Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar geçmiş olsun diş ağrısı cidden çok kötü bişey,hele hele hamilelikte.Allahtan başıma gelmiyor bu dönemlerde...selam kızlar geçmiş olsun ...diş ağrısı nedir bilmez miyim....
ya, ayak tırnaklarınızı nasıl kesiyorsunuz? dün akşam keserken 2 büklüm oldum da,bebek da etkilenmiş midir aCABA?
Ohh Ben Bitirdim Temizliği Allahtan Hakkatten Tam Bi Dert.
Valla Bu Aralar Okadar Güzel Uyuyorum Ki Wc Ye Kalkmakta Olmasa Soluksuz Uyuyorum Wc Den Geldikten Sonra Nasil Uyuduğumu Anlamiyorum
Ama Hakkatten Bu Sicaklar çok Feci Ama Genelde Akşam üstü çikmaya Gayret Ediyorummm
Kizlar Güneş Kremi Kullaniyo Musunuz? Hangi Marka Tavsiye Edersiniz
canım daha başlamadım gerçi kullanmaya ama genelde niveanınki yada avonunkini kullanıyorum...:icecream:
kızlar 3 gecedir uyku haram oldu bana hem sıcaklardan hemde inanılmaz bir baş ağrısıyla uğraşıyorum ....
ara ara 20 lik dişlerim tam çıkamadı onlar tüm dişlerimi sızlatıyor Allah ım sonumuzu hayır etsin her gün ayrı bişeyle zor geçio son haftalar senağlama
Gecmis olsun canım sıcaklar aynı sekilde beni de mahvetti evde oturdugum yerden terler oldum bazen sıkıntılar basıyo kan beynime cıkacak gibi oluyor.BAsagrısına minoset alabilirsin bana cok iyi geliyor bi de ilaç içmezsem kesinlikle gecmiyo