- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Ay kızlar dün akşam da benim tam göbeğimin üstüne öyle bir gaz sancısı girdi ki... anlatamam... kaldım öyle kımıldayamadım yarım saat. Kayınvalidemin ordaydım o da telaşlandı. bi yandan da kızım durmuyor bi o yana bi bu yana teklemeleyip duruyor, napcamı şaşırdım. gözlerimden yaşlar aktı sancıdan. neyseki yarım saat kadar sonra geçti ama beni de bitirdi valla.. bi ara telaşlandım acaba gaz sancısı değil de bebeğime mi bişey oluyor diye... biraz daha sürseydi herkesi acile taşıyacaktım galiba :))
CANIM BAZEN BENDEDE OLUYO BAYILACAK GİBİ OLUYORUM AMA EŞİMİ ENDİŞELENDİRMEMEK İÇİN BİRAZ SABREDİYORUM GEÇMEZSE ONADA SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ O BENDEN DAHA ÇOK ENDİŞELENİYOOO:1hug:
bu gaz konusu epey rahatsızlık veriyor...bende de asırı gaz var...ne yapıyor bilmiyorum ama çıkartana kadar hal geliyor basıma...umarım bebeklerimiz gaz sorunu çekmez...
onca gözünü korkutmak istemem ama anne gebelikte gazlı olursa bebek de gazlı oluyormuş diye duydum maalesef... inşallah doğru değildir ya da bizimkiler istisna olur