Temmuz Anneleri Buraya....

canım yolladığımız mesajların sağ tarafında terazi var. oraya tıklayarak rep puanı verebiliyosun.. eğer mesajı beğendiysen yada aynı fikirdeysen...
seninde mesajlarına puan vermek isterlerse teraziyi tıklıyolar puanlar birikiyo ve tecrübe puanını arttırıyo canım...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMA O TERAZİYE TIKLIYORUM İNGİLİZCE Bİ BLOK GELİYO TAMAM DİYORUM TEKRAR GİDİYO.ŞİMDİ YÜKSELİR Mİ BENİM PUANLAR.AMAN NE KOMİK YAZDIM HA AMA NAPİM ANLAMIYORUM İŞTEE:dance:

adasucum gözun aydın..bak endişelenecek bişi yokmus...
bendede ehliyet var, cesaret var ama araba yok...arabayı eşim kullanıyor...bebek dogduktan sonra alabilirsek araba alıcaz bana...

adasucum gözun aydın..bak endişelenecek bişi yokmus...
bendede ehliyet var, cesaret var ama araba yok...arabayı eşim kullanıyor...bebek dogduktan sonra alabilirsek araba alıcaz bana...

banada babamın torun hediyesi araba geliyor :dance:

kızlar ne rahatladım anlatamam cogunuz bilirsiniz benim ehliyet sınavım vardı internette sorular ve cevap anahtarı yayınlanmış sınavda verdigim cevapları tekrar vererek hesaplama yaptım sadece 4 yanlışım cık ohh bee sonunda gectim daha sonuc acıklanmadı ama ben sadece 4 yanlışım var biliyorum hadi hatırlamadım 4 yada 5 yanlış olsun farketmez sonucta 12 yanlış yapma hakkı var ohh yaa sonunda aldım ehliyeti yupiiiiiiiiiiii :dance: :dance: sonuclarda mayısın 5de acıklanıcak :dance:

Gozun aydin canim.simdiden tebrik ederim. yerimseniben
bende 4 sene sonunda nihayet alabildiydim ehliyeti.Heves olmayinca insanin oturup calisip alasi gelmiyor ama inat ugruna gittiydim aldiydim.tabi 1 seneye kadar trafige cikamayacam ama olsun fisfisfis

adasu hadi hayırlı olsun canım.
arabada dededen geliyormuş oh ne güzel valla.çok sevindim senin adına.bebişinle bir güzel gezersin artık.ama ehliyet aldım diye tedbiri elden bırakma.karsıdakini hep acemi olarak düşün.
bendede var yıllardır ehliyet ama arabayı sattık malesef.bu aralar almayı pek düşünmüyoruz.cüzdanımda yatıyor canııım ehliyetim....

glit480dfb7e8120b6.60943762.gif

glit480dfc900154e5.11964360.gif

glit480dfc54b1aaf2.54835671.gif

glit480dfc0684d677.87388391.gif

:roflol::roflol::roflol:

:teytey::teytey::teytey:

banada rep puani verin yha ben hepinize vericem artik herzaman :)))) puanlarimiz artsin :)) hem destek tam destekk !!! :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sanırım istanbul dışındakiler daha şanşlıyız bu konuda lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

adasu canım ehliyetin hayırlı olsun banada eşim alıcak doğum hediyesi olarak temmuz yada ağustosta .. ama benimde ehliyetim yok ..bebiş doğduktan sonra gidicem kursa ..

teraziye tıklayınca onaylıyorum falan yazıyo.ona tıklayıncamı puan vermiş oluyoruz??????

bende bendeeee banada rep puan verin istiyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler :dance:

X