- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
Ayrıca doktoruma sordum 1 hafta önden 2 hafta geriden gitmeler gayet normal dedi canım...Ve hala eksi olarak yanılma payı var .. Bu rakamın üstünden
Ayrıca doktoruma sordum 1 hafta önden 2 hafta geriden gitmeler gayet normal dedi canım...
Kizlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum. Azicik dalayim duş almış gibi terliom. Birde altta kemiklerim sanki ikiye ayrilo gibi agriyor. Siz ne durumdasiniz. Iyicr stres yaptim sanırım ha geldi ha gelecek...
Kaçıncı haftadasinBende cok terliyorum ama agrım yok suan kendimi dogum moduna sokmadım herkes az kaldı diyor ama bana daha cok var gibi geliyo :))
Kaçıncı haftadasin
kızlar bebekler nasıl hareketleri azaldı mı? nasıl hissediyosunuz gün içinde ne kadar hareket ediyor? bir tarafta toplanma ve kasılmalar oluyor mu????????
Bende cok terliyorum ama agrım yok suan kendimi dogum moduna sokmadım herkes az kaldı diyor ama bana daha cok var gibi geliyo :))
kızlar bebekler nasıl hareketleri azaldı mı? nasıl hissediyosunuz gün içinde ne kadar hareket ediyor? bir tarafta toplanma ve kasılmalar oluyor mu????????
evet bende artık hareketlerde azalma hissedince korkuyorum. kasılmalar olacak elbet ama hareket etsin yani bende sürekli doktora giderim diye kendimi geçiştirip duruyorum inşallah doğum sağ salim olsun da sağlıkla gelsin bebeklerimizz..Bugun sabah kahvaltısından öğlene kadar sadece Demir gibi kasılıp durdu Okadar koltuktum ki .. Sonra saat 4 ten sonra baya hareket etti etmeseydi doktora gidecektim . Bence artık hareket azlığı normal yer daraldı Can'ım korkma , aynısı bende oluyor toplanma kasılma ..
evet bende artık hareketlerde azalma hissedince korkuyorum. kasılmalar olacak elbet ama hareket etsin yani bende sürekli doktora giderim diye kendimi geçiştirip duruyorum inşallah doğum sağ salim olsun da sağlıkla gelsin bebeklerimizz..
Canım benim de ilk bebeğim ama inanır mısın bir kere de sezeryan olsam mı diye geçirmedim aklımdan,tabi mecbur olursam işler değişir...Oyle istiyorum ki normal doğum yapmayı her acıda ona bir adım daha yaklaşmayı onu içimdeyken hissetmek tarifsiz eminim içimden çıkarken de bambaşka şeyler yaşayacağım ❤kızlar doğum nasıl düşünüyorunuz? sezryan mı normal mi epidural mi? birbirimize cesaret verelim benm ilk olacağı için kararsızlık ve az korku var. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. insanın aklına herşey geliyor..
Canım benim de ilk bebeğim ama inanır mısın bir kere de sezeryan olsam mı diye geçirmedim aklımdan,tabi mecbur olursam işler değişir...Oyle istiyorum ki normal doğum yapmayı her acıda ona bir adım daha yaklaşmayı onu içimdeyken hissetmek tarifsiz eminim içimden çıkarken de bambaşka şeyler yaşayacağım ❤
İnşallah canım benim :) Hepiniz kolayca alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah ❤ Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah tombişleşmiştir miniğinİnşallah zaten bu güzel duygularla çok kolay yaparsın canım
bende 36 haftaya girdim canm en son kontrolümde geçen hafta doktorum bi sıkıntı görülmüyor dedi. kilosu ve boyuna cok takılmıyor 2 hafta önce ve sonra olabilir değişebilirmiş. özel haastanedeyim devlette değilim birde 4 boyutluda görüyorum bebeği yani sıkıntılı bişey olsa söylerdi canım sıkma sende canını çok fazla düşünme. olumsuzlukları at kafandan dua et Rabbimin izniyle sağ ssalim sağlıkla kavuş bebeğine. çok üzerine düşüp olumsuzlukları üzerine çekme 3 hafta kaldı bak çoğu gitti azı kaldı iyi beslen bebeğine iyi bak o seninle şu anda onu da üzme..Beklenene doğum tarihim sat 'a göre 9 temmuz ben sağlık sektöründe çalışıyorum sezeryan ve normal doğumun kendine göre zorluğu ve guzelliği var. Kendim için sezeryan olacağım ama normal yapamadığım için eğer engelim olmasaydı. Normali denerdim hep bir korku var başından. Beri bence cesaretli olun ben sektörde olduğum için çok etkilendim . İnşallh Hakkı'nızda hayırlısı olur , Can'ımı sıkan başka konular var çok güzel beselenememe rağmen bebeğim yeterli haftasıyla uyumlu kiloda değil Gecen hafta 36 da 2550 civarı çıktı , sizin nasıldı ? İri bebekse normal doğum zorlayabilir
bende 36 haftaya girdim canm en son kontrolümde geçen hafta doktorum bi sıkıntı görülmüyor dedi. kilosu ve boyuna cok takılmıyor 2 hafta önce ve sonra olabilir değişebilirmiş. özel haastanedeyim devlette değilim birde 4 boyutluda görüyorum bebeği yani sıkıntılı bişey olsa söylerdi canım sıkma sende canını çok fazla düşünme. olumsuzlukları at kafandan dua et Rabbimin izniyle sağ ssalim sağlıkla kavuş bebeğine. çok üzerine düşüp olumsuzlukları üzerine çekme 3 hafta kaldı bak çoğu gitti azı kaldı iyi beslen bebeğine iyi bak o seninle şu anda onu da üzme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?