slm kızlar, yarın mervoşum bir haftalık oluyor :sm_cool: dün gece beni bir ağlama tuttu .. ben bunu nasıl büyütücem diyedoğum sonrası duygusallığı çok fazla oluyor , bir türlü alışamadım .. düzenimin bozulması beni mutsuz eder , bozulmak nerdeeee düzenimiz merve oldu :) herşey alt üst .. alışacağım ama zormuş be sırnaşık şey sizler nasılsınız .. hepinizi merak ediyorum ama takip edemiyorum benden sonra doğuranlara geçmiş olsun gözleri aydın .. hastalara acil şifa dilerim .. herkes yavrusunu güle güle büyütsün inş.. hepinizi öpüyorum a.s.
adasu kız giderek daha mı iyi oluyor daha mı kötü oluyor.. bir moral verin yaw ..........
oohh be .. ne bilim ben bir düzen manyağıyım .. herşey derli toplu olucak .. hazırlıksız olmıcam .. süprizler hiç hoşuma gitmez yani.. geniş biri de değilim .. şimdi biraz zorlanıyorum yeni hayatımda ... sen de anladığım kadarıyla benim gibi birisin galiba .. iyi sen alıştıysan ben de alışırım inş.. saol cnm bıdığı öp oynaşın oynaşın :)
merhaba kizlar
nasilsiniz bakalim ben idare eder buna da sukurler olsun yorgunum her yerim agriyor
ama olsun kizim ve oglum icin deger
annem sag olsun bana ne guzel bakiyor ogluma kizima da
esimi cok ozledim senağlamaevimi de senağlama
su ayagima vurduklari igne bitsin cuma yada pazar eve donerim insallah
kizim cok guzel uyuyor masallah oglum hic kiskanmiyor kardesi var diye sadece kimseye elletirmiyor almasinlar istiyor cunku cok seviyor o benim mervem diyor merveyi ellemeyin diyor benim kardesim o diyo:lepi::lepi:
herkes nasil seviyor cadi mervosumu yesinler onu rabbime sukurler olsun onu verdigi gun ne mubarek bi gunmus
sutum de var cok sukur hersey cok guzel :dance::teytey: