kızlarr artık siz bittiniz :) haırlısyla sıra bize geldii :)) yarın büüyk gün :) bizlere dua edin inş. bizde saglıcakla bebişlerizi kucagımısa alırız:)
Selam canım arkadaşlarım,
Biz geldik kızım ile, Ağustos annesi olacaktım ama cok özel bir günde mirac kandilinde gece saat 00.38 de kızım dünyaaya merhaba dedi,en kısa zamanda sizlere hikayemi aktaracağım suan fazla oturamıyorum pc başında,ecenasım 3.190 gr 49,5cm boyunda dünyaya geldi bugun evimize geldik hayırlısı ile,hepinizi öpüyorumm.
Arzu & Ecenas
kızlar temmuz annelerinden dogurmayan kaldımı 31 temmuzdayız ayı bitirdik agustos annelerinde artık top :dance:
yaa kızlar düşünüyorumda temmuz gelsin artık yeter doguralım dedigimiz günleri dogurdukta temmuz ayıda bitti ne cabuk geciyormuş meger günler :teytey:
valla arzucum aynen doğuramıcaz temmuz gelmıcek dıye ödümüz koptuu:dance::dance:..bak doğurdukta büyütüyoruz bilee....:asigim:
ağustos annesi olmadım işte:)) dün sat 10:55 de prensesim normal doğumla dünyaya geldi. başlık açamıcak resim koyamayacak kadar yorgunum. en kısa zamanda hikayemi ve resimlerimi paylaşıcam sizlerle... bu arada normal doğum yaptığım için çok memnunum... hepinizi öpüyorum...
yeni annisler bebekleri emizrmekte zorlanan varmi,benim kuzum hala ugrasiyor yakalamak icin,sutum var bosa damliyor yavrum kan ter iicnde kaliyor,sanirim bendede acemilik var biyerine bisey olacak diye kavrayamayorum tam,kucakta zaten hic ememiyor, illa yatacak sizlerde problem varmi