- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayılmak istemiyordum ama telefonlarım susmadığı için ayıldım.. geceleri dön dön uyuyamamaktan sabah ancak uyuyorum nolcak halimiz:)
kızlar bişey sormak istiyorum.. bu resimlerimizin altındaki kavuniçi yeşil grafik gibi şekiller neyi anlatıyor. Ne demek?
Evet ama neye göre ölçüyoralar bize ne kazandırıyo yada ne kaybettiriyor. Neyi ölçüyorlar, anlayamadım
tünaydın kızlar...
kimse yok bugün sanırım....
Kizlar Bi Soruda Ben Sorayimmm.bu Tecrübe Puani Neye Göre Yükseliyo.bilen Var Mi?
doğruya annelerimizin çoğu çalışıyordu sanırım.herkes benim gibi evdemi ??????:çok üzgünüm:
çalışanlar evde oturmak ister,e bende çalışmak istiyorum.okumamışım zamanında şimdi acısını çekiyorum.inanamıyorum kendime açıköğretim maliye okuyodum onu bile bıraktım.şimdide çoluk çocuğa karışıyoruz zor geliyo...kpss girecem bu yıl.inşallah bi sonuç alırız ordan.oda torpilsiz olmaz ya.bakalım hayırlısı.
amma dertliymişim ben yaaaaaaaaaa...
bencede artık zorda işte tek sanş memur olabilmek.ya tutarsa diyecem artık.napıyım.ben gündüz pek dışarıda cıkmıyorum.aslında yürüyüş yapmak gerek bol bol.akşam eşim gelince yemekten sonra biraz cıkıyoruz.öyle idare ediyorum işte.bende çalışmıyorum canım ama sürekli dışardayım yapacak bişeyler buluyorum.bol bol yürüyorum.ama bende çalışmak istiyorum.bundan sonrada zor biraz..
evde olmanın keyifli yanlarıda oluyo muhakkak(mesela sabah erkenden kalkmadığım için memnunum) ama insan sıkılıyor bir süre sonra.otur,tv,müzik,yemek...ne biliyim hep aynı şeyler.hergün birileriyle biyerlerede gidemiyosun.yada hergün alışverişe cıkamıyosun.evde hayat bir süre sonra sıkıyor.hemde çoook sıkıyor.akşama kadar kocamı bekliyorum gelsin diye.....ben çalışıyorum mesela ama memnun olduğumda söylenemez...
ohhh şöyle evimde otursaydım.. hamileliğimin keyfini çıkarsaydım...
bacaklarımı uzatım türk filmi izleseydim bide yanına mısır patlatsaydımm..:icecream::icecream:
iyi hadi gözün aydın olsun canımm.inşallah alırsın artıkınn.ee ehliyet alınca trafiğe çıkabilicekmsin :))