- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
amin canm kaçıncı haftadasıınİnşallah canım benim de doktor izinde oldugu icin haftaya salı gidicem bende merak ve heyecan içerisindeyim Rabbim yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canm kaçıncı haftadasıınİnşallah canım benim de doktor izinde oldugu icin haftaya salı gidicem bende merak ve heyecan içerisindeyim Rabbim yardımcımız olsun
amin canm kaçıncı haftadasıın
Kızlar nişanım geldi cok heyecan yapım suan
evet epidural normal doğumHayırlı olsun canım normal mi yaptın ? Bende beklemedeyim ondan soruyorum :)
Naptin yaptinmi doğum?Kızlar nişanım geldi cok heyecan yapım suan
Kızlar bugün saat 11.18 de dogum yaptım epidural almadım
Canim ben normal yaptım ıkinma dogumdaki en kolay aşama kendiliğinden geliyor zaten merak etme benim suyum erken geldi açılma geç olduğu halde normal yaptım sezeryani seçenek olarak düşünmedim bile 1 hafta oldu doğum yapalı daha 5. Günde eridi dikişler azcık ağrı sizi oluyor duş alınca ama bi hafta almazsin olur biter... hayırlı doğumlar diliyorum Allah kolaylik versin...Kizlar ben kararsiz kaldim ya normal mi yapsam sezeryan mi ne öneriyorsunuz ? Normali istiyorum ama ikinamazsam diye korkuyorum sezeryanda ameliyat sonucta dikisler filan olacak lutfen bi fir verinn.....
Sagol canim kacinci haftada dogum yaptin sancin kendiliginden mi geldiCanim ben normal yaptım ıkinma dogumdaki en kolay aşama kendiliğinden geliyor zaten merak etme benim suyum erken geldi açılma geç olduğu halde normal yaptım sezeryani seçenek olarak düşünmedim bile 1 hafta oldu doğum yapalı daha 5. Günde eridi dikişler azcık ağrı sizi oluyor duş alınca ama bi hafta almazsin olur biter... hayırlı doğumlar diliyorum Allah kolaylik versin...
kesinlikle normal doğum. zorlayabildiğin kadar zorla. bende arkadaş gibi suyum geldi sancım olmadığı halde. suni sancı verdiler tabikide canım çok acıdı ama her acıya değdi şimdi çok rahatım. her işimi yapıyorum bebeğimle ilgileniyorum. ıkınmayada takılma ıkınırsın. çünkü o sancı ancak kuvvetle ıkınınca gidiyo.Sagol canim kacinci haftada dogum yaptin sancin kendiliginden mi geldi
38+3 te kontrole diye gittim yatırdilar suyum az diye yattığım gün sancim geldi ufaktan sonra kalan su.. sonrada saatler süren açılma ve meleğim kucağımda... şimdi de bebegimin sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz sarılık geçmedi bir türlü kuvezde bile yattı düşün...Sagol canim kacinci haftada dogum yaptin sancin kendiliginden mi geldi
Ben ilk başta sanciyi nst yüzünden tek tarafa çok yattım ondan oldu sanmıştım... :) sonra yatmadigum tarafa da geldi... nst de sanciyi takip edemez olduğumda anladım ki doğum başladı yoksa hala çıkaracaklar doğuma daha var diye düşünüyodm hiç beklemiyordum çünkü...Sagol canim kacinci haftada dogum yaptin sancin kendiliginden mi geldi
nedn sarılık oldu canm erken doğduğu için mi?38+3 te kontrole diye gittim yatırdilar suyum az diye yattığım gün sancim geldi ufaktan sonra kalan su.. sonrada saatler süren açılma ve meleğim kucağımda... şimdi de bebegimin sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz sarılık geçmedi bir türlü kuvezde bile yattı düşün...
Göğüs pedikulkan cnm. Bana ipucu olarak biri söyledi nemli tutmak sartmis nemli kalinca kuruyup acimiyo. Tabi bide göğüs ucu kremleri varKızlar benim acılma 3 saatte 8 cm oldu cok güzel ilerliyordu ama ebe çatala aldı suyumu patlattı o zaman cok zorlandım ıkınırken falan totelde dogumum 4,5 saat falan sürdü dikisim cok oldu biraz sızım var.Bebegim cok gazlı aglıyorum sürekli nasıl bakıcam diye bu çocuğa göğüs uçlarım da cok acıyor emzirirken
Göğüs pedikulkan cnm. Bana ipucu olarak biri söyledi nemli tutmak sartmis nemli kalinca kuruyup acimiyo. Tabi bide göğüs ucu kremleri var
Bende işe yaradi. Ama benim sorunumda göğüs ucum yok. Göğüslerim cok iyi ama uc yok. Anca pombayila cekince birazcik cikioBugün de zeytinyagı deniycem pedi koycam nemlencekmi bakalım