Temmuz Anneleri Buraya....

bende kartalda oturuyordum daha önce evlilikten önce yania.s maltepe lisesi(y.d.a) mezunuyum maltepeyi çoook severim ya :içelim:
hangi hastanede doğum yapacaksın belli mi cnm?

güzel walla buralar adalarla karşı karşıya deniz ayaklarımızın altında , kartal da güzel gerçi :) şimdiye kadar hep medipole gittim ama özellkle sezeryan ücreti çok pahalı geliyor 2,5 milyar .. genelde de hep sezeryan oluyor malum .. walla hala kararsızım nere gitsem diye düşünüyorum sen nereye gidiyosun cnm ?

yeni fark ettim manisada oturuyosun şimdi ... ama burada yaşadıysan hastane önerine açığım :)

febıcı geçmış olsun tatlımmm..allah cümlemıızı kazalardan belalalrdan korusun

febicim canım geçmiş olsun daha yeni okudumm.
dikkat et bastığın yerlere...
ucuz atlatmışsın bu sefer..

sormayın kızlar yaa... neler olabilirdi düşünmek bile istemiyorum ... aman hepiniz dikkat edin canlarım , herkese çoooooook teşekkürler Şeniz

febi çok geçmiş olsun..kendimize artık daha çok dikkat etmez lazım....

bende bugün işten geldikten sonra sorun yaşadım arkadaşlar..işim evime 10 dk yürüme mesafesinde..elimde ince montum vardı ama giyinmedim..sanırım rüzgar çarptı beni..eve geldim eşimde geldi tam sofradayız heryerime acayip sancı girdi..yarım saat kadar kıvrandım.eşimde beni hastane götürmek için hazırlandı..sıcak su falan içtim..sonra geçti..ama çok korktum..ALLAH BEBİŞLERİMİZE SAĞLIK VERSİN ARKADAŞALR ...ne olur sizde akaşam vakti dışardaysanız üzerinizi sıkı giyinin benim gibi olmayın..bebeğime bi şey olacak diye çok korktum..erken doğum falan mı yapıcam diye içimden geçirdim..neyse iyiyim..

kızlar özel bi sorum var ama özel bölgenizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve neyle yapıyorsunuz ayy ben göbüşümden göremiyorum ya yarım yamalak oluyo sonrada gülüyorum :))))))

geçmiş olsun canım ya kızlar kendinize dikkat edinartık son aylarımız dikkatli olmakda fayda var

cnm ben de 10 aydır manisadayım artık ama ist.dayeken yakın zamanda çevremde
hiiç doğum yapan olmamıştı daha önce bikaç yıl önce yani göksoy hastanesi vardı maltepede şimdi adı dünya hastanesi oldu sanırım orda doğum yapan tanıdıklarım vardı bi de kartal ssk da doğum yapanlar duydum memnunlardı...doğum olayı biraz da şans işi galiba devlet veya özel her zaman aynı standartlarda olmuyor doğum kimisi çok memnun olurken kimisi sakın gitme oraya diyor ...Allah yardımcımız olsun....

gunaydınlar kızlar....bugun tetanoz aşımız var...inşallah agrımaz...

kızlar özel bi sorum var ama özel bölgenizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve neyle yapıyorsunuz ayy ben göbüşümden göremiyorum ya yarım yamalak oluyo sonrada gülüyorum :))))))

Canım Ben kuaföre gidiyorum... Yani başka türlü olmaz bu iş. Göbekten birşey göremiyorum..

ben oldum olası o işi kendim yapamam beceremiyorum napayım. o yüzden daima kuaföre gidiyorum. hamileliktede rahat oluyo kuaför tavsiye ederim şekerim...a.s.

ben dün yaptım o işi:roflol: yarım yamalak nasıl yaptım bilmiyorum ama banyoda şekilden şekile girdim gören olsa kahkahayı basardı ama iyi temizlemişim kuaföre acamam vallahi doktora ac kocaya ac bide kuaföremi acıyım bacım ben halederim sırnaşık şey artık son haftalarda göremezsemde kocişime aldırırım napıyım :icecream:

aynen benimde düşüncem bu sekilde....şimdilik yarım yamalak hallediyoruz...

kızlar artık yataktan son 4,5 gündür zor kalkıyorum hic kalkasım yataktan cıkasım gelmiyor sizde de varmı acaba:uhm::uhm:

canım bende güzellik salonuna gidiyorum.göbüşten bişey gözükmüyor,en iyisi o bence.hem onlar sir le yapıyor daha geç çıkıyor.hemde 20dk falan sürüyor.ben evde uğraşamam doğrusu.birsürü kişi gidiyor.ilk gittiğimde bende utanmıştım ama sonra alışıyor insan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…