Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar geçmiş olsun diş ağrısı cidden çok kötü bişey,hele hele hamilelikte.Allahtan başıma gelmiyor bu dönemlerde...

ayak tırnaklarını kesmeyi bırak,çorap giymek,ayakkabı giymek,hatta ayaklarımı yıkamak,yani sizin anlıyacağınız ayakla ilgili ne varsa hepsi bana bir eziyet olmaya başladı.sağolsun eşim yardımcı oluyor.bebişin etkileneceğini sanmam,sonuçta herkes kendi yapıyor,hele hele eskiler neler yapmıyorlarmışki.biz nazlı ve şanslıyız kızlar...

bende boya badana işi yok ama şöyle dipli bucaklı bir temizlik yapılması şart.hiç birşey yapamıyorum artık.(hoş öncedende eşim yapıyordu temizliği,ama şimdi camlar,kapılar,perdeler onu aşar).haziranın 20sinde anneme geçecez,oraya gitmeden öncede halıları yıkatmayı düşünüyorum.temizliğide annem halleder bir ara.

aman kızlar dışarı çıkarken dikkat edin valla acayip sıcak.özellikle tek başınıza çıkmamaya çalışın.ben dün kuaföre gittim,ordan çıkınca eşimle buluşup doktora gittik tansiyonum falan düşük çıktı,çok kötüydüm bayılcaktım nerdeyse.annemle buluşup gecelik,pijama,çamaşır alacaktım ama gidemedim.başka zaman alacaz artık.herkez dikkat etsin,yanınıza mutlaka su alın ve öğle saatlerinde tek başınıza dışarı çıkmayın kızlar.havalar dahada ısınınca napcaksak.Allah yardımcımız olsun...

........................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın arkadaslar
benim evin a dan z ye temizlenmesi gerekiyor...2 ay önce tasındım eve...ozaman çok guzel temizlik yapılmıstı...onun dısındada sadece pazarları temizlik yapabiliyorum...şuanda ev çok kirli,yada bana öyle geliyor...
haziran sonu gibi baslarız ev temizliğine...önce prensesimin odasını yerleştiririz...sonrada halıları yıkatırım...dogum şimdilik temmuz sonu oldugu için temmuzun 2.haftasıda annemler felan hep beraber ev temizliğini hallederler...daha erken temizlemek bişi değiştirmeyecek, doguma yine batar her yer...ne kadar doğuma yakın olursa o kadar iyi olur...

Günaydın kızlarrr... Nasılsınız? Bu sıcaklar bizi epey yoracak anlaşılan... Dün gece hiç uyuyamamıştım bu gece cam açık yattım ve biraz uyuyabildim. Ama bugün nefes almakta çok zorlanıyorum. İçinizde öyle olan var mı? aldığım nefes yetmiyor bana sanki...

Temizlik konusu benim de derdim... Hep üstten üstten eşimle beraber temizliyoruz ama derin bi temizlik yapılması lazım. Tüller perdeler de storlu hep... Şimdiki aklım olsaydı öyle yaptırmazdım... Çok zor oluyor çıkartıp yıkaması takması... üffff sıkıntı bastı...

günaydınn kızlarrrrr herkes iyidir umarımm... bende bu gece uyuyamadımm camlar açık yatıyoruz artık sinek girmiş içeri beni yedi uykumu kaçırdı. bende sineksavarı taktım fişe sonrada balkonda oturdumm birazz.. sonrada rahat rahat uyudumm. benim uykusuzluk gibi problemim yokk. tam tersi bana uyku yetmiyoo artıkk..

bende dogumdan sonra tasınacagım nasıl olcak bışmıyorum o yuzden ev falan temızlemeyecegım

bendede var uyku problemı yenı başladı yanı bu gunlerde 15 dk bır wc ye gıdıyorum kızlar

Ohh Ben Bitirdim Temizliği Allahtan Hakkatten Tam Bi Dert.
Valla Bu Aralar Okadar Güzel Uyuyorum Ki Wc Ye Kalkmakta Olmasa Soluksuz Uyuyorum Wc Den Geldikten Sonra Nasil Uyuduğumu Anlamiyorum
Ama Hakkatten Bu Sicaklar çok Feci Ama Genelde Akşam üstü çikmaya Gayret Ediyorummm
Kizlar Güneş Kremi Kullaniyo Musunuz? Hangi Marka Tavsiye Edersiniz

canım daha başlamadım gerçi kullanmaya ama genelde niveanınki yada avonunkini kullanıyorum...:icecream:

Ben vichy 40 faktor aldım dısarı cıkmazsam da 20 faktorunu kullanıyorum ama sebamed ve nutrivisinkine de iyi diyorlar

kızlar 3 gecedir uyku haram oldu bana hem sıcaklardan hemde inanılmaz bir baş ağrısıyla uğraşıyorum ....
ara ara 20 lik dişlerim tam çıkamadı onlar tüm dişlerimi sızlatıyor Allah ım sonumuzu hayır etsin her gün ayrı bişeyle zor geçio son haftalar
senağlama

Gecmis olsun canım sıcaklar aynı sekilde beni de mahvetti evde oturdugum yerden terler oldum bazen sıkıntılar basıyo kan beynime cıkacak gibi oluyor.BAsagrısına minoset alabilirsin bana cok iyi geliyor bi de ilaç içmezsem kesinlikle gecmiyo

canım minoset aldım ama geçmedi dr.um kan değerlerin düştüyse baş ağrısı yapar demişti kan sayımı yaptırcam devam ederse bööle... bide özellikle sağ tarafım ağrıyo...sağdan sağdan geliyo valla:1shok::1shok::1shok:

ya ben bugün ilk defa dayanamayıp süpürge yuaptım azıcık..üstten üstten yaptım , bi de sürüyerek gezdiredim odalarda..bişey olur mu????şimdide korktummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…