yazmayım kız.kıyamam size.ya sizinde canınız isterse...ne istedi canın kız bende merak ettim şimdii CADIARZU
canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın hepimizi.slm kızlar.. akşam küçük bir kaza geçirdim sizinle de paylaşim dedim dikkatli olalım diye .. eşim banyo yaparken nasıl becerdiyse su sıçratmış yerlere , klozetin yanındaki küçük paspas kaydı bacağım ayrılıyodu nerdeyse , biraz ayrıldı paspas daha fazla kaymadı yani ALLAH korudu resmen , hala hareket edince hafif sızılıyor .... aman bastığımız yerlere dikkat , ağırlaştık iyice yasakkelime
slm kızlar.. akşam küçük bir kaza geçirdim sizinle de paylaşim dedim dikkatli olalım diye .. eşim banyo yaparken nasıl becerdiyse su sıçratmış yerlere , klozetin yanındaki küçük paspas kaydı bacağım ayrılıyodu nerdeyse , biraz ayrıldı paspas daha fazla kaymadı yani ALLAH korudu resmen , hala hareket edince hafif sızılıyor .... aman bastığımız yerlere dikkat , ağırlaştık iyice yasakkelime
febicim geçmiş olsun cnm bende su kuşuyum evdeyken tüm vaktim banyoda geçiyor...laelaelaelaelae
Allah korumuş cnm aslında evde tekken banyoya girmek de tehlikeli artık doğumlarımıza az kaldı dikkat etmemiz lazım..
bu arada konuyla alakasız ama cnm maltepe demi oturuyorsun sen bi mesajında maltepe carrefourdan bişe aldığından bahsetmiştin sanırım....yerimseniben
ewet cnm maltepede oturuyom carrefour un üst tarafında esenkent :)