bende kartalda oturuyordum daha önce evlilikten önce yania.s maltepe lisesi(y.d.a) mezunuyum maltepeyi çoook severim ya :içelim:
hangi hastanede doğum yapacaksın belli mi cnm?
slm kızlar.. akşam küçük bir kaza geçirdim sizinle de paylaşim dedim dikkatli olalım diye .. eşim banyo yaparken nasıl becerdiyse su sıçratmış yerlere , klozetin yanındaki küçük paspas kaydı bacağım ayrılıyodu nerdeyse , biraz ayrıldı paspas daha fazla kaymadı yani ALLAH korudu resmen , hala hareket edince hafif sızılıyor .... aman bastığımız yerlere dikkat , ağırlaştık iyice yasakkelime
güzel walla buralar adalarla karşı karşıya deniz ayaklarımızın altında , kartal da güzel gerçi :) şimdiye kadar hep medipole gittim ama özellkle sezeryan ücreti çok pahalı geliyor 2,5 milyar .. genelde de hep sezeryan oluyor malum .. walla hala kararsızım nere gitsem diye düşünüyorum sen nereye gidiyosun cnm ?
kızlar özel bi sorum var ama özel bölgenizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve neyle yapıyorsunuz ayy ben göbüşümden göremiyorum ya yarım yamalak oluyo sonrada gülüyorum :))))))
kızlar özel bi sorum var ama özel bölgenizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve neyle yapıyorsunuz ayy ben göbüşümden göremiyorum ya yarım yamalak oluyo sonrada gülüyorum :))))))
ben dün yaptım o işi:roflol: yarım yamalak nasıl yaptım bilmiyorum ama banyoda şekilden şekile girdim gören olsa kahkahayı basardı ama iyi temizlemişim kuaföre acamam vallahi doktora ac kocaya ac bide kuaföremi acıyım bacım ben halederim sırnaşık şey artık son haftalarda göremezsemde kocişime aldırırım napıyım :icecream:
canım bende güzellik salonuna gidiyorum.göbüşten bişey gözükmüyor,en iyisi o bence.hem onlar sir le yapıyor daha geç çıkıyor.hemde 20dk falan sürüyor.ben evde uğraşamam doğrusu.birsürü kişi gidiyor.ilk gittiğimde bende utanmıştım ama sonra alışıyor insankızlar özel bi sorum var ama özel bölgenizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve neyle yapıyorsunuz ayy ben göbüşümden göremiyorum ya yarım yamalak oluyo sonrada gülüyorum :))))))