Temmuz Anneleri Buraya....

aaa söylemicen miii :eek:klava:
üf yarina kadar beklemesek ? :çok üzgünüm:

askito valla söylemeyi çooook isterdim ama bu zevki semra'ya bırakayım.. kızcağız duyurmak için o kadar bekledi. duyursun ağzının tadıyla...

slm şeker anneleeerrr, nabersiniz bakim muhabbet koyu maaşallah, walla çok sevindim semras demek sonunda öğrendi ha.. bence kesin kız ama bakalım .. adasu cnm Allah iyiliğini versin :)) bak kıjın da yemek seçerse görürsün o zman :)))

hosgeldin febicim .. semrasin bebisi erkek erkekk !! kereta dedi agzindan kacirdi ooo :)))

ya bana da baştan beri erkek diye doğuyordu içime semranın bebişi hayırlısı olsun yarın öğreniriz artık bu kadar süre meraklandık 1 gün daha bekleerizzzz::))))

hosgeldin febicim .. semrasin bebisi erkek erkekk !! kereta dedi agzindan kacirdi ooo :)))

hoşbuldum şekerim.. ayyy inanmıyorum yaaa erkek adam bu kadar gizlermiymiş caaaaanıııııımmm :eek: kızcağız aylardır bekliyor :eek:klava: neyse acısını çıkartır , bundan sonra her gün alış veriş :dance:

slm şeker anneleeerrr, nabersiniz bakim muhabbet koyu maaşallah, walla çok sevindim semras demek sonunda öğrendi ha.. bence kesin kız ama bakalım .. adasu cnm Allah iyiliğini versin :)) bak kıjın da yemek seçerse görürsün o zman :)))

aman canım yaa napıyım eşimde bende aynı şeyleri yemiyoruz allahtan eşim benimle aynı damak tadına sahip yemediklerimizde aynı kızımda bize benzer herhalde şakkıdı

semrasın bebegi kızzz kızzz :dance:

Bencede kız kız. Semras ne kadar mutlu olmuştur canım ya ... Valla helal olsun çok sabırlı maşallah...

kızlar bebegim ve biz dergisi alıyomusunuz ben o dergiye aboneyimde şimdi kargodan getirdiler organik mama vermişler sütlü pirincli :dance:

kızlar bebegim ve biz dergisi alıyomusunuz ben o dergiye aboneyimde şimdi kargodan getirdiler organik mama vermişler sütlü pirincli :dance:

Canım bende aboneyim bebeğim ve biz dergesine..
nisan sayısındada vermişlerdi organik mama. bende bebeği olan birine vermiştim.

Canım bende aboneyim bebeğim ve biz dergesine..
nisan sayısındada vermişlerdi organik mama. bende bebeği olan birine vermiştim.

canım evet bende veriyim diyorum ama bebegi olan yok kimse yanımda 5 aylıkken kulanılıyor bizim bebişler 5ayına girdiklerinde zaten son kulanma tarihi bitiyor.

canlarım merhaba sızler çalışıyorsunuz ve sabah pc başındasınız ben çaışmadığım için sadece akşamları gırıyorum gündüze vv işlerı ıle uğraşiyıorumm...nese bende ozaman size iyi geceler tatlı rüyalar diliyorummmm ozamannnnn..bebişlerınızı görün rüyanızdaa...
dev206pb___.png
[/url][/IMG]

bende cok bekledim ama ogrenmek icin ama semras benden daha cok bekledi bi ay kadar fazla ah canim en onemlisi zaten bebegin sagligi o iyi olsun ben doguma kadar ogrenmesem olurdu
(tabi saka bi yana cok zor beklemek)
evet iste en sonunda sukurler olsun ogrenci canim ya
sukurler olsun allahima
erkek geliyor bence :)

aşkito şaşırtmak için kerata demiştim işe yaramış demekki :dance: :dance: :dance:
gerçi ben keratayı gerçekten iki cins için de kullanırım. ama yazarken erkek olarak algılayacağınızı biliyordum :roflol: :roflol: :roflol:

ben ayılmak istemiyordum ama telefonlarım susmadığı için ayıldım.. geceleri dön dön uyuyamamaktan sabah ancak uyuyorum nolcak halimiz:)

X