• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Mrb kızlar. Eskisi kadar sık bakamiyorum herkes iyidir umarım. Ben yine griple ugrasiyorum. Ne kadar dikkat etsemde oğlum okuldan getiriyor bu üçüncü oldu. Çok zor oluyor :cry:
Selam canım :) geçmiş olsun yaa . Bu arada bebişinin cinsiyetine ne dedi doktorun :)

Tsk ederim.
Son gittiğimde belli değildi. İki hafta sonra kontrolum var. O zaman belli olur inş. Senin belli oldumu yoksa :)

Merhabalar. bizde ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız 1.1 çıktı normalmiş. sonucumuz 1 hafta sonra çıkacak ama umarım herşey yolundadır. :) Dr çatlamalar için badem yağı yada susam yağı sür dedi. sizlerede öneririrm. başlamadı bende büyüme ama şimdiden sürmek lazım.

Merhabalar. bizde ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız 1.1 çıktı normalmiş. sonucumuz 1 hafta sonra çıkacak ama umarım herşey yolundadır. :) Dr çatlamalar için badem yağı yada susam yağı sür dedi. sizlerede öneririrm. başlamadı bende büyüme ama şimdiden sürmek lazım.

Ben de badem yağına başladım :)

kızlar ya kafama takıldı ?şimdi ben kuran dinliyorum iş yerinde kulaklıkla.
Sizce bebeğim benim dinlediğim sesi duyarmı yoksa dışarıdaki sesimi duyar yani sesli mi dinlemem lazım? sizce?

bebeğin daha duymuyo diye biliyorum canım . 25. haftadan sonra bizi duymaya başlıcak ama sen yine de konuş arada onunla :)

kızlar ya kafama takıldı ?şimdi ben kuran dinliyorum iş yerinde kulaklıkla.
Sizce bebeğim benim dinlediğim sesi duyarmı yoksa dışarıdaki sesimi duyar yani sesli mi dinlemem lazım? sizce?
Manevi yoğunluk olarak alır onu muhakkak canım. Bende dinliyorum çünkü maalesef kurani bilmiyorum. Bu şekilde doğuma kadar hatim inebilirmisiz. Allah kabul eder inşallah

Benimde adagim vardi doguma kadar hatim yapacağım diye ama henüz bebisim duymaz 20. Haftadan itibaren belki duyarmis

Benimde adagim vardi doguma kadar hatim yapacağım diye ama henüz bebisim duymaz 20. Haftadan itibaren belki duyarmis
O zaman sen de 20. Haftada başla canım. Ben bir aydır dinliyorum. Bu meleklerin kendileri bir mucize zaten. Bizim bilgilerimiz dışında 3.boyutu var çünkü

Benim ad
O zaman sen de 20. Haftada başla canım. Ben bir aydır dinliyorum. Bu meleklerin kendileri bir mucize zaten. Bizim bilgilerimiz dışında 3.boyutu var çünkü

Benim adagim var bitirmem lazım. İns o zamanlara geliriz o zamanda dinletirim insallah kuran ilahi

Teşekkürse ederim kızlar hoşbulduk:anneadayı:bebişleriniz Nasıl cinsiyet öğrenen var mı

Ne güzel hayırlısı canım:) kaç haftalık hamilesin ne zamn öğrendin

Back