Temmuz Anneleri Buraya....

canım çok sıkkın kızlar bu zaman kadar gıttığim doktroum özel hastane acazaktı hazıran ayında ama hastane eylul ayına kaymış yetişmıyormuş ve devlet hastanesı ile anlaşması hazıranda bitiyormuş..yanı benım doğumumda yokmuşş..bana başka bıryerdekı özel hastaneyı önerdı aslında özel sıgortamız var ve özel hastaneyı karşılıo ama çanakkkale merkezde bız ılçesınde oturuyoruz eşimde oraya gidemeyız ddıyor hem sana hhem bıze zorluk dıo 20 dk uzakta başka bır ilçe var orada devlet hastanesınde bır doktor varmış çok ıyı dedıler azönce aradım adam gayet ıyı davrandı sağolsun ama yıllık izinndeymış benımde kontrolum geldı.5 haftadır kontrole gıtmedım yarın gıderım dıyordum oda salı günü dönecekmiş..oğluşumu mera edıyorum aslında bır problemım yok ama yınede canım sıkıldı........hayırlısıyla oğluşumu kucağıma bır alsam ...ınşallah hepimiz sağ salım bebeklerımıze kavuşuruzz

canım çok sıkkın kızlar bu zaman kadar gıttığim doktroum özel hastane acazaktı hazıran ayında ama hastane eylul ayına kaymış yetişmıyormuş ve devlet hastanesı ile anlaşması hazıranda bitiyormuş..yanı benım doğumumda yokmuşş..bana başka bıryerdekı özel hastaneyı önerdı aslında özel sıgortamız var ve özel hastaneyı karşılıo ama çanakkkale merkezde bız ılçesınde oturuyoruz eşimde oraya gidemeyız ddıyor hem sana hhem bıze zorluk dıo 20 dk uzakta başka bır ilçe var orada devlet hastanesınde bır doktor varmış çok ıyı dedıler azönce aradım adam gayet ıyı davrandı sağolsun ama yıllık izinndeymış benımde kontrolum geldı.5 haftadır kontrole gıtmedım yarın gıderım dıyordum oda salı günü dönecekmiş..oğluşumu mera edıyorum aslında bır problemım yok ama yınede canım sıkıldı........hayırlısıyla oğluşumu kucağıma bır alsam ...ınşallah hepimiz sağ salım bebeklerımıze kavuşuruzz

rose canım bence hiç canını sıkma... her işte bir hayır vardır diye düşün.. belki bu doktor senin için çok daha iyi olacaktır. salı'ya bişey kalmadı. az daha sık dişini ve bekle bakalım.

KIZLAR 1 SAAT ÖNCE KARNIMA ACAYİP DERECEDE BİR AĞRI
GİRDİ.ÇOK

KÖTÜYDÜM,YANIMDADA KİMSE YOK,GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ BİR ANDA.KENDİMİ

ÇOK YANLIZ HİSSETTİM.

RAHAT Bİ 5 DK SÜRDÜ AĞRI AMA HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM.ARTIK BÖYLE ŞEYLER

NORMALMİ,ŞİDDETLİ AĞRILAR YAŞAYANLAR VARMI?ADET SANCISI GİBİ ARA ARA GİRİP

ÇIKAN SANCILAR OLMUŞTU BENDE AMA BU DERECE HİÇ OLMAMIŞTI.

canım geçmiş olsun arada bende de oluyor yalancı doğum sancıları diyorlar dikkat et kendine rahat etmezsen doktoruna sor canıma.s. bu arada hakkaten yalnızlık zor hele de hamileyken

rose üzme kendini herşeyde bi hayır vardır.
ben coook kötüleştim kızlar sinirimden aglıyorum.ne sagıma ne soluma donemiyorum agrıdan.doktorum benim yapabilecegim bişey yok k-b-b doktoruna git dedi ama ben ilaç içmekten korkuyorum artık dogumuma az kaldı.bişey olur bebegime diye tedirginim.bakalım yarın daha iyi olmazsa gidicem.herkeze saglıklı günler a.s.a.s.a.s.

rose üzme kendini herşeyde bi hayır vardır.
ben coook kötüleştim kızlar sinirimden aglıyorum.ne sagıma ne soluma donemiyorum agrıdan.doktorum benim yapabilecegim bişey yok k-b-b doktoruna git dedi ama ben ilaç içmekten korkuyorum artık dogumuma az kaldı.bişey olur bebegime diye tedirginim.bakalım yarın daha iyi olmazsa gidicem.herkeze saglıklı günler a.s.a.s.a.s.

Çok az kalmış dayan canım.. Allah yardımcın olsun.. Dualarımız seninle

şirincecim geçmiş olsun.boğaz enfeksiyonu zordur.bende geçirdim canım yaa ama ilaç kullanmadım öksürükte başlamıştı ama ıhlamurdu nane limondu geçirdim.doktorun ağrı kesici vermedimi onu alsan bir ağrıların için.inşallah çabucak iğleşirsin azda kalmış doğıumuna Allah kolaylık versin canım benim

rosecim arkadalarda demiş ya herşeyde vardır bir hayır.öyle düşün sıkma canını.

Son düzenleme:
geçmış olsun kızlar aynı sancı banada gıryo arkadaslar arada bı bızı bole yoklucak sanırsam

ayyyy kızlar canım cıktı bugün yaaa oturamadım gene kıcımın üstüne battı sanki:1no2: balkonum cok daganıktı orayı topladım balkonun camlarını sildim fazla abartmadan kızımın camaşırlarını yıkadım iki makine onları as et sonra yemek ne yapıcam diye düşünüyodum pazar kapımda olunca cıktım ıspanak aldım ne zamandır yapmıyordum uzun ugraş kızım icin alıyım bari dedim aldım 1saat en az onu yıkamakla ugraştım sonra kesmek etmek canım cıktı ayakta durmaktan :bbo: sonunda yemegi yaptım meyve aldım bide onları yıka et dolaba yerleştir bizim kuruyan camaşırlarımızı katla yerine yerleştir evi düzenle topla toz al ve şuan bellim kopma aşamasında off ıspanaklar canımı cıkardı benim yaaa senağlama anlıycagınız cok kötü durumdayım:1no2:

adasucum bu yorgunlukla bugün güzel uyursun inşallah...yarın hiç bişey yapma yat dinlen tüm gün...

öyle yapıcam valla yaa canım cıktı sanki bütün gün oynamayan kızımda şimdi hareketlendi en azından o beni rahatlatıyor ne zamandır oynamıyordu cünkü kocişimde aradı şimdi cok yormuşsun kendini uzan sen gerisini bana bırak dedi işi bitirmişim zaten ne kaldı ki geriye:roflol: neyse en azından yemekleri koyar önüme getiri bende yan gelip yatarım :dance:

ay kiyamam size yhaa .. bir kac saat girmedim kirilmissiniz hastaliktan. nazar degiyo walla.. dikkat edin kizlar kendinizee.. coooooook gecmis olsun....

arzucum abartma kuzum sende ..hayret bisey :eek:klava:

ay canlarım ya vala ınaşlallah bu doktor daha ıyıdır gerçi€skı doktorumdan da çok memnundum ama bu doktoruda çok ıyı dıyorlar çok hastası varmışl inşallah ıyı olur benım için ..

rahatasız olan arkadaşlarım sizde dıkaat edın kendınıze..allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar alah a şükür oğluşum benı üzmuyo ama bır gecelerı uyuyamıyorum karnım gergınlıkten acı ağrı gıbı bişi oluyo okadar onada katlanıcaz artıkk...ne kadıkı şunun şurasında...

geçmiş olsun arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes bir takım sıkıntılar yaşıyo bende bu akşam yaşadım..ayak parmaklarıma bi uyuşma girdi eşim biraz masaj yaptı 3-4 dk sürdü geçti..bundan sonra sanırım fiziksel ve ruhsal sıkıntılarımız artacak ne yapalım artık katlanıcağız....birde arkadaşlar benim aslında en büyük sıkıntım hamilelikten sıkılmış olmam..sanırım erken sıkıldım..ne yapayım yaa artık normal fizikli bi bayan olmak istiyorum..offff..

gecmis olsun kizlar
bugun ultrason vardi gittim kizim misil misil uyuyordu
kadin karnimi habire salladi uyansin banamisin demedi hanimefendi kizim benim :)
hersey cok guzel dedi kadin
doktorunuza herseyi ileticem dosyaniza koycak dedi tamam dedim sormadim etmedim bugun
27 mayisda ogrencem kilosunu boyunu falan insallah

geçmiş olsun arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes bir takım sıkıntılar yaşıyo bende bu akşam yaşadım..ayak parmaklarıma bi uyuşma girdi eşim biraz masaj yaptı 3-4 dk sürdü geçti..bundan sonra sanırım fiziksel ve ruhsal sıkıntılarımız artacak ne yapalım artık katlanıcağız....birde arkadaşlar benim aslında en büyük sıkıntım hamilelikten sıkılmış olmam..sanırım erken sıkıldım..ne yapayım yaa artık normal fizikli bi bayan olmak istiyorum..offff..

bende bir an önce dogurmak istiyorum artik.. hamile olmaktan biktim .. hamilelik bir hastalik deil ama kendimi baskalarina muhtac hissediyorum .. kendi isimi kendim yapamaz hale geldim .. hep esimden rica ediyorum .. zoruma gidio.. allahin gücüne gitmesin ..eski sagligima kavusmaK istiyorum..senağlama

gunaydınlar
uyanması ve yatakta kalkması işkence olan bir gun daha başladı...çokkk uykum var

günaydın nasılsınız kızlarrrr hayırlı cumalar[/B:1hug:yerimseniben

X