Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aferim canım bi yemek yakmadan kadınlar kulübüne tam üye olmuş sayılmıyosun .. yaktığına göre tamam artık oldun sen:icecream
tünaydın kızlar...
herkes erkenci valla maşallah...
ben geç kalkıyorum,kahvaltı yapıp,orayı burayı toplayım,birazcık oturayım derken bu saat oluyor...
aslını söylemek gerekirse zorla kalkıyorum sabahları.
işe gitmek için erken kalkıyorum..
yoksa evde olsam mümkün değil erken kalkmam..
selam kizlar.. bu sabah bagirarak uyandim .. allahim ne bicim kramp girdi bacagima .. kalktim azcik oturdum sonra temizlik yaptimda .. kimildayinca gecti ..
allah hepimize kolaylik versin ..
en rahat 6 nci ay di.. zorluklar basladi yine ..
bana genelde uyurken oluyor,aniden uyanıyorum.üfff evet ya çok kötü bişey bu kramplar.sıkıntılarımız gitgide artıyor kızlar,ne güzel 1 ay öncesine kadar doğru düzgün sorunumuz yoktu.şimdi hep üstüste geliyor.hergün muhakkak bi sorunumuz oluyor.hayırlısıyla bi alsaydık yavrularımızı kucağımıza...
bende bezelye ve pilav yapıcam daha doğrusu yapıyorum.bezelye pişmek üzere.pilavıda bir ara yaparım artık...
yazdım ama kimsenin canı çekmez demi???ya benim canım dünden beri bişey istiyor(söylemeyim şimdi belki sizinde canınız ister) eşim aramış bulamamış.napsam bilmiyorum.bugünde bulamazsa oturup ağlayacam sanırım.çok canım istiyor,gözlerim doluyor valla.göğsüm falan şişmese bari.öyle olurmuş ya...