aşk olsun ghaneli nerelerdesin diye yazdım yaa cok özletme kendini dedim neyse geri sayfalarda kalmıştır okumamışsın demek :mymeka:
kızlar bende yarın muaneye gidicem yaa doktor su az demesin diye birden suya yüklendim bugün sırnaşık şey yarın hayırlısıyla iyi haberlerle gelirim inş. kızlar Şeniz dua ediniz bakim bannnaaaa:asigim:
güzel şeyler düşün güzel sonuçlar alırsın içini karartma strs de yapma herşeyin hayırlısı bence güzel haberler alacaksın allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat bol akıl versin bizede kolay doğumlar nasip etsinsagol canım benim :asigim: inş. iyi haberlerle dönerim yarın sabah 10da bakalım randevumuz :dance:
ben hic saglikli beslenemiyorum yha(((( pizza..simit ..kola.. yarim litre cesme suyu .. bugün tükettiklerim ..
dün de pogaca.. patates kizartmasi.. kola.. azcuk süt.. sandvic..
ay dogru dürüst seyler yiyemiorumm.. meyve ve sebzeyle aram hic yok .. nerde abur cubur kola ve hazir yiyecekler var onlari tüketiyorum .. kendimi suclu hissediyorum
taze meyve ve sebze aliyorum eve ama yemek icimden gelmiyo.. kocamin is yerine hazirliyorum onlari o yiyo :roflol: