- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Doktor kendisi dedi bir daha ki gelişinde nst ye baglariz diye mecburi değil ama 34. Haftalar dan itibaren devlet bile bakıyor kasılmalar düzenli mi diye..
34.hafta cok erken degil mi nst icin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor kendisi dedi bir daha ki gelişinde nst ye baglariz diye mecburi değil ama 34. Haftalar dan itibaren devlet bile bakıyor kasılmalar düzenli mi diye..
bende tam 36. haftadayım. yarın nstye giricem. her hafta yapcak bundan sonra sanırımDoktor kendisi dedi bir daha ki gelişinde nst ye baglariz diye mecburi değil ama 34. Haftalar dan itibaren devlet bile bakıyor kasılmalar düzenli mi diye..
siz kontrollere devlette mi devam ediyorsunuz?Canım korkmana gerek yok bende geçen hafta ilk defa girdim yarın bende giricem nst ye.Artık her hafta giricekmişim
bilmiyorum erken mi değil mi gebenin durumuna göre bence kasılma şikayeti falan varsa..34.hafta cok erken degil mi nst icin ?
evet galiba bundan sonra her hafta gircez.. ben zaten 1 hafta önden gidiyorum..bende tam 36. haftadayım. yarın nstye giricem. her hafta yapcak bundan sonra sanırım
evet galiba bundan sonra her hafta gircez.. ben zaten 1 hafta önden gidiyorum..
siz kontrollere devlette mi devam ediyorsunuz?
benim bebiş açken daha hareketli galiba yemek istiyo.. bu aralar çok oburuz.. :)Evet kızlar 36.haftadan itibaren her hafta giriliyor nst ye.Benim kasılma yok ama yine de giricem cok sıkılıyorum ama 20 dk falan kalıyorum belki de daha fazla..Bu arada kızlar ben aç karnına girmistim bebek hareketli degildi karnımı doyurup öyle gidicsm sizde bir seyler yiyin bence tavsiyem
benim bebişin kilosu ilerde en son 2480 di 3 hafta önce dedim ya 1 hafta önden gidiyor dolayısıyla 06.07.2016 olarak görünüyor doğum..Can'ım bebeğinin kilosu Nasıl , bende yine geri kalmakta başladı bnmde doğum tarihim 9.7.2016 aynı hFtadayız sanırım
benim bebişin kilosu ilerde en son 2480 di 3 hafta önce dedim ya 1 hafta önden gidiyor dolayısıyla 06.07.2016 olarak görünüyor doğum..
sana daha önce demiştim ya sen kiloya grama çok takıyosun ondan bebişin alacağı kiloyu da alamıyor yemene bak iştahın neyi çekiyosa dengesince ye çok takılma yok o doktor 100 gr fazla 1 cm kısa diye çünkü usg de zaten ortalama tahmini değerler söyleniyor..
doğumda da bize söylenenden 100-200 gr az çıkarmış genellikle.. bebeğin geriden geldiğini unut ve normal bir gebe olarak devam et yaşamına biraz rahat bırak kendini kuzum yaa..
senin durumun aksine bende geç doğurmak istiyorum önden gitmesi de iyi değil benim için ama ne yapalım kilo alıyoruz gelişmemek için aç mı kalıyorum hayır..
benim bebişin kilosu ilerde en son 2480 di 3 hafta önce dedim ya 1 hafta önden gidiyor dolayısıyla 06.07.2016 olarak görünüyor doğum..
sana daha önce demiştim ya sen kiloya grama çok takıyosun ondan bebişin alacağı kiloyu da alamıyor yemene bak iştahın neyi çekiyosa dengesince ye çok takılma yok o doktor 100 gr fazla 1 cm kısa diye çünkü usg de zaten ortalama tahmini değerler söyleniyor..
doğumda da bize söylenenden 100-200 gr az çıkarmış genellikle.. bebeğin geriden geldiğini unut ve normal bir gebe olarak devam et yaşamına biraz rahat bırak kendini kuzum yaa..
senin durumun aksine bende geç doğurmak istiyorum önden gitmesi de iyi değil benim için ama ne yapalım kilo alıyoruz gelişmemek için aç mı kalıyorum hayır..
Normal olacak bi problem olmazsa...Canım senin dogum erkenmis bayagı normal dogum mu olcak ?
Tamam doğru diyorsun yerinde olmadığım icin senin gibi dusunemem ama sende takarak kilo aldiramazsin bebise strese soktugunla kalır...Can'ım elimde olsa takmayacağım hergün Nasıl besleniyorum bilsen .. Ben 20 kilo almışım toplamda çocuğum bir doktor 2500 diyor biri 2400 ve doğuma 3 hafta var .. Düşün nolur aynı durumda olsan inan takardın ve internette gelişim geriliği hep anomoli iliskisi kurulmuş bebeklerde. Bende babasızda doğduğumuzda Kilomuz boyumuz iyiymiş evet her Bebek aynı olmaz ama ben çok iyi beslendim. Yani çocuğum iyi doğarsa bana sürpriz olacak inan ki
Tamam doğru diyorsun yerinde olmadığım icin senin gibi dusunemem ama sende takarak kilo aldiramazsin bebise strese soktugunla kalır...
Sizn ne zman doğum normal mi olacak?Canım senin dogum erkenmis bayagı normal dogum mu olcak ?
ahh canım seni telaşlı gördüm böle telaş yapma 1 hafta önce gitmesi geriden gelmesi sıkıntı değil ayrıca kilosuda önemli değil sağlıklı olsun 1 kilo olsun böle stres yaparsan sütünde olmaz bak ben 1700 doğmuşum şimdi 90 kiloyum :) bilemezsin biranda gelişir sağlıklıca doğsundaaaaaCan'ım hadi kiloyu geçtim fl ve baş çevresi onarsa 1 hafta geride allahım nolur sağlıklı olsun yavrularımız
Sizn ne zman doğum normal mi olacak?