Temmuz Anneleri Buraya....

canım iyi haberlerini alacaksın bence elinden geldiğince dikkat ediyorsun artık...merakla bekliyorum kontrol sonuçlarını...a.s.

sagol canım benim :asigim: inş. iyi haberlerle dönerim yarın sabah 10da bakalım randevumuz :dance:

Yaa Kizlar Karni Aşaği Inen Var Mi? Benim Karnim Aşağidaydi Ama şimdi Iyice Indi çok Komik Duruyo Aynaya Bakmak Istemiyorummm

sagol canım benim :asigim: inş. iyi haberlerle dönerim yarın sabah 10da bakalım randevumuz :dance:
güzel şeyler düşün güzel sonuçlar alırsın içini karartma strs de yapma herşeyin hayırlısı bence güzel haberler alacaksın allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat bol akıl versin bizede kolay doğumlar nasip etsin

canım benim göbekte aşağıda uzun zamandan beri doktoruma sordum oda merak etme dedi rahimdeki açılma var mı diye baktı ben korkunca allahtan bir sorun çıkmadı yani sorun çıkmadı göbeğim o kadar büyük ki:)

ben hic saglikli beslenemiyorum yha (((( pizza..simit ..kola.. yarim litre cesme suyu .. bugün tükettiklerim ..
dün de pogaca.. patates kizartmasi.. kola.. azcuk süt.. sandvic..

ay dogru dürüst seyler yiyemiorumm.. meyve ve sebzeyle aram hic yok .. nerde abur cubur kola ve hazir yiyecekler var onlari tüketiyorum .. kendimi suclu hissediyorum
taze meyve ve sebze aliyorum eve ama yemek icimden gelmiyo.. kocamin is yerine hazirliyorum onlari o yiyo :roflol:

Aşkito kendin için değil ama bebeğin için yemeye çalış canım.... o yediğin abur cuburlar bebeğe çok zararlı. Benimde canım istiyor ama biskivü bile yemiyorum. Kendi yoğurdumu bile annemler mayalıyor. Dışarıdan yoğurt almıyorum.. Yazık bebişine 2 ay kaldı şurda dayan ve sebze meyve ye.....

kola zararlı değilmi aşkitocummmmmmm:1shok: acayip kola aşerdim ilk zamanlar gizli gizli içiyodum eşimden habersiz ama yakaladı tabii doktora soyleyince doktor :1shok: kaldıı kesinlikle çok zararlı dedii.

ahh meraklıcım bende dedim askitoya ama yemeklerde kola icmezsem yemek yedigimi anlamıyorum dedi kız manyak harbiden:roflol:

benimde bugün canım kurabiye istedi bari dedim kuzuma yarıycak bişi yapıyım cevizleri pek sade yiyemiyorum koca bir rondoda cevizleri un haline gelene kadar cektim nerdeyse unu cevizden daha az koydum cevizler un görevi gördüler cevizli kurabiye yaptım :dance:

uyus arzu :roflol:
yha ben kola manyagiyim .. bir gün icmezsem krizlere giriyorum..
yararli seyler yemege calisicam ama cok zor olacak :uhm:

kızlar bugün doktora gittim kontrole.
oğlum çok tatlıydı ya kıpır kıpır...
2750gr olmuş oğluşum,boyunu cm olarak söylemedi ama babası gibi uzun olacak kemikleri uzun uzun dedi...(bu arada benim doktor kilosunu falan ilk defa söyledi,rahatladım sonunda)
tuzu tamemen kes,zeytin ve yumurtayı azalt dedi...heryerim şişiyo çünkü...

bide ağdaya gittim bugün.hazirandada gidecem,ordanda doğuma gidecem Allah kısmet ederse...

bu arada dün yemeğe gittik.cinlerim tepemdeydi ama yinede güzeldi...kocam gönlümü almasını iyi biliyor...

3 kilo yada en fazla 3300 doğar dedi ama bilemiyorum tabiii.normalden fazlamı şimdi ya kilosu.normal sandım ben...

maşallah kız tabıkı kılolu kız bende 32+3te gutmıstım 2100 dedı senın kının maaşallahı var

...................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ayerbacım maşallah bebeğine aramızda 1 gün var bende merak ettim bebişimi ne kadar oldu acab a en son 2 hafta önce 2100 grdı ...

srosecim cnm ltopiğe baktım ama anlayamadım olayı hepsini okumak lazım galiba üşendim ilk işim okurum hepsini sıkma canını ne işin var cnm senin başka topiklerde bebeğini düşün doldurma kafanı başka şeyler le a.s.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yaaa kızlar ben çok kötüyüm bu gece saat kaçç oldu hala uyuyamadım...aslında öle halsizlik varki üzerimde klavyeyi kulllanırken bile bayılcak gibiyim galiba ben hasta olcam ya heryerim uyuşuyor gibi:a015:senağlama:a015:

ah ah sen gel de bana sor bak saat kac oldu hala burdayim
dis agrisinden gebercem oldum bittim
ya bikdim artik
alsinlar da kurtulayim bu zikkimin dibi disden
hamileligi boyunca hic disini cektiren oldu mu????
olduysa ne yaptilar?
agri oldu mu ?
ne yaptiniz ?

bugun randevum var dicem alsin yada agriya son versin baksin artik yoruldum 5 gundur uykusuzlukdan gebercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…