Temmuz anneleri

Kızlar günaydın ben yarın 15. haftaya giriyorum inşallah.
Hiç kusmam bulantım olmadı benim.
ben hiç kilo almadım kızlar. Acaba bebek alıyor mudur?
sizler aldınız mı?

sizler aldınız mı?
Ben 16. haftamın sonlarına yaklaşıyorum 2,5 kilo aldım canım . Bebeğin alıyodur merak etme :)

Ben 16. haftamın sonlarına yaklaşıyorum 2,5 kilo aldım canım . Bebeğin alıyodur merak etme :)

bak sen almışsın ama ben hiç almadım 15 gün sonra randevum inşallah bebiş büyümüştür. Çok özledim bebemi :)

bak sen almışsın ama ben hiç almadım 15 gün sonra randevum inşallah bebiş büyümüştür. Çok özledim bebemi :)
Belki olması gereken seninkidir . Ben fazladan kilo almışımdır o da olabilir :) Ben de çok özledim daha 3 hafta var benim gitmeme ama belki haftaya giderim görmeye

sizler aldınız mı?

endişelenme bebek senin depolarından neye ihtiyacı varsa onu alıyordur büyümüştür ben 2 kilo aldım bebeğimde 150 gr:) artık ultrason görüntüsüne tam sığmıo bölüm bülüm bakıyoruz heryerine

Ayy çoğu kişinin kızı oluyo , kız senesi demekki :) Hayırlı olsun . Rabbim sağlıklı bi sekilde minik kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah
ya bana herkes senın oğlun olcak dıyo bende resmen kendımı oğlum olcak dıye hazırladım doktor bı kız derse sk gecırırım heraldee. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah :)

Bende oglana cok hazirlamisim kendimi şoktan cikmam uzun sürdü. Bu arada 1.5 kilo almışım ins besleniyordur kızım

Bende oglana cok hazirlamisim kendimi şoktan cikmam uzun sürdü. Bu arada 1.5 kilo almışım ins besleniyordur kızım
ayy bana da öyle oldu hep erkek hissettim çevremde de hep öyle dediler erkek gibi duruo yok güzelleştin vs dediler erkeğe hazırlamışım kendımı farkında olmadan :) şanslı kadının kız çoçuğu olur derler :)) sağlıklı olsunlar da en önemlisi o Allah hayırlısını versin

Aynen öyle sağlıklı dogsun büyüsün daha ne isteriz.

bugün hastaneye gıtcem mıllet cınsıyet öğreneli haftalar oldu ben 15. haftadayım hala öğrenemedim. Öğrenemeyen varmı ?

kızlar bu mide bulantıları kaçıncı haftadan sonra gecer. tecrübeli anneler yardımmm..

Valla canım ben tecrübeli değilim ama herkesin bünyesi farklı kiminin 8. Ayına kadar bile devam ediyormus ama normali 4. Ayda azalması ve 5.aylarda tamamen bitmesi diye okudum

kızlarr çook özel bir sorum olacakk. gebelikte cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi? doktora sormaya çekiniyorumm sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma? aklım karıştı nette okuduklarımdan..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ikili test yaptırdım kan tahlılınde bısey yok ama ense kalınlıgı 13. haftada 2,5mm doktor sınır 3mm dedı senınkıde sınıra yakın nolu nolmaz sen bı buyuk hastanelere gıt baktır bı dedı. Lanet olsun keske yaptırmasaydım dünden beri öldüm öldüm dirildim. Bugun bı profosr buldum ona gıdıcem inşallah bısey cıkmaz nolur dua edın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…