- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Guruldama yok ama kasık ağrım oluyoKızlar kasık ağrım var iki gündür benim guruldama oluyor birde tok olduğumda falan sizde olmuşmuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guruldama yok ama kasık ağrım oluyoKızlar kasık ağrım var iki gündür benim guruldama oluyor birde tok olduğumda falan sizde olmuşmuydu
guruldama bende de oluyor. hatta guruldamadan sonra bi şey yemezsem midem bayılıyo gibi oluyor.İnşallah Canım :) benim yoktu kasık ağrım yeni başladı batma oluyor iki taraflı netten baktım bu haftalarda olabilirmiş guruldamayı anlamadım ama :))
Nasıl pıt pıt diye ses geliyo ya :)Benim tokken oluyor canım birde pıt pıt diye ses geliyor :)
Beni 16. Haftada çağırdı kesin olsun diye2 hafta sonra kesin belli olur :) Ben 2 hafta sonra gidicem kısmetse :)
He tamam şimdi oldu regl olduğum zaman bende de oluyodu ama hamileliğimden beri hiç olmadı bana :)Baloncuk patlıyor gibi :)) regl olacağım Zaman'da duyardım bu sesi
Beni 16. Haftada çağırdı kesin olsun diye
Senin ilk çocukmuydu :)
Evet canım ilk :)
Evet bende de geçmedi daha . Sabahları başta olmak üzere ara ara mide bulantısı oluyo . Baş ağrısı da vuruyo arada . Ama en çokta halsizlik ve uykusuzluk mahvediyo beni . Bi de çalışıyorum . Resmen uyukluyorum şirkettegünaydın kızlar benim hala miğdem çok bulanıyo ve halsizlik ve ara ara baş ağrısı bi türlü geçmiyor sizdede var mı bu şikayetler
Evet bende de geçmedi daha . Sabahları başta olmak üzere ara ara mide bulantısı oluyo . Baş ağrısı da vuruyo arada . Ama en çokta halsizlik ve uykusuzluk mahvediyo beni . Bi de çalışıyorum . Resmen uyukluyorum şirkette
Üzülme belki senin geçer :) :)
Anladım canım :) Sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil :)