Ayy çoğu kişinin kızı oluyo , kız senesi demekki :) Hayırlı olsun . Rabbim sağlıklı bi sekilde minik kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oh oh gelsin prenseslerkızlarr benim de kızım olucak Allah izin verirse doktor kesin dedi:)
Ben 16. haftamın sonlarına yaklaşıyorum 2,5 kilo aldım canım . Bebeğin alıyodur merak etme :)Kızlar günaydın ben yarın 15. haftaya giriyorum inşallah.
Hiç kusmam bulantım olmadı benim.
ben hiç kilo almadım kızlar. Acaba bebek alıyor mudur?
sizler aldınız mı?
Ben 16. haftamın sonlarına yaklaşıyorum 2,5 kilo aldım canım . Bebeğin alıyodur merak etme :)
Belki olması gereken seninkidir . Ben fazladan kilo almışımdır o da olabilir :) Ben de çok özledim daha 3 hafta var benim gitmeme ama belki haftaya giderim görmeyebak sen almışsın ama ben hiç almadım 15 gün sonra randevum inşallah bebiş büyümüştür. Çok özledim bebemi :)
Kızlar günaydın ben yarın 15. haftaya giriyorum inşallah.
Hiç kusmam bulantım olmadı benim.
ben hiç kilo almadım kızlar. Acaba bebek alıyor mudur?
sizler aldınız mı?
ya bana herkes senın oğlun olcak dıyo bende resmen kendımı oğlum olcak dıye hazırladım doktor bı kız derse sk gecırırım heraldee. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah :)Ayy çoğu kişinin kızı oluyo , kız senesi demekki :) Hayırlı olsun . Rabbim sağlıklı bi sekilde minik kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayy bana da öyle oldu hep erkek hissettim çevremde de hep öyle dediler erkek gibi duruo yok güzelleştin vs dediler erkeğe hazırlamışım kendımı farkında olmadan :) şanslı kadının kız çoçuğu olur derler :)) sağlıklı olsunlar da en önemlisi o Allah hayırlısını versinBende oglana cok hazirlamisim kendimi şoktan cikmam uzun sürdü. Bu arada 1.5 kilo almışım ins besleniyordur kızım
Aynen öyle sağlıklı dogsun büyüsün daha ne isteriz.ayy bana da öyle oldu hep erkek hissettim çevremde de hep öyle dediler erkek gibi duruo yok güzelleştin vs dediler erkeğe hazırlamışım kendımı farkında olmadan :) şanslı kadının kız çoçuğu olur derler :)) sağlıklı olsunlar da en önemlisi o Allah hayırlısını versin
Girmeden çikolata ye hareketli olsun :) Gösterir büyük ihtimalle :)bugün hastaneye gıtcem mıllet cınsıyet öğreneli haftalar oldu ben 15. haftadayım hala öğrenemedim. Öğrenemeyen varmı ?
bugün hastaneye gıtcem mıllet cınsıyet öğreneli haftalar oldu ben 15. haftadayım hala öğrenemedim. Öğrenemeyen varmı ?
kızlar bu mide bulantıları kaçıncı haftadan sonra gecer. tecrübeli anneler yardımmm..
kızlar bu mide bulantıları kaçıncı haftadan sonra gecer. tecrübeli anneler yardımmm..
bende öğrenmedim daha canımbugün hastaneye gıtcem mıllet cınsıyet öğreneli haftalar oldu ben 15. haftadayım hala öğrenemedim. Öğrenemeyen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?