Temmuz Anneleri Buraya....

bu da lambası,ikisi takım olmuş,bi de sarkan ayıcığı vardı,eşim takarken kırdı...biraz sakardır da...

ayyy gene aynı resimmiş pardon,acemiyim...

ya bunlar ne şirin şeyler yaaaa güle güle kullan tatlım! elalemde ne becerikli hatunlar var bende bi numara yok walla...kıskandım

sağol canım teşekkür ederim...bunlar bize hediye geldi,eşimin bi arkadaşı var çiçekçi,bu tür süslemeler yapıyor...harika kapı süsleri,çelenkler,neler neler valla...ben kabul edersem mevlitten önce gelip oğluşumun odasını süsleyecek,çok ısrar ediyormuş ama ben pek istemiyorum,çok süslü geliyor bana ne bileyim,ben de bi tuhafım valla...
ama bunlar çok hoşuma gitti son derece basit şeyler ama ne kadar şık duruyor...lambayı biz gönderdik mesela, o süsledi..aslında vakit ayırıp yapmak lazım ama bende ne o vakit var ne de o gayret...

Son düzenleme:
çorumluuuuuuuuuuuuu mervoş çok datluuuuuuu. allahım nazarlardan saklasın. allah analı babalı büyütsün.

canım gebelik kısmına gir,hani ay ay anneler kısmı çıkıyo ya onun altında sabit konuların olduğu liste çıkıyo işte orda bi topic var bu takvimlerin nasıl yapıldğını anlatan,çok kolay,çok güzel anlatmış ordan bak istersen, ben ordan yaptım
ama daninoları diyosan onu ben beceremedim,bizim temmuz anneleri bölümünde de onu anlatan bi topic var,hadi kolay gelsin

bir daha deniyim............................................................................................

çorumlu maşallah kızına.aynı abisine benziyo valla.allah nazarlardan esirgesin

çorumlu maşallah canım kuzucuğa ne datlu o öyle.mervemis de saçlı saçlı maşallah.benim kızda saçlı seninki kadar olmasadaaa.

en büyügü cilek şeklinde anlında burnunda biraz ve göz kapaklarında:çok üzgünüm:

corumlu kız maşallah kızına yaa sen merve ismine ne ara karar verdin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…