• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Canım 34.haftada aşağı inmişti zaten, cuma günü doktorum bu hafta gelebilir takip et kendini dedi ama sancılarını vs ama şuan düzenli bir durum yok, sormak istediğim hani mesela şu şöyle ise 1-2 gün içinde gelebilir denebilecek bir işaret bilen var mı acaba?

Valla bilemiyorum canım tek bildigim düzenli kasılmalar,nişan ve suyun gelmesi..

Valla bilemiyorum canım tek bildigim düzenli kasılmalar,nişan ve suyun gelmesi..

Offf aynen ya nette de hep onlar yazıyor , ben aradığım daha kocakarı şeyleri :KK70: Hani mesela annem diyor ki dudakların şişmesi, vücudun şişmesi falan belirti oluyor dedi ama sabahtan beri dudaklarıma bakıyorum :)

Kızlar nasıl gidiyo hamilelik ? Beni sıcaklar çok zorluyo elim ayagım şişti sıcaktan..Özellikle akşama dogru cok şişiyo.Bir de 18 kilo aldım daha doguma 1 ay var hic kendimden beklemiyordum allahtan cok zayıf oldugum icin boyumda var 18 kilo belli olmuyor.Yine de diyorum cok kilo almasam belki şişlik olmazdı.Ama elimde degil sıcaktan sürekli karpuz yiyorum ve bana karpuz kilo aldırdı sanırım :KK43: Meyve cok yiyorum doktorumda meyveyi azalt dedi bakalım hayırlısı..Sizde durumlar nasıl ?
bende izne ayrılmadan önce işteyken dinlenememekten ayaklarım çok şişiyordu. şimdi çok şükür evdeyim artık. birazda olsa azaldı şişlikler. sık sık dinlenin ayaklar uzatmadan geçmiyor malesef. kilo konusundada çoğu ödem bence. bir anda 2 kilo alabiliyoruz çünkü.

Kızlar hastane çantasına koymak için mama alanlar nerden aldınız? Bi de çantaya koyduğunuz terlik nasıl bişey şu evde dolandigimz pamuklu terlikelrden mi yoksa dışarda da kullanılabilen sert modellerden mi?

Amin inşallah geçmek bilmiyor son haftalar. Birde bayrama denk gelirse diye korkuyorum. Malum hast yarısı izinde olur. Olanlarda asabi olur gibi gelio bana
bnde bayramda korkuyorum. doktorum bayramdan 2 gün sonra alırız dedi bakalım.inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Kızlar hastane çantasına koymak için mama alanlar nerden aldınız? Bi de çantaya koyduğunuz terlik nasıl bişey şu evde dolandigimz pamuklu terlikelrden mi yoksa dışarda da kullanılabilen sert modellerden mi?
ben dışarda giyilenlerden aldım canm sonuçta hastane ortamındasın doğum sonrası yürütecekler seni. hastanedeki pamuklu terlikleri evde tekrar giyemezsin ki en azından dışarda giyilecek olanı kullanabilirsin..

Kizlar nasil gidiyor hamilelik.?benim size bir sorum olacak ic camasirlariniz gun icinde islaniyor mu benm bazen islaklik oluyor sanki idrar kacirmisim gibi ama terlemis de olabilirim tam olarak bilmiyorum. Doktorum suyu gelse devam eder dedi ultrasondan bakti bisey yok dedi acaba sizde de oluyor mu?

Kizlar nasil gidiyor hamilelik.?benim size bir sorum olacak ic camasirlariniz gun icinde islaniyor mu benm bazen islaklik oluyor sanki idrar kacirmisim gibi ama terlemis de olabilirim tam olarak bilmiyorum. Doktorum suyu gelse devam eder dedi ultrasondan bakti bisey yok dedi acaba sizde de oluyor mu?

Islaklık degilde akıntım cok fazlalaştığı için gündd 2-3 kere çamaşır degistiriyorum

Tansiyonum 2 gündür 9-5 gösteriyor ölçtüğümüxde , çok yorgun halsiz hissediyorum . Sizlerin Nasıl tansiyon ?

Tansiyonum 2 gündür 9-5 gösteriyor ölçtüğümüxde , çok yorgun halsiz hissediyorum . Sizlerin Nasıl tansiyon ?
Benim tansiyonum her ölçüsümde düşük çıkıyor 8/4 falan bi de bu çarpıntı mın olmadığı halsizlik düşüp bayilcakmisim gibi hisssetmedigim zamanlar daha da düşüyor bazen galiba ama doktorum düşük olması yüksek olmasından dır miden boş kalmasın öyle halsiz olunca otur dinlen tuzlu cubuk kraker bişey atıştır dedi bu ara biraz daha enerjik hissediyorum kendimi..

Yarın ilk defa nst ye baglanacağım heyecan ve korku arasında bir yerdeyimm...!

Doktor kendisi dedi bir daha ki gelişinde nst ye baglariz diye mecburi değil ama 34. Haftalar dan itibaren devlet bile bakıyor kasılmalar düzenli mi diye..

Kızlar 36 . Hafta 2550 bebeğim 1o günde 150 gr almış. Eskiden kafa çapı 5 gun fln ilerideydi şimdi hafta ile tam hale gelmiş. Fl zaten 1 hafta hep geride neyse. Doktor olumsuz konuşmadı içim nblym bir tuhaf . Ben 5 gun sonra yanı bugun :) başka doktora gideyim dedim fikir olsun gitmez olaydım kilo 2400, kafa 1 hafta geride fl 1 hafta geride :( doktor sadece kilo geride kalmış biraz fln Dedi moralen çöktüm . Tek ortak nokta bebeğin suyu 2 doktorda da iyi. Doğuma 3 hafta birsey kaldı ...

Back