Temmuz Anneleri Buraya....

bende patatesleri dilimliyorum borcama yada fırın tepsisine diziyorum üstüne yarım cay bardagı su yarım cay bardagı zeytinyagı tuz pulbiber kekik vs. bahartları atıyorum ve fırına veriyorum cok basit Şeniz

teşekkür ederim gelincik valla stres bitti şimdi gectimmi gecmedimmi kaygısı var bakalım..

amanda aman yemek tarifleride verirmiş benim arkadaşlarım...bende akşama yapayım bari,fırında patatesi...
ben haşlamadan patates kızartması yapacak gibi dogruyorum...tepsiye koyup 1/2 çay bardağı zeytin yagı, kekik, kırmızı pul biberi, tuzu hepsini harmanlayıp fırına veriyorum...üzeri kızarıncada afiyetle yiyoruz...

ohhhhhhhhhh gozun aydın canımcım....sonuclar açıklanınca hemen haber ver...temizlik yapıcam diyede kendini çok yorma...sonra agrıların artar...yavas yavas yaparsınsırnaşık şey

anam zaten mutfagı halletim biraz dinlenip size bakıyım dedim sonrada yatak odasına gecicem camaşırları toplayıp makineye atıcam :dance:

amanda aman yemek tarifleride verirmiş benim arkadaşlarım...bende akşama yapayım bari,fırında patatesi...
ben haşlamadan patates kızartması yapacak gibi dogruyorum...tepsiye koyup 1/2 çay bardağı zeytin yagı, kekik, kırmızı pul biberi, tuzu hepsini harmanlayıp fırına veriyorum...üzeri kızarıncada afiyetle yiyoruz...

benim gibi yapıyorsun yanii lülülülülülü:icecream:

adasucum inşallah sınav sonucun istediğin gibi olur bugün galiba herkesin akşam yemeği fırında patates olucak::)))) hadi hayırlısı...

adusu tarifimiz tıplkısının aynısı..:dance::dance:

evet canım:roflol: ama güzel oluyor dimi ben bide yanına pilav yapıyorum ohhh :dance:

ben kendim icin şimdi fırında patates yapıcam az bişi bide pilav yapıyım bezelye yapıcam akşamada :dance:

evet canım:roflol: ama güzel oluyor dimi ben bide yanına pilav yapıyorum ohhh :dance:

ben kendim icin şimdi fırında patates yapıcam az bişi bide pilav yapıyım bezelye yapıcam akşamada :dance:

evet canım bende pilav yapıyorum yanına...bazende tepsinin bir kenarına ya et yada birazda tavuk koyuyorum...orda nar gibi kızarıyor...hımmmm...:sm_cool::roflol:

herkezin canı cekicek kızz kapa yemek konusunu :dance:

hadı gozun aydın ınsaallah halletmıssındır sınavı.sımdıde dıreksıyon sınavı stresı saracak senı:))))
ama tatlı telaslar:))))
sımdıden hayırlı olsun canım.artık ehlıyetı ıslatırız kızzz:))))))sanal sanal:))))))
canım dıreksıyonda cok puan kırıyorlar dıkkatlı ol.lafa tutup senın konsantrenı dagıtmaya calısıyorlar.dıkız aynasından cevap ver.bır ıkı arkadas arkayı donup cevapladı dırek kaldılar.kısa ve nt cevaplar ver.bırde kıl soruları cok oluyor.bana evınde otur ne ısın var ehlıyetle dedıler:))))))
sakın olarak hocam ıkı cocuk olunca sart oldu ondan dedım guldu:)))
bırde hersey bıtıp ınerken arabanın kapısını sol elınle acıp ınme.sag elını kullan.cunku sag elını uzatırken arkadan gelen aracı kontrol edıyorsun.arkadan gelen arabanın kapını goturmesını engellıyorsun:)))))))
cok basıt gıbı gorunsede bunlara cok dıkkat edıyorlar.:)))))
basarılar dılıyorum sana.

hadı gozun aydın ınsaallah halletmıssındır sınavı.sımdıde dıreksıyon sınavı stresı saracak senı:))))
ama tatlı telaslar:))))
sımdıden hayırlı olsun canım.artık ehlıyetı ıslatırız kızzz:))))))sanal sanal:))))))
canım dıreksıyonda cok puan kırıyorlar dıkkatlı ol.lafa tutup senın konsantrenı dagıtmaya calısıyorlar.dıkız aynasından cevap ver.bır ıkı arkadas arkayı donup cevapladı dırek kaldılar.kısa ve nt cevaplar ver.bırde kıl soruları cok oluyor.bana evınde otur ne ısın var ehlıyetle dedıler:))))))
sakın olarak hocam ıkı cocuk olunca sart oldu ondan dedım guldu:)))
bırde hersey bıtıp ınerken arabanın kapısını sol elınle acıp ınme.sag elını kullan.cunku sag elını uzatırken arkadan gelen aracı kontrol edıyorsun.arkadan gelen arabanın kapını goturmesını engellıyorsun:)))))))
cok basıt gıbı gorunsede bunlara cok dıkkat edıyorlar.:)))))
basarılar dılıyorum sana.

aman canım direksiyonu takan yok bu sınavı geciyimde en kolayı direksiyon :eek::dance:

yha ben firinda patatesi yaptim yedik.. bitti .. okuyunca yine canim cekti :roflol: :roflol:

bende firinda patates yapicam ama sizin dediginiz gibi kup kup yada haslanmis degil yuvarlak ince ince kizarana kadar yanina pilav ve haslanmis et yanina guzel bi salata ohhhhhhhh yemede yaninda yat :)

bi tanede " BUGÜN NE Pi$iRECEGiZ " topici mi acsak napsak :roflol: :roflol:

bende firinda patates yapicam ama sizin dediginiz gibi kup kup yada haslanmis degil yuvarlak ince ince kizarana kadar yanina pilav ve haslanmis et yanina guzel bi salata ohhhhhhhh yemede yaninda yat :)

bu yemek muhabbeti ii oldu vallla
ben de bazen ne yapayım na yapayım diye düşünmekten sıkılıyorum bugün de yemek yapmayıvereyim diyorum en sonunda şutarafagitti bööle aklınıza geldikçe yazın ii oluyor.
a.s.

nemcede açmayın kızlar u2remın dedıgı dogru ben onlardanım mesala temmuz bebeıslerı dogsun sonra aaclım hem o zaman daha ii olur

evet cani ceken ve evde malezemesi olmayan icin kötü .. bizde malzeme alabilecek saatlerde yazalim :roflol:

kızlar ya bencede açmayın ben çalışıyorum ve halaa bu saat oldu yine çalışıyorum ...
canım ne istedi tahmin edin........:roflol::roflol:

fırında patatessssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol:

X