Temmuz Anneleri Buraya....

:1shok:senağlama yaa yemeği yaktım burda pineklerkenn kıslarrrrsırnaşık şeybenneyaptımki

aferim canım bi yemek yakmadan kadınlar kulübüne tam üye olmuş sayılmıyosun .. :roflol::roflol::roflol:yaktığına göre tamam artık oldun sen:icecream

aferim canım bi yemek yakmadan kadınlar kulübüne tam üye olmuş sayılmıyosun .. yaktığına göre tamam artık oldun sen:icecream

valla ya bı kalktım baktım suyu bıtmış yanacakmıştı az kaldı tekrar su koydum kynasında
kaapaım dedm bı orurmuşum o oturuşş bıde gıttım yanmış dibi yafsss..:bbo::bbo::bbo:

tünaydın kızlar...
herkes erkenci valla maşallah...
ben geç kalkıyorum,kahvaltı yapıp,orayı burayı toplayım,birazcık oturayım derken bu saat oluyor...

tünaydın kızlar...
herkes erkenci valla maşallah...
ben geç kalkıyorum,kahvaltı yapıp,orayı burayı toplayım,birazcık oturayım derken bu saat oluyor...

aslını söylemek gerekirse zorla kalkıyorum sabahları.
işe gitmek için erken kalkıyorum..
yoksa evde olsam mümkün değil erken kalkmam..

ay kıslar ben bu gece hiç uyuyamadım yaa :bbo: koluma bir ağrı girdi butun gece eşimle oturduk.
ay bayılazaaaammm valla.uyku filan kalmadı yaaa ((

selam kizlar.. bu sabah bagirarak uyandim .. allahim ne bicim kramp girdi bacagima .. kalktim azcik oturdum sonra temizlik yaptimda .. kimildayinca gecti ..
allah hepimize kolaylik versin ..
en rahat 6 nci ay di.. zorluklar basladi yine ..

ayy kızlar yaa sabahları hic kalkamıyorum okadar rahat yatıyorum ki mayışıyorum hic kalkasım gelmiyor yine yatakta dön dön dedim yeter artık kızımda acıkmıştır saat 1 geliyordu vallahi kalktıgımda

selam kizlar.. bu sabah bagirarak uyandim .. allahim ne bicim kramp girdi bacagima .. kalktim azcik oturdum sonra temizlik yaptimda .. kimildayinca gecti ..
allah hepimize kolaylik versin ..
en rahat 6 nci ay di.. zorluklar basladi yine ..

aynen canım yaa bana gece oluyo ne hikmetse bağırarak uyanıyorum acıdan eşim hemen masaj yapıyo bacağımada geçiyo...
benim daha 2 kez geldi başıma çok kötüüü

Yaa Kizlar Ben Bu Kramplarla Ne Yapicam Yaa Bu Hafta Sonu Ve Hatta Bugün Bile Bacağima Kramp Girdi.sabah Bağirarak Uyandim Allahtan Kociş Yanimdaydi Oda çok Korktu Noldu Diye Sağolsun Masajla Geçirdi

benim 4-5 kere oldu hatta en son kramp girdiğinde bütün gün ağrıdı o bacağım. bide ne hikmetse hep sağ bacağıma kramp giriyo. doktoruma sordum normal bi durum son aylarda kramp şikayetleri oluyo dedi.ama çok canı yanıyo:1no2::1no2: insanın valla dayanın kızlar az kaldı son iki ay...yerimsenibenyerimseniben

dün doktoruma sordum.. sicak ve soguk suyla masaj yap dedi.. yani sicak suyu aciyosun sonra hemen soguk yapiosun .. bi nevi sok yani kaslara .. sonra bi de mutlaka magnezyum tabletleri al dedi..

kramp cok kotu kizlar evet benimde gecen sabah oldu bacagimi kiprastiramadim cok fenaydi ha

ben bugun pilav ve kuru fasulye yapacam yapabilirsem :)

vallahi zor durum aynısı bende yasadım allahım dı daha yasatmasın fenaydı kalkamadım yerımden kız senağlamasenağlama

bana genelde uyurken oluyor,aniden uyanıyorum.üfff evet ya çok kötü bişey bu kramplar.sıkıntılarımız gitgide artıyor kızlar,ne güzel 1 ay öncesine kadar doğru düzgün sorunumuz yoktu.şimdi hep üstüste geliyor.hergün muhakkak bi sorunumuz oluyor.hayırlısıyla bi alsaydık yavrularımızı kucağımıza...

bende bezelye ve pilav yapıcam daha doğrusu yapıyorum.bezelye pişmek üzere.pilavıda bir ara yaparım artık...

yazdım ama kimsenin canı çekmez demi???ya benim canım dünden beri bişey istiyor(söylemeyim şimdi belki sizinde canınız ister) eşim aramış bulamamış.napsam bilmiyorum.bugünde bulamazsa oturup ağlayacam sanırım.çok canım istiyor,gözlerim doluyor valla.göğsüm falan şişmese bari.öyle olurmuş ya...

benim alt bacak baldırımda yer etti sanki her gece oluyo,bide aynı yer. cok kötüü(( eşim masaj yapıyoda öle geçiyo valla:1hug:

ne istedi canın kız bende merak ettim şimdii CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…