Temmuz Anneleri Buraya....

GÜNAYDIIIIIIIIN
benim yaramaz uyutmadi valla erkenden kalktik :)

kazbancay canim gönderdigin mesajda edit yaziyo ya oraya tiklayip silebiliosun ..

günaydı al bendende o kadar canım bı tekmelıyo uyutmadı yawwwwwww

takvım gelıp gıdıyo anlamdım bende ya sevıncım kursagımda kaldı

aaaaa canim hosgeldin yha :)) evet bu takvimler delirticek insani

günaydınnn güzel temmuz anneleriiiiiiiiiiiiii......... nasılsınız inşallahhhh

günaydınnn kıslarrrrr.. ............................
eh işte meralcimmm iyi diyelim iyi olsun
sen nasılsın bugün:)))))))))))))))

Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür. Dün yatana kadar başım ağrıdı. Bugün tekrar başlamaz inşallah diye dua ediyorum. Hava da düne göre daha iyi sanki. Sabah güneş göründü bi ara ve kendimi çoook iyi hissettim.

Kizlar Bu Gece Benim Yaramaz Beni Hiçç Uyutmadi.az Aciktiğimi Hissetsin Sabaha Kadar Durmuyo.bazen Canim Bile Yaniyo.sanki Karnim çok Gerilmiş Ve Yirtilacakmiş Gibi.çok Hareket Idince Tabi Wc Ye Gitmek Kaçinilmaz Oluyo.2 3 Kerede Wc Ye.baktim Olmadi Kalktim Gecenin 4ünde Bişeyler Atiştirdim Baktim Ki Duraksadi.ama Artik Insanda Uyku Kalmadiki Uyuyamadim Ama Allahtan Bugün Evdeyim Yoksa çekilmezdi şimdi Işte

GÜNAYDINNN KISLARRRR ay ben daha yenı gelebıldımm kıslar maşallah oğluma benım çok güzel uyuyorus ama bide babası rahat bıraksaa daha da uyuyacazz..belımdekı ağrılarda geçti allah a şükür..mucksss mucksss..

GÜNAYDINNN KISLARRRR ay ben daha yenı gelebıldımm kıslar maşallah oğluma benım çok güzel uyuyorus ama bide babası rahat bıraksaa daha da uyuyacazz..belımdekı ağrılarda geçti allah a şükür..mucksss mucksss..

KIZZZ NİYE RAHAT BIRAKMIYOKİ ANLAYALIM YANİİİsırnaşık şeysırnaşık şey

herkese günaydııııın. ben daha anca uyanabildim. yatsam daha uyucaktım ama dedimki olmuyo böyle hadi kalk. naniknaniknasılsınız bakalım . bende sizin yazdıklarınızı okuyorum. çok erkencisiniz bugün yaww sabahın 6 sında başlamışsınızkafamçokkarıştı ayy maşallah maşallah...naniknaniknaniknanik

herkese günaydııııın. ben daha anca uyanabildim. yatsam daha uyucaktım ama dedimki olmuyo böyle hadi kalk. naniknaniknasılsınız bakalım . bende sizin yazdıklarınızı okuyorum. çok erkencisiniz bugün yaww sabahın 6 sında başlamışsınızkafamçokkarıştı ayy maşallah maşallah...naniknaniknaniknanik

insan uyuyamayınca ne yapcagınız sasırıyo valla

slm kızlar bugün benim de canım sıkılıyor , yapıcak bi işim yok .. dışarı da çıkmak istemiyom tek başıma .. kızım gelince annesine arkadaş olucak inş.. Şeniz

hafsa cım bende uyuyamıyorum 3buçuklara kadar oturuyorum. sabah eşim 8de işten geliyo kahvaltı yapıyoruz. sonra uyuyorum tekrar. zaten ondan 12-1 e kadar uyuyorum. yoksa uyumasam saf saf gezerim ortalıkta.laelaelaelaelae

kıslar nasıl erkenden kalkıyosunuz yaa :KK43:( valla geceleri gözüme uyku girmiyor.biraz dalıyorum ruya görüyorum gerçek gibi :KK43:( sonra kalkıyorum sabaha karşı anca uyuyabiliyorum.bu gece oturdum sabaha kadar kalktım ılık bir süt içtim anca uyudum..hastayım göğsüm sırtım ağrıyor yaa :KK43:(

Geçmiş Olsun Merakli.valla Bende Gece Uyuyamiyorum Ama Erkenden Kalkiyorum Naparsin

X