Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım yaptırmadım . Benim çocuğum down sendromlu da olsa ben onu aldırmayacağım ve üzülmekten başka bir işe yaramayacak . En iyisi bilmemek . İyiyse de Allahtan Kötüyse de Allahtan :)Benimde ikili tarama testi var önümüzdeki hafta inşallah bende öğrenirim siz yaptırdınız mı
banada erkek gibi dediTeşekkürse ederim kızlar hoşbuldukbebişleriniz Nasıl cinsiyet öğrenen var mı
Haklısın canm Allah hayırlısını versin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah karnın çıktı mı benim biraz çıktı
11 küsürdü sanırım:) ama net değil 16. haftada söylerim kesin dedi.Hayırlı olsun kaçıncı hafta öğrendin
Yüzde 51 kız dedi doktor. Yani henüz hiç belli değil cinsiyeti
Yüzde 51 kız dedi doktor. Yani henüz hiç belli değil cinsiyeti[/Q
zaten şans yuzde 50 ,doktor kendini riske atmak istememiş:)
Hadi hayırı olsun :) Unuttum valla canım ama yanlış hatırlamıyorsam 6 cm falandı herhalde :)bende 11+2 günlüğüm banada kıza benziyor dedi :) minik kalbinin atışını gördüm yaa çok farklı bir duygu nasıl atıyor maşallah. Hanımlar bebeğinizin boyu ne kadardı 11 haftalıkken hatırlıyor musunuz?
Bende zayıfım umarım erken hissederiz sabırsızlanıyorum :)Benimde ilk Canm zayıfım belki daha erken hissederim :)
Merhaba kızlar
Bende 12+5 im dün kontrole gittik doktorum kesin degil ama erkek gibi gözüküyor dedi :) Bakalım hayırlısı olsun insallah,4 hafta sonra kesin ögrenicem