Temmuz Anneleri Buraya....

geçmiş olsun corummluuu hiç diş sorunum olmadıı canım hamileliğimddee.

ayerba maşallah canım bebeğine kilosu gayet iyiiii

günaydıınn kızlaaaarr... çorumlu sen hala kurtulmadın mı şu dişten git doktora tedavi ettir , çektir neyse artık .. diş ağrısı çekilmez cnm yaa ..

NASILL OLSUNN BİZDEE AYNI ÇALIŞMAYA DEVAMM... SICAKLAR BAŞLADII BURDAA FELAKETT BİŞEYY CAYIR CAYIR YANIYORUZZ WALLAA...
İYİİ SEN TEMİZLİĞİDE BİTİRDİNN MAŞALLAHHH

geçmiş olsun...Ben kanal tedavisi yaptırdım ama ikinci seansını daha tamamlamadım.Çünkü dişçi koltuğu kan dolaşımını etkilediğinden rahatsız ediyor...Benimde kanal olan dişimde ağrı var ama işte o koltuk yüzünden gidemiyorum...Eğer çok ağrıyorsa mecburen gideceksin...Diş tedavisinde uygulanan iğneler bebişe zarar vermiyor ama kesinlikle röntgen çektirme...Tekrar geçmiş olsun...

canım geçmiş olsun bende bilmiyorum ama zor diş çekimi ama iyi bir doktor sorunsuz halleder çürük olmasındansa çektir daha iyi geçmiş olsun allah yardımcın olsun

çorumlu gecmiş olsun...benim teyzemin gelinide hamile...3-4 diş çektirdi, tedavi oldu...2-3 ay ugrastı...çok agrıyınca mecburen çektireceksin...

hava çok sıcak...şimdi dısardan geldim...bayılacaktım valla...

selam kızlar geçmiş olsun ...diş ağrısı nedir bilmez miyim....

ya, ayak tırnaklarınızı nasıl kesiyorsunuz? dün akşam keserken 2 büklüm oldum da,bebek da etkilenmiş midir aCABA?

Canim Ben Ayak Tirnaklarimi Eşime Kestiriyorum Valla Ayakkablarimi Bile Giydiriyoo.
Ayy Canim Kocacim Benimm

valla bu temmuz anneleri çok nazlı galiba bebklerımız bıze benzemese barı lülülülülülü sonra çok uğrasırız heeee Çok üzgünüm çoook:tomato::dance::roflol:

ayy kızlar yaa sabah sabah bu sıcaklar varsa ben haziranı temmuzu düşünmek bile istemiyorum sabah doktordan geldim eve kendimi nasıl attım bilmiyorum aşırı bunaldım resmenkafamçokkarıştı evim cok serin allahtan yaa

gecelik falan almadım yarın eminönüne gidip hastane cantası icin ne gerekliyse alıcam ama bu sıcaklarda şurdan şuraya gelemediysem yarın nasıl dolaşıp alışveriş yapıcam anlamadım benfisfisfis yarınıda atlatsaydım varya hic bir eksigim kalmıycak dışarı cıkmam vallahi canıma susamadım kızlar ben :1no2:

kızlar hava cok sıcak,bu havada çalışmak zulummmm..:1no2: evimde olsam dinlensem diyorum ama evimdede birsürü iş var,boya badana oldu heryer heryerde akşam git evde çalış bide :bbo: neyseki az kaldı bu ay sonunda izne ayrılcam inş.

ayyy yardım edicek kimse yokmu canım yaa bende pazar günü boyattım evi eşimle kayıpederim boyadı ben perdeleri makinaya attım okadar bide yemek yaptım onlar icin dokunmadım hic nasıl düzgün bıraktıysam öyle düzgün gectim odaya yerlere boyalar dökülmüştü kaynanam cifledi yerleri sildi tamamen evi temizlediler sagolsunlar öyle gittilersırnaşık şey

walla kızlarr hiç iş güç yaptığımm yokk kayınvalidem sağolsun yapıyoo yoksa akşam eve gidipte hiç bişeyy yapamam heraldee... baharaltı canım allah sanada kolaylık versinn zor canımm hem iş hem evv...
bu arada adasuu ben gecelik dışında tüm eksiklerimi tamamladımm iyikide son zamana bırakmamışımm yoksa bu sıcaklardaa yollarda düşer bayılırımm.. yaa geceliğii nerdenn alıcamm yaa bi türlüü beğenemedimm

adasucum seninle aynı dertteyiz neyseki sen kurtulmuşsun canım,ama boyanın kokusu mahvetti bi haftadır eve giremiyorumbide yeni eşya falan geldi bana ama yarın temizlikci kadın gelicek izin aldım, bol temizlik var, yardım edecek kimse yok napalım.eşimle birlikte yapmaya çalışıyoruz. bunlar bitsin önümüzdeki hafta bebeğimin odası gelicek, gelsede biran önce yerleştirsem diyorum artık, sizleri gördükçe heyecanlanıyorum kızlar. :teytey:

iyi işte canım temizlikci gelicekmiş heryeri temizletirsin artık :dance: bende sabah erkenden cıkıp gidicem eminönüne cünkü öglen sıcaklarına kalmamam lazım pişerim güneş altında sonra kafamçokkarıştı bende bu hafta cıksında halıcıyı arıycam alılarımı vericem 2 hafta sonrada halılarım yıkanır gelir mis gibi sererim zaten kısa süre sonrada dogum yaparım herşeyim hazır olur inş. bakalım:asigim:

ya ben gecelik icin gidicem yaa eminönüne ic camaşırı alıcam terlik alıcam başka ne alıcam ben yaa onu düşünüyorum ama ne koysak başka cantaya:uhm:

kızlar yaa benim sırt agrılarım artmaya başladı bu zaman kadar yoktu şimdi cok kötü agrıyor offf yaa bir sırt agrım eksikti oda geldi tam oldu:çok üzgünüm:

adasucum gecelik, pijama, iççamaşırı ,emzirme sütyeni ,hasta bezi ve ped ,sabahlık falan al canımm doğumda gerekli olur ben onları aldım yani insanın düşününce aklına gelmio gerçekten...umarım yardımcı olur...

baharaltıcım zor walla işin hem işte çalış bide gel evde çalış allah kolaylık versin canımm bizde odasını boyucaktık ama boyayamadıkk taşınma durumuzu vardı o yüzden odasını yerleştirmiştim boyamıcaz diye şimdi çok dolu oda hayatta kalkmaz onlar yerinden kaldı yani anlayacağınız boya işi sadece temizlik yapıcam ben artık başka eve geçtiğimde boyarız oğluşumun odasınıı

kızlar allah yardımcın olsun canımm...benım boya badana telaşım yokk..geçen yaz evlendığim için boyalar sağlam bıde kendı kendını temızleyen boyamıdır nedır ondan yapılmıştı hiçbiryerde bişicik yok allahtan bır yolluklarımı sıleceğim doğuma yakın...bıde halıları..perdelerımı yıkarım heralde bıde ...okadar çok işim yok yanı ...o nedenle pek korkmuyorum sadece beşiğimizi almadık onu alıp yerleştıreceğizz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…