• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

kızlar ben vitamin ılacını kan ılacını ıcemıyorum. ben 14, haftadayım hala miğdem cok bulanıyo mıllet hamıleyken kılo alır ben 2 kılo verdım ılaclarıda oyuzden ıcemıyorum içmeyen varmı ?
Bende içemiyorum içtikten 10-15 dk sonra koşarak kusmaya gidiyorum :KK43:

İlk hamileliğimde kabızlık yaptığı için demir ilacımı değiştirmiştik oradan biliyorum. Biri midemi bulandırırken diğeri hiç rahatsız etmemişti. Doktorunuza söylerseniz ilacınızı değiştirebilir bence.

İlk hamileliğimde kabızlık yaptığı için demir ilacımı değiştirmiştik oradan biliyorum. Biri midemi bulandırırken diğeri hiç rahatsız etmemişti. Doktorunuza söylerseniz ilacınızı değiştirebilir bence.
Ben değiştirdim ama yeni kullanmaya başladığımda çok rahatsız ediyo . Napıcam bilmiyorum

Ya ben size bişey sormak istiyorum . Ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri saçımı hiç boyatmadım ama sadece ön kısmımda beyazlarım çıkıyo ve çalıştığım için çok rahatsız oluyorum . Sizlerden saçını boyayan veya benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı :(

Ya ben size bişey sormak istiyorum . Ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri saçımı hiç boyatmadım ama sadece ön kısmımda beyazlarım çıkıyo ve çalıştığım için çok rahatsız oluyorum . Sizlerden saçını boyayan veya benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı :KK43:

Canım bende 6.ayımda boyatmayı düsünüyorum 3.aydan sonra risk yok diyolar ama bence yinede boyatılıcaksa organik boyayla boyamak en iyisi diye düsünüyorum

belirtiler azalınca ağrı kusma meme hassasiyeti gibi durumlar kaybolunca endişe ediyorum kızlarr Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Canım hiç endişe etme cünkü ben hamileligimin basından beri hissetmiyorum,meme hassasiyeti hiç olusmadı bende..Kusma falanda olmadı yani herkesin bünyesi farklı saglıklı olsunlar yeter :)

Kızlar herkese hayırlı olsun valla çoğunuz öğrenmissiniz cinsiyetleri :) Bende 15.haftadayım 1 hafta sonra ögrenicem insallah,doktor erkek gibi demisti ama bakalım ne söyliycek heyecanla ay sonunu bekliyorum :)

16. haftadasın hala kusuyosun :( benıde hep 16 hafta miğden daha bulanmaz diye kandırıyolar :( Allah affetsin insan hamıleleığının keyfını hıc cıkaramıyo resmen zından oluyo hayatı :(

16. haftadasın hala kusuyosun :KK43: benıde hep 16 hafta miğden daha bulanmaz diye kandırıyolar :KK43: Allah affetsin insan hamıleleığının keyfını hıc cıkaramıyo resmen zından oluyo hayatı :KK43:
Valla benim sabah bulantılarım hiç geçmedi hatta 2 gündür falan gün içerisinde de bulantım oluyo . Belki senin geçer herkesin aynı olmuyomuş .

kızlar bu ilaçlar bende de ters tepti. ilaçlardan sonra mide bulantıları ve ishal başkladı. karnımda ishal olackmışım gibi anlamsız ağrılar oldu. içmesek olmaz mı bu ilaçları. uyku düzenimi bile bozdu. sizler ne kullanıyosunuz. bu elevit denen büyük ilaç içtiğim gibi geri geliyor çok iğrenç daha küçükleri yok mu acaba:(

Canım hiç endişe etme cünkü ben hamileligimin basından beri hissetmiyorum,meme hassasiyeti hiç olusmadı bende..Kusma falanda olmadı yani herkesin bünyesi farklı saglıklı olsunlar yeter :)
ay canım inşaallah böyle devam edersin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki. sağlıkla doğsunlar da ben başka bişey istemiyorum :)

Canım bende 6.ayımda boyatmayı düsünüyorum 3.aydan sonra risk yok diyolar ama bence yinede boyatılıcaksa organik boyayla boyamak en iyisi diye düsünüyorum
bende boyamıyorum dibim filan aşağıda artık:) korkuyorum boyamaya, doktor boyama şimdilik kimyasallardan uzak dur diyor. 6. aydan sonra boyasam mı ki bende zararı olurmu ki?

kızlar ben vitamin ılacını kan ılacını ıcemıyorum. ben 14, haftadayım hala miğdem cok bulanıyo mıllet hamıleyken kılo alır ben 2 kılo verdım ılaclarıda oyuzden ıcemıyorum içmeyen varmı ?
ben ilaçları bıraktım canım içemiyorum. mide bulantısı ve ishal yaptı bende. karnımı ağrıttı mavetti midemi. haftaya randevum var başka ilaç isteyeceğim.

Ben yiyebiliyorum ama sonrasinda cok ağırlık çöküyor kasilmalarim cok oluo...

Back