Temmuz Anneleri Buraya....

valla canım elimiz mahkum...işe gelmek olmazsa işin ucunda bende uyurum akşama kadar....ama mecburen sabah kalkıp yollara dusuyoruz

ay canım sizede Allah kolaylık versin.çok zor ya sabah kalkmak.ay 32 haftada ayrılcaksınız dimi izine.ogunden sonra sizde rahatlarsınız.

ben 37.haftaya kadar çalışacağım canım...izinlerimi doğumdan sonraya eklemek istiyorum...bakalım kısmet gerçide

Kizlar 29+2 Yim Takvimde Ne Zaman Bi Ileri Geçicek Bilen Var Mi?adasu Canim Senin Geçti Mi?

biraz önce brinde dikkatimi çekti canım ama hatırlamıyorum 31+4 dü az kaldı bizimde :teytey:

geçmış olsun meraklı bende uyuyamıyorum hele bı lavaboya kalktım mı iş bitti uyu uyuyabılırsen

çok saolun arkadaşlar ya gece olsun hiç istemiyorum valla.gerçi gündüzde yapacak bişey olmayınca.bebişimi bekliyorum artık gelsinde bebişimle vakit geçiriyimm...

KIZLAR 31+1 DE DİĞER KUTUCUĞA GEÇİLİYOR DİYE BİLİYORUM BU ARADA BU BENİM CETVELİM DEĞİL ÖRNEK OLSUN DİYE YAPTIMjeyyar

ayy desene ben 3 ,4 gün sonra 8. ayıma giriyorum :dance:

ben burdayım şekeriiim .............................................................

duneydı guzel ,sabırsız,koca gobüşlü temmuz anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ve şeker bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

günaydın güzel annelerı ve tatlı bebişlerıııı..nasılsınız bakımmm nerde herkess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…