Temmuz Anneleri Buraya....

sukur bugun yani bu gece uyudum hemde super sabah kalktigimde dumba gibi hissettim kendimi
alti gecedir sabahim gunduzum hep karisti her gun gece dahil sadece yatabilseydim en fazla 3 saat uyudum dis agrisindan dun disciye gittim
disimin icini oydu acik birakti su an disim acik ici bombos delik var
onu haftaya cuma kapatacak insallah
cunku pazar gunu acil nobetci disciye gittim demistim ya o da hemen kapatiydi
ve o iltihap ettirmis ve sisme olcagindan doktorum dedi acik birakalim dedi tamam dedim
antibiotik verdi bebege bi sey olmaz dedi
ya ben doktorumu cok seviyorum dis doktorum cok super bi adam be
iyiki o discim var allahdan
kadin maf etti beni be
discime kurban olsun o :)
aadam diyo ki kac gundur hamile kadinlar cogunlukda geliyor diyo hastalik gibi oldu sanki diyo ay nasil gulduk discide ya
ayaklarimi havaya kaldirdim disime bi sey sokdu cekti aman ne kotuydu
esim dedi igne vurdu esim herseyi gordu ah diye bi ses ettim ama neyse sukur gecti be
bakalim haftaya kadar insallah pek agrimaz

çorumlu Canim Bende Diyorum Bu Kiz Nerelerde.geçmiş Olsun Canim.ama Kurtuldun Sonunda Inşallah Bi Daha Ağrimaz.

çorumlu kurtulduğuna çok sevindim canım. gözün aydın... inşallah bi daha problem yaşamazsın dişinle ilgili..

bugun sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadım...sol kasıgım,karnım agrıdı durdu sabaha kadar...dun üşüttümmü nazaramı geldim tam anlamadım ama sabahı sabah ettim...sabah ezanlardan sonra sızmısım...
yarın doktor kontrolumuz var...prensesimi çok özledim...nerdeyse 1.5 ay olacak...bakalım neler olacak...

günaydınn kızlarrr hepinizee.....
corumlu hadi gözün aydınn canım geçmiş olsun.... kurtuldun sonundaaa...

onca sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımm

inşallah canım...geceden beri kasıgımda agrı var..korkmaya basladım...

Çorumlucum Canım kurtulduğuna sevindm. Çok geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın...

Ay kızlar dün akşam da benim tam göbeğimin üstüne öyle bir gaz sancısı girdi ki... anlatamam... kaldım öyle kımıldayamadım yarım saat. Kayınvalidemin ordaydım o da telaşlandı. bi yandan da kızım durmuyor bi o yana bi bu yana teklemeleyip duruyor, napcamı şaşırdım. gözlerimden yaşlar aktı sancıdan. neyseki yarım saat kadar sonra geçti ama beni de bitirdi valla.. bi ara telaşlandım acaba gaz sancısı değil de bebeğime mi bişey oluyor diye... biraz daha sürseydi herkesi acile taşıyacaktım galiba :))

CANIM BAZEN BENDEDE OLUYO BAYILACAK GİBİ OLUYORUM AMA EŞİMİ ENDİŞELENDİRMEMEK İÇİN BİRAZ SABREDİYORUM GEÇMEZSE ONADA SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ O BENDEN DAHA ÇOK ENDİŞELENİYOOO:1hug:

CANIM BAZEN BENDEDE OLUYO BAYILACAK GİBİ OLUYORUM AMA EŞİMİ ENDİŞELENDİRMEMEK İÇİN BİRAZ SABREDİYORUM GEÇMEZSE ONADA SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ O BENDEN DAHA ÇOK ENDİŞELENİYOOO:1hug:

ben de ilk belli etmemeye çalıştım ama hemen yanımdaydı sancı gelince ve yüzümün şeklinden hemen anladı zaten. o doğum sancısı mı acaba diye çok korktu. ben de doğum sancısının bu tarz olmayacağını söyledim. daha önce de çok şiddetli gaz sancıları yaşadım ama hemen dizlerimi karnıma büker otururdum öyle ve geçerdi ama şimdi bu koca karınla mümkün değil tabi bunu yapmak. gerçi hata bende dün laktaz süt yerine normal süt içmiştim o yapmıştır kesin. normal süt acaip gaz yapıyor bende.

bu gaz konusu epey rahatsızlık veriyor...bende de asırı gaz var...ne yapıyor bilmiyorum ama çıkartana kadar hal geliyor basıma...umarım bebeklerimiz gaz sorunu çekmez...

gunaydı kızlar geçmış olsun meral gaz sorun herkeste var sanırım az kaldı kızlar sabır

bu gaz konusu epey rahatsızlık veriyor...bende de asırı gaz var...ne yapıyor bilmiyorum ama çıkartana kadar hal geliyor basıma...umarım bebeklerimiz gaz sorunu çekmez...

onca gözünü korkutmak istemem ama anne gebelikte gazlı olursa bebek de gazlı oluyormuş diye duydum maalesef... inşallah doğru değildir ya da bizimkiler istisna olur

geçmiş olsun meralcimm.... gaz problemi ben hiç yaşamadımm kızlarr nasıl olduğunu bile bilmiyorumm..

onca gözünü korkutmak istemem ama anne gebelikte gazlı olursa bebek de gazlı oluyormuş diye duydum maalesef... inşallah doğru değildir ya da bizimkiler istisna olur

ozaman cekeceğimiz var canım...bende gaz asırı derecede var...önceden utandıgımız bişi,yapılmaması gereken bişi oldugu halde, evde felan tek basımayken çıkarttıgımda çok mutlu oluyorum...çünkü verdiği sıkıntıyı biliyorum

Ben de oyle.Cıkarmazsan aynen oyle sancım oluyor her gezmeye gidişimizde kesin baslıyo sıkıstırmaya artık piştim cıkıp dısarı cıkarıyorum walla ne yapayım.ne demişler içime kulunc olacagına dısıma gülünç olsun :roflol::roflol::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…