Temmuz Anneleri Buraya....

benim hiç uzamadı hamile kaldığımdan beri bacaklarım filanda tuy gibi kaldı..ama çatı muaynesi var bu ay sonu kuaföre gidip temizletmeyi düşünüyorum.ben kocişe aldırmam yaa benneyaptımki rengi değişen varmıı :uhm:

meraklıcım doktor catı muanesi icin gün verdimi :uhm:

haziranın ilk haftsına gün vermişti adasucumm ozman muayne edicez demişti.ay elini sokuyomuş içine yaa muayne olmadan korktum doğrusu senağlama

ayy bende ondan korkuyorum yaa hic yaptırmak istemiyorum ama başa gelen cekilir yaa napalım bende hazırlık gidiyim bari ne olur ne olmaz :1no2:

senin ne zaaman canım muaynen.bizden öndesin yaa senin erken olur muaynen.ay zaten doğuma az kala ebeler filan açıp açıp bakarmış.açılma varmı diye.görmedik kimse kalmıcakmiki kafamçokkarıştı

offf evet bana bişi demedi 14 mayısta randevum var belki bakalım der yada ondan sonra 2 hafta sonra tekrar cagırıcak yaa ozaman bakar diye tahmin ediyorum mayısın son haftasında işte

ozman der bence canımm.daha erken çünkü.şu mayısta bitseydi yaa.ya bide doktor yuzun şişicek burnum buyucek dedi yaa.butun hormonlarım alt ust oldu..ay çok zormuş anne olmak.gerçekten annelerin hakkı ödenmez.

bazen çok iyiyim, çok mutluyum her şey çok iyi görünüyo..
bazende tam tersi mutsuzum aksiyim huysuzum kavga çıkaracak yer ararım sonrada oturur bi güzel ağlarım... ağladıça daha çok ağlarım. senağlama
bu sıralar dengem değişti yaaaaa
2 günden beri nedensiz bir mutsuzluluğum var......senağlama
niye böyleyim ben şimdi bilen varmısenağlama

bende de oluyo şekerim. ağlayıp duruyorum durduk yere hiç bişey yokken. sebebi ise HAMİLELİK PSİKOLOJİSİ çok hassasız şekerim ondan oluyo.:1hug: etlisine sütlüsüne bakmadan zırlayıp duruyorum ben. ağlarkende noluyo bana ya niye ağlıyorum ben şimdi diyorum içimden ama nedeni yokki...:sm_confused::sm_confused:

cnm yaa bir kaç gündür benim de keyfim kaçık.. herşeyi kafaya takıyorum bu aralar.. bilmiyorum ki hormanlarımız mı , biz mi , çevre mi , hava mı neden .... :uhm:

gunaydın kızlar...
dun akşam üzeri tetanoz aşısı oldum...akşam 8 gibi felan koluma bir agrı girdi...sabahı sabah ettim...sol kolumu hiç oynatamıyorum, bide bu halde işe geldim ama parmka uçlarım bile agrıyor...sabaha kadar vuran ebeye beddua ettim...dedimki ilkinde çok agrımıstı, dikkatli olursanız dedim...yok yok bunda agrımayacak dedi, vurdu...gecenkinde bukadar agrımamıstı...akşam kolumun agrısından oturdum agladım...

kızlar günaydınnnn..... bu gece baş ağrısından uyuyamadım sabahı zor ettim valla...şimdide öyle kötüyüm ki kahvaltı yapıp minoset alacağım bi tane inşallah geçer...beynim uyuşuyor sanki sağ tarafımı hissedemiorum özellikle de gözlerim ööle ağrıyoki....sabah sinirimden ağladım artık...biraz uyumaya çalışcam yasenağlama....herkese ii hafta sonları...

canım ben de dün tetanoz aşısı oldum acaba ondan mı ki bu baş ağrısı CADIARZUsana da çoook geçmiş olsun benim kol ağrım yok ilkinde de olmamıştı ... ayyy ya hayırlısıyla bitseydi şu hamileliksenağlama

canım sanada gecmiş olsun...valla tetanoz aşısı baş ağrısı yapıyormu bilmiyorum ama inşallah minoset içip dinlenince gecer

kızlar geçmiş olsun ikinizede....
oncacığım tetenoz aşısı ağrı yapıyo canım. ben 3 gün kolumu oynatamamıştım ve bir bardak su bile içemiyodum.. geçer canım merak etme..
u2rem cim aşı baş ağrısı yapmaz bildiğim kadarıyla canım... duş al da uyu iyi gelir rahatlarsın canımm..

bugun oglumun dogum gunu saat 00.01 de uc sene once dunyaya geldi
allahima sukurler olsun onu bana verdigi gune ve her zaman sukrediyorum bana oglumu verdi diye
onu cok seviyorum o kadar seviyorum ki o benim herseyim cigerim kanim kalbimin yarisinin yarisi
o evliligimizin mutlulugumuzun mevyesi bi destegi o bizim icin
o olmazsaydi su an belki bu kadar mutlu olmazdim
o yaramaz oglum benim ya herseyim bitanem goz bebegim
uc yasina girdi ben abi olcam diyo anne ben uc yasindayim ha ya diyor jeyyar
evet oglum diyorum sen buyudun abi oluyorsun nasil seviniyor
yasasin diyor gelip gobegime opucuk konduruyor bazen cok yaramazlik yapiyor ama bazen kiziyorum ama sonra cok uzuluyorum :dilcikar
allahim sana binlerse sukurler olsun onu bana verdigin gune o benim dunyam hayatim birtanem tospam HERSEYIMMMMMMMMMMMM
ANNEN SENI COK SEVIYOR YARAMAZ OGLUMMMMMMMMMMMM

çorumlucum oğluşunun doğum günü kutlu olsun allah nice senelere erdirsin inşallah:teytey:

çorumlu Canim Oğlunun Doğum Günü Kutlu Olsunnn.nice Mutlu Seneler Görür Inşallahhh.ayy Benim Oğlumda Hayirlisiyla Bi Gelsede Bende Kutlasam Doğum Gününüüü

Çorumlucadı oğluşuna nice mutlu huzurlu sağlıklı uzunnnnnn ömürler diliyorum. Nice mutlu senelere..... Bizim için onu öp....

canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. nice senelere sağlıkla sıhhatle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…