Temmuz anneleri

Sezeryan dogum yapan kizlarr.. Moral ve destek verin nasil oluuyor ne kadar surede iyilestiniz korkulacak kadar var mi?? Spinal mi genel anestezi mi hangisini oneriyorsunuz??

sabır canım sabır hepimiz aynıyız. bende gece katıla katıla ağladım resmen. çok farklı bi süreçmiş. kırkımız çıksada kurtulsak bu sendromdan

Kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyor du bebeğim kuvezde kalınca pompa ile sağmak zorunda kaldım açıldı iyice şimdi hiç açımiyor ama kendiliğinden akıyor o daha kötü.. bebeğim de hala sarılık var az emiyor göğüs akmasının caresini bilen?

Canm bebeginin sariligi ne zaman belli oldu ilk ne zaman nasil farkettiniz?kac gub kuvezde kaldi?

Merhaba kızlar :) öncelikle doğum yapanlara gözünüzaydın, yapacak olanlara da Allah yardımcımız olsun diyorum. . Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Herkes doğum yapmadın mi diye soruyor :/ insan sıkıntı strese giriyor. Bu insanlara birinin hamile kadınları bu kadar strese sokmamalari gerektiğini söylemeli

Canm bebeginin sariligi ne zaman belli oldu ilk ne zaman nasil farkettiniz?kac gub kuvezde kaldi?
Kan uyuşmazlığı olduğunu doğum yaptığım hastane söylemişti sariliga baktı normal deyip gönderdi bol bol emzir demişti hastaneden çıktık 3. Gün sonunda bi kontrol yaptiralim diye gittik renkten falan anlamamistik sadece uykusu çok ağır di sınırda çıktı kuveze aldılar tedaviye hemen cevap verdi sabah 5 te yatmisti akşam 9 da aldık şimdi gittiğimiz kontrollerde tekrar yükselişte bi dün gece düşüşte olduğu söylendi ama hala sarılık normalin üstünde emmesi biraz arttı ama çok çekti bebeğim elinin üstünde kan alınacak yer kalmamis artık. . (

Allah sifa versin gecmisler olsun insallah..Canim benimde 0 rh+ bebekte arh+ olunca mi sarilik oluyormus esinin kan grubu ne?
???
Eşimin ab+ bebek a yi babadan aldığı için ao uyuşmazlığı oluyormus ikimiz de pozitif iz... sarılık her Yenidoğanda oluyormus ama vücudun sindirimi ile yıkılır mış fazla bilirubin sarılık yapan..

Benzer durumlari yasadik. Elinde yer kalmadığı icin ayak serce parmağından serum bağlamışlardi. Simndi her ayagina dokubdugumda geri cekio yavrum. Ama sariligi kalmadi cok şükür

Kizlar bebegim iki gunluk emmiyor sutum yok hic. Mama veriyorum ama cok az iciyor iki saatte bir 10 cc anca iciyor ve surekli uyuyor uyandirmaya calisiyoruz. Sizlerinki nasilll????

Kizlar bebegim iki gunluk emmiyor sutum yok hic. Mama veriyorum ama cok az iciyor iki saatte bir 10 cc anca iciyor ve surekli uyuyor uyandirmaya calisiyoruz. Sizlerinki nasilll????
2 saati geçmesin sakin uyandir mutlaka. Ben kiyamadim uyandirmadim sarılık oldu neyseki 1 gun morisikta kendine geldi. Cimdikle topugunu kollarina bacaklarına spor yaptir sag sola çevir hafifce. Altini degistirirken islak pamukla sil vs vs ben neler yapmadim yinede uyanmadi. Doktor biraz korkuttu oyle uyandi

benimkide öyleydi canım. ama ben mama vermedim hiç. sütü bekledi. çok ağladı 2 gün ama şimdilik düzeldi maşallah. çok zor durumda kalmadıkça mama verme alışmasın.

Hangi mamayi kullaniyorsun. Bana cmilac dediler. Begenmedi hanim. Hastanede Aptamil verdiler ama coştu istedikce istedi. Onda da şeker çokmuş zararlı dediler. Simdi sma veriyorum. Ibrahim Saracoglu makakesini okudum. Etkilendim. Umarim bu olur. Tabiki anne sütü ama bazen sagamiyorum sma imdada yetisiyor. Ah birde emse sütüm gayet cok ama direniyor emmiyor

Kızlaaarr ay bende tık yok hala gecen gun gıttım doktora beni sexeryana al dedim suratıma tip tip baktı hersey cok ıyı gıdıyo nerden cıktı şimdi dıye bagırdı bana aayy ben dogurmak istıyorum artık... Doğuranlaar napıyosunuz nasıl gıdıyo

Kızlar ben göğüslerimden cok cektim yara oldu aglayarak emzirdim yetmedi demekki sarılık oldu bebegim,bir gece hastanede kaldık yarın yine kontrolümüz var mecbur dün ilk defa mama verdim yavruma 20 ml kadar..Doymuyor diye huzursuz oluyorum ne yapayım ama göğüslerim biraz daha iyi bol bol emzirmeye calısıyorum bu arada sarılık tekrar etmesin diye sekerle ılık suyu karıstırıp günde 2 çay kasıgı bebegin agzına veriyoruz gercekten bazı koca karı şeyleri işe yarıyor kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…