Hakkımızda herşeyin hayırlısı ben sadece sancıyı düsünüyorum dogum sırasında olusabilicek olumsuzlukları hic düsünme bence güzel şeyler düsünelim güzel olsun.Az kaldı bende suan heyecan yok ama son hafta eminim heyecan tavan yapar

Anladım Can'ım benimde 36+2 de 2550 çıktı inş almıştır kilo Çarşamba kontrolum var 37 oldum zaten . Benim 9 temmuz sata göre sezeryan olacağım 1 veya 2 temmuzda alır gibi. Can'ım senşn diğer ölçümler fl özellikle hafta ile uyumlu değil mi? Benim o hep 1 hafta geride çok üzülüyorum doktor birsey olmaz diyor ama. İşte ://

takma kafana benimde geride gözüküuor. doktor yorum bile yapmadı. kötü bi durum olsa söylerdi bence. bazı bebekler minyon olabilir çok takılmamak lazım. kendini sıkma beslenmene dikkat et.

takma kafana benimde geride gözüküuor. doktor yorum bile yapmadı. kötü bi durum olsa söylerdi bence. bazı bebekler minyon olabilir çok takılmamak lazım. kendini sıkma beslenmene dikkat et.

Sağol Can'ım işte takmamaya çalışıyorum beslenmem iyi gerçekten ama Bebek aldığı kadar alıyor her çocuk bir değil , Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. Senin az kalmış hepimizin az kaldı inş burdançok daha güzel günlerden bahsedeceğiz

Valla bilmiyorum ki canım doktor normal diyo ama bence kilosu düşük bayaga artık bilemiyorum

Ayy cok az kalmıs senin :) Saglıcakla kucagımıza alalım meleklerimizi inşallah

Ayy cok az kalmıs senin :) Saglıcakla kucagımıza alalım meleklerimizi inşallah

İnşallh Can'ım üzülme normal diyorsa normaldir benim diyorum ya 36.haftda 2550 düşün Yinede doktor normal diyor en son ölçümüne göre 150 gr almış bana da az geliyo haftada 200/250 alması lazım neyse diyelim , birde karnım küçük geliyor gözüme Nasıl olacak doğum Nasıl sığıyor falan nebiliyim.. Sanada öyle geliyor mu?

Hakkında hayırlısı olsun canım ilk bebek mi
Evet ilk bebek. Herseyimiz normal standartta. Tansiyon şeker asiri kilo hicbiri yok. Normal dogumicin cok uygundu ama suyumuz engel olacak gibi. Suyum gelirse hic zamamim yok hemen almasi lazimmis oda sezeryanla mümkün anca

Kızlar çok bunalıyorım , ağlama krizleri geliyor nefes alamıyorum göğsüm sıkılıyor kaburgam batıyor ... Sıcak iyice bunalttı ağlıyorum sonra Bebek etkilendi diye yine ağlıyorum saçma sapan hal içindeyim son 2 haftam inş. Belki ondan bilmiyorum çok yoruldum tek bildiğim bu ....

Beni de sıcak cok daraltıyor evde duramıyorum Allah çalısanlara kolaylık versin.Elim ayagım şişti ve cok acıyo günden güne daha da zorlaşıyor cok halsizim nasıl doğum yapıcam bu güçsüz halimle

Aynı durumdayim kizlar ya sabir cekecez sonuçta beklenen kutsal olanoustu bisey. İnşallah sağsağlim kucağımiza alip bu son gunleri unutacagiz.
Tek taraflı yatmaktan agirliktan bacagim cikacak gibi. Cok asiri kilo almad8m ama sanki yataktan 150 kilo gibi kalkiom :$ hergun carsaf kilif değişiyor. Ya sabir ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…