• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Hayırlı olsun o kadar net konuştuysa değişmez bende 12+2 günlük hamileyim inşallah öğrenirim bu hafta ama kendi doktorun bakıyor diye biliyorum radyoloji ne alaka
Teşekkürler, hastanenin başına gelen bir olaydan dolayı kesin ölçüm için bu işi radyoloji uzmanlarına yaptırıyorlar.
Zamanında kadın doğum uzmanı bir hastaya hatalı ölçüm yapmış ve test sonuçlarıyla ilgili hasta ile davalık olmuşlar. Bu nedenle bu konuyla ilgili hastane yönetimi tüm hastane gruplarında bu konuda aynı yolu izlemeleri konusunda karar almışlar. Normalde doktorumuzun bize anlattığı kadarıyla en sağlıklısı ve olması gereken buymuş. Ultrason konusu biliyorsun zaten asıl Radyoloji uzmanının konusu. Milim hesapları yapıldığı için riske atmak istemiyorlar kısacası.

Kızlar merhaba
Çok fena grip oldum başımda agrıyor bol bol meyve yiyorum,Çorba iciyorum ama yine aynı.Ihlamur içmeye korkar oldum bitki çayları hamilelikte iyi degilmis sanırım..Bana doktor yolu göründü bebegim etkilenmez insallah :KK43:
Canım bana doktorum günde 2 fincan ıhlamur içebilirsin dedi;ben atlattım şükür soğuk algınlığını ama hala her sabah ıhlamur içiyorum. Doktoruna danış içebilirsin sadece abartmamak lazım,

Mrb kızlar. Herkes iyidir umarım.
12 haftada 5 kilo almıştım. Bugün tekrar tartildim ve 6 haftada 1.200 almışım. O kadar mutlu oldum ki anlatamam :KK71:
Hergün yürüyüş yapıyorum çok faydasini gördüm. Eğer fırsat bulursaniz siz de yapın. Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim çünkü bogazimi Tutamıyorum hiç

Mrb kızlar. Herkes iyidir umarım.
12 haftada 5 kilo almıştım. Bugün tekrar tartildim ve 6 haftada 1.200 almışım. O kadar mutlu oldum ki anlatamam :KK71:
Hergün yürüyüş yapıyorum çok faydasini gördüm. Eğer fırsat bulursaniz siz de yapın. Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim çünkü bogazimi Tutamıyorum hiç

Ben yürüyüş yapamıyorum ama 2 kilo almışım çok değil diye düşünüyorum :)

oo bayagı almışsın inşallah bunda almazsın . Bebişinin cinsiyetini öğrendin mi bu arada :)

Evet Canm bugün 12+4 olduk biraz çıktı karnım hatta bugün birisi hamilemisin diye sordu :) senin Nasıl cinsiyet öğrendin Mi

bende 2 kilo aldım belkide 2.5. ilk üç ayda alınmaması lazım dedi millet bende korktum:( ama sizin gibi bende tutamıyorum boğazımı:D

Ben de 2,5 kilo aldım. Doktorum çok almışsın dedi :) Biraz dikkat etmeye çalışıyorum şimdi en azından çikolatayı ve gece yarısı yemelerimi bıraktım 2 gündür. İnşaallah devamı gelir..

Ben de 2,5 kilo aldım. Doktorum çok almışsın dedi :) Biraz dikkat etmeye çalışıyorum şimdi en azından çikolatayı ve gece yarısı yemelerimi bıraktım 2 gündür. İnşaallah devamı gelir..
inşallah canım. gece yarısı yemek normalde de zararlı zaten.

Back