- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
sabır canım sabır hepimiz aynıyız. bende gece katıla katıla ağladım resmen. çok farklı bi süreçmiş. kırkımız çıksada kurtulsak bu sendromdanKızlar benim acılma 3 saatte 8 cm oldu cok güzel ilerliyordu ama ebe çatala aldı suyumu patlattı o zaman cok zorlandım ıkınırken falan totelde dogumum 4,5 saat falan sürdü dikisim cok oldu biraz sızım var.Bebegim cok gazlı aglıyorum sürekli nasıl bakıcam diye bu çocuğagöğüs uçlarım da cok acıyor emzirirken
Erken doğum sayilmiyor ki benim dogumum benim kanım 0 rh + bebeğimn a rh + ao uyuşmazlığı var ondan dediler canım.. hala savaşıyoruz..nedn sarılık oldu canm erken doğduğu için mi?
Allah sifa versin gecmisler olsun insallah..Canim benimde 0 rh+ bebekte arh+ olunca mi sarilik oluyormus esinin kan grubu ne?Erken doğum sayilmiyor ki benim dogumum benim kanım 0 rh + bebeğimn a rh + ao uyuşmazlığı var ondan dediler canım.. hala savaşıyoruz..
Canm bebeginin sariligi ne zaman belli oldu ilk ne zaman nasil farkettiniz?kac gub kuvezde kaldi?Kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyor du bebeğim kuvezde kalınca pompa ile sağmak zorunda kaldım açıldı iyice şimdi hiç açımiyor ama kendiliğinden akıyor o daha kötü.. bebeğim de hala sarılık var az emiyor göğüs akmasının caresini bilen?
sabır canım sabır hepimiz aynıyız. bende gece katıla katıla ağladım resmen. çok farklı bi süreçmiş. kırkımız çıksada kurtulsak bu sendromdan
Kan uyuşmazlığı olduğunu doğum yaptığım hastane söylemişti sariliga baktı normal deyip gönderdi bol bol emzir demişti hastaneden çıktık 3. Gün sonunda bi kontrol yaptiralim diye gittik renkten falan anlamamistik sadece uykusu çok ağır di sınırda çıktı kuveze aldılar tedaviye hemen cevap verdi sabah 5 te yatmisti akşam 9 da aldık şimdi gittiğimiz kontrollerde tekrar yükselişte bi dün gece düşüşte olduğu söylendi ama hala sarılık normalin üstünde emmesi biraz arttı ama çok çekti bebeğim elinin üstünde kan alınacak yer kalmamis artık. .Canm bebeginin sariligi ne zaman belli oldu ilk ne zaman nasil farkettiniz?kac gub kuvezde kaldi?
Eşimin ab+ bebek a yi babadan aldığı için ao uyuşmazlığı oluyormus ikimiz de pozitif iz... sarılık her Yenidoğanda oluyormus ama vücudun sindirimi ile yıkılır mış fazla bilirubin sarılık yapan..Allah sifa versin gecmisler olsun insallah..Canim benimde 0 rh+ bebekte arh+ olunca mi sarilik oluyormus esinin kan grubu ne?
???
Benzer durumlari yasadik. Elinde yer kalmadığı icin ayak serce parmağından serum bağlamışlardi. Simndi her ayagina dokubdugumda geri cekio yavrum. Ama sariligi kalmadi cok şükürKan uyuşmazlığı olduğunu doğum yaptığım hastane söylemişti sariliga baktı normal deyip gönderdi bol bol emzir demişti hastaneden çıktık 3. Gün sonunda bi kontrol yaptiralim diye gittik renkten falan anlamamistik sadece uykusu çok ağır di sınırda çıktı kuveze aldılar tedaviye hemen cevap verdi sabah 5 te yatmisti akşam 9 da aldık şimdi gittiğimiz kontrollerde tekrar yükselişte bi dün gece düşüşte olduğu söylendi ama hala sarılık normalin üstünde emmesi biraz arttı ama çok çekti bebeğim elinin üstünde kan alınacak yer kalmamis artık. .(
2 saati geçmesin sakin uyandir mutlaka. Ben kiyamadim uyandirmadim sarılık oldu neyseki 1 gun morisikta kendine geldi. Cimdikle topugunu kollarina bacaklarına spor yaptir sag sola çevir hafifce. Altini degistirirken islak pamukla sil vs vs ben neler yapmadim yinede uyanmadi. Doktor biraz korkuttu oyle uyandiKizlar bebegim iki gunluk emmiyor sutum yok hic. Mama veriyorum ama cok az iciyor iki saatte bir 10 cc anca iciyor ve surekli uyuyor uyandirmaya calisiyoruz. Sizlerinki nasilll????
benimkide öyleydi canım. ama ben mama vermedim hiç. sütü bekledi. çok ağladı 2 gün ama şimdilik düzeldi maşallah. çok zor durumda kalmadıkça mama verme alışmasın.Kizlar bebegim iki gunluk emmiyor sutum yok hic. Mama veriyorum ama cok az iciyor iki saatte bir 10 cc anca iciyor ve surekli uyuyor uyandirmaya calisiyoruz. Sizlerinki nasilll????
Hangi mamayi kullaniyorsun. Bana cmilac dediler. Begenmedi hanim. Hastanede Aptamil verdiler ama coştu istedikce istedi. Onda da şeker çokmuş zararlı dediler. Simdi sma veriyorum. Ibrahim Saracoglu makakesini okudum. Etkilendim. Umarim bu olur. Tabiki anne sütü ama bazen sagamiyorum sma imdada yetisiyor. Ah birde emse sütüm gayet cok ama direniyor emmiyorKizlar bebegim iki gunluk emmiyor sutum yok hic. Mama veriyorum ama cok az iciyor iki saatte bir 10 cc anca iciyor ve surekli uyuyor uyandirmaya calisiyoruz. Sizlerinki nasilll????
Kızlaaarr 37+3 teyiz miniğimle kilosu 2700 çok mu az ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?