Temmuz Anneleri Buraya....

Günaydın oncacım bende erken kalktım kızım uyutmadı anasını sagolsun a.s.

amanda aman yemek tarifleride verirmiş benim arkadaşlarım...bende akşama yapayım bari,fırında patatesi...
ben haşlamadan patates kızartması yapacak gibi dogruyorum...tepsiye koyup 1/2 çay bardağı zeytin yagı, kekik, kırmızı pul biberi, tuzu hepsini harmanlayıp fırına veriyorum...üzeri kızarıncada afiyetle yiyoruz...

ay bunları şimdi okuyorum... ben de çok yaparım bu patatesi ve eşim de çok sever. Ama ben elma dilimi şeklinde doğruyorum patatesleri. Ve özellikle tavuk şnitzel'in yanında yapıyorum. ay canım çekti şimdi iyi mi... yemek saati zaten gidip bişeyler yiyeyim bari...

bugun aşırı halsizim...dun pikniğe gitmiştik...heralde açık hava çarptı...birazdan yemek yiyeceğim...

Kizlar Valla Ben Bilmiyodum Firinda Patatesi.hatta çoğu Yemeği Bilmiyorum.valla Iyi Oldu Böyle Yazmaniz Bende Akşama Bunu Yaparim Kocişe.gerçekten Düşüne Düşüne Kafayi Yiycem Yemek Gelmiyo Aklima

selam kizlar ben deldimmm :KK70:

corummlu kiz kiyma varsa köfte yap yaninada makarna .. malzeme yoksa süt böregi yap .. onada malzeme yoksa patates püresi ve yanina et gillerden bise yap :)))))) et giller ne yha ?! hhahah

bende hiç yemek yapmak istemiyorum.yapıyorum hemen bitiyor.ertesi gün bir daha yemekk:KK43:(( biri bana yapsa hiç hayr demem:))

OOO kızlar patates falan yapıyorlarmış, yarın akşama bende yapayım bari.
gerçi içimde patates fideleri çimlenecek artıkın.
Eşimin favori yemeğidir patates, gün aşırı pişer bizde.

vallaha bilmiom ki ne yapcami iyce dusunmem lazim zaten evde de bi sey kalmadi daha dogrusu yahu kiyma var cok sukur buzdolabinda et de var
patates de var makarna yok
alisveris yapmam lazim ama esim ehliyet dersine gidecek saat 7 bcuk da anca evde olur yanliz da yapamam oglumla hele hic yanliz yapamam rahat durmaz ......
sabah yapariz artik alisverisi
neyse ben bi patatesli bi de kiyma yada baska bi sey yapim bi bakim

ben akşama pırasa yapıcam kızlar...son gittilik bir iki kere daha yiyelim...gerçi burdan yemek tarifi yazdıgımızda canımız çekermiki...ne yapalım yazalım mı yazmayalımmı...

ben akşama pırasa yapıcam kızlar...son gittilik bir iki kere daha yiyelim...gerçi burdan yemek tarifi yazdıgımızda canımız çekermiki...ne yapalım yazalım mı yazmayalımmı...

Zeytinyağlı pırasayı eşim de ben de çok severiz. kışın iki haftada bir yaparım mutlaka. en son geçen hafta yaptım. bi de haftaya yapar sezonu kapatırız artık :))) bu akşama biraz mantarlı et sotem var. yanında çorba ve salatayla yeter bize... yarın da portakallı kereviz yapacam. bilmiyorum deneyeniniz var mı ama müthiş bişey oluyor. mutlaka deneyin derim. bizim evde hiç pişmezdi kereviz ve doğru düzgün bilmezdim bile... ama portakallı tarifi deneyince nerdeyse her hafta yapacak oldum valla...

ben sade kerevizi yemem ama pırasının içinde olunca çok guzel oluyor.benim eşim hiç yemez ya ona kuru fasulye pilav et tavuk olsun bende hiç yemem bunlarıı

Kızlar bu arada Semra'nın bugün randevusu vardı. Yarın sabah konu başlığını açar sanırım. Muayenede ben de vardım ve gayet net göründü herşey. Bu kez açtı bacaklarını nihayet kerata...

ben sade kerevizi yemem ama pırasının içinde olunca çok guzel oluyor.benim eşim hiç yemez ya ona kuru fasulye pilav et tavuk olsun bende hiç yemem bunlarıı

Ben yemek yapmayı ve farklı şeyler denemeyi çok severim. Dünya mutfaklarından bile denediklerim oluyor. 1 sene İngiltere'de yaşadığım için dünya mutfaklarını tanıma şansım oldu. İngilizlerin mutfak kültürü pek olmadığı için genelde dünya mutfaklarından pişiriyorlar ve ben de böylece epey bişeyler kaptım... Neyseki eşim de farklı şeyler denemeyi seviyor. Çok şükür şimdiye kadar ne pişirdiysem çok severek yedi. Özellikle lazanya ve fajitas favorileri.

meralcim kerata dediğine göre erkek mi geliyor semrasa aceba...hadi hayırlısı

hic yemedim ben pırasa yememde yapmamda valla hele kereviz gözüm görmesin

X