Temmuz Anneleri Buraya....

bıdışım yıldönümünüz kutlu olsun canımcım.3kişi kutlayacaksınız ne güzel...

adasucum sanada geçmiş olsun canım.artık son derece iyi olduğumuz bir zmanda bile aniden mide bulantısı,baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik gibi sorunlar ortaya cıkabiliyo sanırım.herkes yaşıyodur bunları.bol bol dinlenmek iyi gelir...

SIKINTIDAN PATLAMAK ÜZEREYIMM: DUVARLAR ÜSTÜME ÜSTÜME GELIOO.. HAVA BERBATT .. YAGMUR YAGIOOOOO OFFF..

adasucum senin bebiş kanala girmişti diye hatırlıyorum oylemi?
benim bebiş 2 gündür kasıklarımında altında tekmeler atıyor.tuhaf sancılarrım var oyle bişeymiki acaba?

SIKINTIDAN PATLAMAK ÜZEREYIMM: DUVARLAR ÜSTÜME ÜSTÜME GELIOO.. HAVA BERBATT .. YAGMUR YAGIOOOOO OFFF..
sıkılma bacım niye sıkılıyon?efe beyimiz napıyo?biraz tatlı bişeyler ye de hareketlensin annesinin kuzusu.oğluşunuda sıktın valla öfleme,konuş bebişinle,şarkı söyle,müzik dinle....
yurttan güneş göndermek isterdim sana ama burdada hava berbat.yağmur fırtına vardı,şimdi dindi ama kapalı hava...

dikkat dikkat efe beye duyrulur annesine iki tane tepicik atsın. eğer hala annesi kendini iyi hissetmesse iki tane öpücük atsııınnnŞeniz

ay yok ben bayilazaam.. gercekten iideilim .. arzudan bana gecti ..
cikip kendime ayakkabimi alsam napsam..

dün de icim sikiliodu cikmicaktim .. cikmak zorunda kaldim ve ufak bi kaza gecirdim arabayla .. fren yapip arabayi saga cekmeseydim cok fena tokusuyoduk biriyle..
saga cekerken arabanin cantini siyirdim.. adam ödemek istemedi parasini polislik felan olduk .. kendini suclu görmedi.. herneise sonra polis sen suclusun dedi adamada .. catir catir aldik cant in parasini ..
simdi ciksam yine bise olabilüüü

anam benim üstüme attı hasta olsanız bendenmi bilceksiniz siz kuzum lülülülülülü

adasucum senin bebiş kanala girmişti diye hatırlıyorum oylemi?
benim bebiş 2 gündür kasıklarımında altında tekmeler atıyor.tuhaf sancılarrım var oyle bişeymiki acaba?

evet canım kanalda benim kıjım canım tekmeler orda olmaz yukarda olur eger seninkide döndüyse aşagıda daha az hareket olur elleriyle hareketleri daha az hissedilir Şeniz

ayy canım benim geçmiş olsun yaa valla dikkat et en iyisi sen dışarı felan çıkma kendini iyi hissettiğin zaman çıkarsın.:1shok::1shok:

cogunuz burdayken ben msnimi veriorum isteyen eklesin .. iki dakka sonra silcem

Son düzenleme:
kızlar gelsenize yaa chatte gebelik bölümüne ordan yazışalım :dance:

eglence var msnde gelin kızlarrr haydeeeee :dance:

........................................................................

Son düzenleme:
şakkıdı

siz varkende veririm bebi$ aipsin .. bi alo de yeter tatlicadiarzu

askitocuum msn ni hemen silmişsinya nasıl yaptın onu bende sileyim kendiminkini bizim öyle duruyo msnler.herkez alıyo valla

bide yasakmış msn vermek ve reppuandan bahsetmek bize öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…