- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
oy canım benim çok sağol böyle duyunca içim rahatlıyor doktorda az demedi ama kafama taktım işteBana kilosu normal geldi canım
oy canım benim çok sağol böyle duyunca içim rahatlıyor doktorda az demedi ama kafama taktım işte
Banada 38. Haftada 2800 demişti bende senin gibi kafaya taktım et yemeye başladım iğrene iğrene düzgün besledim 4gün sonra 3100 oldu takma kafana dikkat et kendıne alır kılooy canım benim çok sağol böyle duyunca içim rahatlıyor doktorda az demedi ama kafama taktım işte
Maşallah canımm:) bende daha dikkatli olmaya çalışciıcam bundan sonra inşallah sıcakta pek iştahım kalmadı ondan oldu sanırımBanada 38. Haftada 2800 demişti bende senin gibi kafaya taktım et yemeye başladım iğrene iğrene düzgün besledim 4gün sonra 3100 oldu takma kafana dikkat et kendıne alır kılo
Canim ben sma kullaniyordum yagli bir mama midesi sindiremzdediler simdi aptamil veriyorum. Gogus uclarim yara oldj sutum yok vicdan azabi cekiyorum resmenmw mama verdigim icinHangi mamayi kullaniyorsun. Bana cmilac dediler. Begenmedi hanim. Hastanede Aptamil verdiler ama coştu istedikce istedi. Onda da şeker çokmuş zararlı dediler. Simdi sma veriyorum. Ibrahim Saracoglu makakesini okudum. Etkilendim. Umarim bu olur. Tabiki anne sütü ama bazen sagamiyorum sma imdada yetisiyor. Ah birde emse sütüm gayet cok ama direniyor emmiyor
Ayni durumdayim vicdan yapiyoum. Sagiyorum ama günde 2 kere 50 ser cc. Bilmem yetiyormu. 3 saat arayla. Mama/sut... sen kac saatte bir mama veriyorsun ve kac cc? Bu arada aptamil şekeri fazla bir mama. Ben artik karisik yapiyorum biri bitince digerine geciyorum. Cmilac bitti sma veriyorum bitince sirada aptamil bekliyor. Birde eczacinin önerdiği organik bir mama varmis hip galiba. Onuda bir arastirmam lazimCanim ben sma kullaniyordum yagli bir mama midesi sindiremzdediler simdi aptamil veriyorum. Gogus uclarim yara oldj sutum yok vicdan azabi cekiyorum resmenmw mama verdigim icin
canm bebeğin kaç günlük? benm sütüm yok sağıyorum ama günde 30 cc anca çıkıyor onu veriyorum. doktora gittim 2 saatte bir emzir dedi bende sütüm az deyince 3 saatte bir 30 cc mama ver dedi. her mamadan sonra 1 çay kaşığı su ver dedi. ben sma kullanıyordum yağ oranı fazla midesi sindiremez aptamil ver dediler. sma ya 1 ay sonra başlayacağım.Ayni durumdayim vicdan yapiyoum. Sagiyorum ama günde 2 kere 50 ser cc. Bilmem yetiyormu. 3 saat arayla. Mama/sut... sen kac saatte bir mama veriyorsun ve kac cc? Bu arada aptamil şekeri fazla bir mama. Ben artik karisik yapiyorum biri bitince digerine geciyorum. Cmilac bitti sma veriyorum bitince sirada aptamil bekliyor. Birde eczacinin önerdiği organik bir mama varmis hip galiba. Onuda bir arastirmam lazim
onun midesi şuan çok küçük o kadar az olması normal. ama sen ne olursa olsun emzir süt bi şekilde geliyor.Kizlar bebegim iki gunluk emmiyor sutum yok hic. Mama veriyorum ama cok az iciyor iki saatte bir 10 cc anca iciyor ve surekli uyuyor uyandirmaya calisiyoruz. Sizlerinki nasilll????
Benmde gogus ucum yara oldu hep ama emziriyorum. Lansinoh diye bir krem var ondan kullaniyorum sagibca bile 30 cc anca cikiyordu. Sma kullaniyordum ama kabiz oldu mamadan yavrum. Ne yapacagimi sasirdim siz gunde ne kadar mama veriyorsunuz?Kızlar benimde göğüs ucum yara sagınca 30 cc anca cıkıyordu hero baby verdim bi kac gün simdi düzene girdi cok sükür
Yaaaaağğğ kafayı yıcem herkes dogurdu bende tık yok resmen ooooffff
Benmde gogus ucum yara oldu hep ama emziriyorum. Lansinoh diye bir krem var ondan kullaniyorum sagibca bile 30 cc anca cikiyordu. Sma kullaniyordum ama kabiz oldu mamadan yavrum. Ne yapacagimi sasirdim siz gunde ne kadar mama veriyorsunuz?
Kizlaar yardimmm bebegim gaz sancisi cekiyor kac gundur uyku girmedi gozune cok agliyor gaz damlasi kullanyoruz masaj yapiyoru ama nafile.ne kadar surede cikar bu gaz bilen var mi?
hangi ilacı yazdı canm?Canım benim bebegim de gazlı doktorumuz gaz ilacı yazdı işimize yaradı valla.Sende yazdır doktoruna kısa sürede..
canm bebeğim kilo almamış doktor mama ver diyor. gögüslerim yumuşak ve sütüm yok ancak sıktırınca 1 2 damla geliyor. o kadarcıkla bebeğim doymaz ki. zaten hafif sarılık var dedi doktor beslenmesi lazım ne yapacğiımı sasırdım elim ayagıma dolaşıyor bebeğim ağlayıncaCanım lansinoh bende kullandım işe yaramadı bepanthol verdi doktorum sonra yine başka bi krem verdi yine tık yok.Neyse artık acıya acıya emziriyorum.mamayı günde 1-2 kere 60 cc veriyordum ama 3 gündür vermiyorum mamaya alışmasın diye bakalım yarın kontrolümüz var kilo almışsa bebegim mamayı tamamen kesicem.Eger senin bebeginin de kilo alımı iyiyse verme bence canım
Bende de 30 cc anca çıkıyordu oda 1 saat sürüyordu. Sagsikca cogalo simdi 1 aylik olduk 1 saatte 100 cc cikariom ins. Ama yinede az sma veriyorum 60 cc. Ama artık 90 a cikartmam gerecekmiş doktor dedi. Emerse 60 cc mama yiyo. Emmezse 90 cc bitiriyor 3 saatte bir.Benmde gogus ucum yara oldu hep ama emziriyorum. Lansinoh diye bir krem var ondan kullaniyorum sagibca bile 30 cc anca cikiyordu. Sma kullaniyordum ama kabiz oldu mamadan yavrum. Ne yapacagimi sasirdim siz gunde ne kadar mama veriyorsunuz?
Kizlar netten arattirin. Tomrisin emzirme kampi. Uzunca bir yazi ama mutlaka okuyun. Uygulayamasanizda hirs yapturiyo insanacanm bebeğim kilo almamış doktor mama ver diyor. gögüslerim yumuşak ve sütüm yok ancak sıktırınca 1 2 damla geliyor. o kadarcıkla bebeğim doymaz ki. zaten hafif sarılık var dedi doktor beslenmesi lazım ne yapacğiımı sasırdım elim ayagıma dolaşıyor bebeğim ağlayıncayardım edenim var annemlerde kalıyorum ama onlar da tabi ilkel yontemler uygulamaktan yana. bitki çayları içiriyorlar mama vermeme izin vermiyolar. emdiği süt yeter diyolar falann. günde 60 cc anca gidiyodur benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?