İnşallah canım benim :) Hepiniz kolayca alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah ❤ Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah tombişleşmiştir miniğin
Tabi canım kilo hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması ❤Haha inşallah Can'ım bakalım sağlığı suyu falan iyi çok şükür iyi olsunda artık yapacak birsey yok kilomuza) yavaştan alıyor oğlum
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah gönlüne göre versin. sezeryan bazı riskli durumlar için kurtuluş yolu gibi bende normal istiyorum ama korkuyorum. ağrı acıdan değil de ıkınma sorunu, bebeğin sıkışması, ebelerin işinde iyi olmaması gibi şeyler geliyor aklıma. çook kararsızım.....Canım benim de ilk bebeğim ama inanır mısın bir kere de sezeryan olsam mı diye geçirmedim aklımdan,tabi mecbur olursam işler değişir...Oyle istiyorum ki normal doğum yapmayı her acıda ona bir adım daha yaklaşmayı onu içimdeyken hissetmek tarifsiz eminim içimden çıkarken de bambaşka şeyler yaşayacağım ❤
Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. sen iyi seyler düşün.Allah yoluna koyar herşeyi... sağlık sektöründe çalışıyorum derken? hemşire misiniz?Evet çok haklısın ama elimde değil çünkü güzel giden bir gelişm süremiz vardı birden duraksadı belki büyüdüğü içindir birsey diyemiyorum en son 36 . Haftada baş çevresi 1 hafta geri çıktı o haftaya kadar hep uyumlu yada biraz öndeydi . Bınlr belki çok ufak şeyler ama ilk gebelik olunca heyecan , sektörde olunca anlamsız kaygı artıyor Rabbim ne yazmışsa göreceğiz hayırlı ve güzel yazmıştır inanıyorum bizimki sadece ilk gebeliğin heyecanı ve cahilliği Okadar)
Bende çok terliyorum Can'ım ya .. Öyle böyle değil uykuda sıçrama başladı.. :/Birde yazışmalarımı okuduysan bebeğim 1 hafta geri çıkıyor ölçümleri tedirgin oluyorum belki stresten 36 haftalıkken 2550 çıktı Çarşamba kontrolum var inş 2700 fln olmuştur senin Nasıl? Bebek kilo vs. Birde doğuma ne kadar kaldı
Benim suyum az olduğu için normal doğum cok zor görünüyor dedi. P.tesi gun verir sanirim
kızlar doğum nasıl düşünüyorunuz? sezryan mı normal mi epidural mi? birbirimize cesaret verelim benm ilk olacağı için kararsızlık ve az korku var. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. insanın aklına herşey geliyor..
Valla ben gecen cuma gittim sadece nst ye girdim doktor bebege haftaya bakcam dedi.35 haftalıkken 2.594 tü bakalım haftaya kac olmus merak ediyorum doktırum haftasıyla kilosu uyumlu dedi ama benim sorunum da doktorum bayramda ve bayramdan sonra izinli dogumumda olmayabilirmis moralim cok bozuldu hayırlısı diyorum ne yapıyım.Benim dogumda tahmini 16 temmuz
takma kafana benimde geride gözüküuor. doktor yorum bile yapmadı. kötü bi durum olsa söylerdi bence. bazı bebekler minyon olabilir çok takılmamak lazım. kendini sıkma beslenmene dikkat et.Anladım Can'ım benimde 36+2 de 2550 çıktı inş almıştır kilo Çarşamba kontrolum var 37 oldum zaten . Benim 9 temmuz sata göre sezeryan olacağım 1 veya 2 temmuzda alır gibi. Can'ım senşn diğer ölçümler fl özellikle hafta ile uyumlu değil mi? Benim o hep 1 hafta geride çok üzülüyorum doktor birsey olmaz diyor ama. İşte ://
takma kafana benimde geride gözüküuor. doktor yorum bile yapmadı. kötü bi durum olsa söylerdi bence. bazı bebekler minyon olabilir çok takılmamak lazım. kendini sıkma beslenmene dikkat et.
Anladım Can'ım benimde 36+2 de 2550 çıktı inş almıştır kilo Çarşamba kontrolum var 37 oldum zaten . Benim 9 temmuz sata göre sezeryan olacağım 1 veya 2 temmuzda alır gibi. Can'ım senşn diğer ölçümler fl özellikle hafta ile uyumlu değil mi? Benim o hep 1 hafta geride çok üzülüyorum doktor birsey olmaz diyor ama. İşte ://
Sağol Can'ım işte takmamaya çalışıyorum beslenmem iyi gerçekten ama Bebek aldığı kadar alıyor her çocuk bir değil , Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. Senin az kalmış hepimizin az kaldı inş burdançok daha güzel günlerden bahsedeceğiz
Ayy cok az kalmıs senin :) Saglıcakla kucagımıza alalım meleklerimizi inşallah
Evet ilk bebek. Herseyimiz normal standartta. Tansiyon şeker asiri kilo hicbiri yok. Normal dogumicin cok uygundu ama suyumuz engel olacak gibi. Suyum gelirse hic zamamim yok hemen almasi lazimmis oda sezeryanla mümkün ancaHakkında hayırlısı olsun canım ilk bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?