• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

canm bebeğim kilo almamış doktor mama ver diyor. gögüslerim yumuşak ve sütüm yok ancak sıktırınca 1 2 damla geliyor. o kadarcıkla bebeğim doymaz ki. zaten hafif sarılık var dedi doktor beslenmesi lazım ne yapacğiımı sasırdım elim ayagıma dolaşıyor bebeğim ağlayınca :KK43: yardım edenim var annemlerde kalıyorum ama onlar da tabi ilkel yontemler uygulamaktan yana. bitki çayları içiriyorlar mama vermeme izin vermiyolar. emdiği süt yeter diyolar falann. günde 60 cc anca gidiyodur benden. :KK43:

Sab simplex gaz ilacımız.Canım bencd bitki çayı icirilmez bebege ben öyle biliyorum sütün yetiyordur sıkıntı yapma huzursuz oluyorsan gündd 1-2 kez mama takviyesi yap ben öyle yapıyordum

Canım 2 tane göğüs kremi kullanıyorum ama yine de acıyor emzirmek işkence haline geldi allahım yardım et dişlerimi sıkıyorum emzirirken
Canım bana hastanedekı emzırme hemşırelerı susam yağı dedıler.benımde ucu yara olmustu bır ıkı gun sürdüm hemen gectı.memenın kahverengı kısmını ver.bnde bılmıyordum ucunu vermısım sdce.snra soyledıler de oyle duzelttım

Cuma gunu sezeryanla dogum yaptım cok sukur ıyıyız fındıgımla. Ama sarılık baslangıcı var dedi saglık ocagındaki hemşire korkma sık sık enzır gecer dedi. Ama ben cok diken üstündeyiö

kızlar benim bebeğim gündüz hiç uyumuyor. uyutuyorum sallayıp veya emzirip yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor. hiç yerimden kıpırdayamaz oldum. sizde yaşıyor musunuz bunu.

Canım bana hastanedekı emzırme hemşırelerı susam yağı dedıler.benımde ucu yara olmustu bır ıkı gun sürdüm hemen gectı.memenın kahverengı kısmını ver.bnde bılmıyordum ucunu vermısım sdce.snra soyledıler de oyle duzelttım

Ah ah ben dogru emzirdigim halde yara oldu daha dogrısu mastit olmus göğsüm neyse ki masajla sağmayla gecmeyle başladı biraz

Cuma gunu sezeryanla dogum yaptım cok sukur ıyıyız fındıgımla. Ama sarılık baslangıcı var dedi saglık ocagındaki hemşire korkma sık sık enzır gecer dedi. Ama ben cok diken üstündeyiö
Hayırlı olsun ins emerde ne sarılık ne baska bisey... maşallah kuzuya kav kilo dogdu kuzun

kızlar benim bebeğim gündüz hiç uyumuyor. uyutuyorum sallayıp veya emzirip yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor. hiç yerimden kıpırdayamaz oldum. sizde yaşıyor musunuz bunu.
Yalanci emzik verdim doktor tavsiyesiyle... emme gücüde çoğalır dedi.

Kizlaar yardimmm bebegim gaz sancisi cekiyor kac gundur uyku girmedi gozune cok agliyor gaz damlasi kullanyoruz masaj yapiyoru ama nafile.ne kadar surede cikar bu gaz bilen var mi?
ben muskatı rendeleyip çok az emzirmeden önce göğsümün ucuna sürüyorum . Şuana kadar gaz sorununuz olmadı . Sadece gaz sancısı çektiğini düşündüğüm Zaman'larda bunu yapıyorum .

Hayırlı olsun ins emerde ne sarılık ne baska bisey... maşallah kuzuya kav kilo dogdu kuzun
3600dogdu hastaneden çıkarken 3450 çıktı 10 gün sonra 3800 oldu çok şükür kızlaaaar ben emzirdikten sonra göğüslerımın üstüne stres koyuyorum kurumuyor benim göguslerım hıc yara olmadı şuan çok rahat enzırıyorum tavsıyemdur sıze

3600dogdu hastaneden çıkarken 3450 çıktı 10 gün sonra 3800 oldu çok şükür kızlaaaar ben emzirdikten sonra göğüslerımın üstüne stres koyuyorum kurumuyor benim göguslerım hıc yara olmadı şuan çok rahat enzırıyorum tavsıyemdur sıze
Stres ne oluyor ki?

ben muskatı rendeleyip çok az emzirmeden önce göğsümün ucuna sürüyorum . Şuana kadar gaz sorununuz olmadı . Sadece gaz sancısı çektiğini düşündüğüm Zaman'larda bunu yapıyorum .
Muskat süt ile birleştiğinde uyuşma etkisi yaratıyor. Çok sağlıklı olmadığını okumuştum. :(

GünaydınlaR
Ben bugün feci bi baş ağrısı ile uyandım baş diş göz üçü birden ağrıyor
Fenalardayım
İniaallah geçer
Diş çok zor
İlaç da kullanamam

GünaydınlaR
Ben bugün feci bi baş ağrısı ile uyandım baş diş göz üçü birden ağrıyor
Fenalardayım
İniaallah geçer
Diş çok zor
İlaç da kullanamam

Gunaydin canim gecmis olsun . Bizde hastaydik serum fizyolojik ile atlattik cok şükür.

Hava nemlendiricisini ne kadar aciyorsun ? Gün icerisinde onu soracaktim sana

Gunaydin canim gecmis olsun . Bizde hastaydik serum fizyolojik ile atlattik cok şükür.

Hava nemlendiricisini ne kadar aciyorsun ? Gün icerisinde onu soracaktim sana
Değişiyor canım otomatik ayarlıyorum ben belli seviye altına inince kendi çalışıp dengeliyor
Size de geçmiş olsun

Back