Temmuz Anneleri Buraya....

semacım bak sen takvime sabriyi küçük BURAK ı büyük yazmış:)))sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alla allaşakkıdı

semacım bak sen takvime sabriyi küçük BURAK ı büyük yazmış:)))sırnaşık şey alla allaşakkıdı

DELİ ŞEY TA NEREYİ GÖRÜP DİKKAT ETMİŞlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

hosgeldin aramiza canim .. daHA ÖNCE NERDEYDIN KIZ ..
:))

Askito o oglun ne kiz öyle öpücük atar gibi masallah cok yakisikli oglun var allah nazardan saklasin
tskler canim benim .. annesi kurban olsun onaa.. erkek güzeli oglum benim yerimseniben

semacım bak sen takvime sabriyi küçük BURAK ı büyük yazmış:)))sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alla allaşakkıdı

hahahah:roflol::roflol:kayinbabasinin ismi demi sabri :)))))))))))))sırnaşık şey

piştttt nabersınız bakam kızlar ...benım dıkışler attı yaa 2 günde acıyor offf.....inşallah geçer...

selam kızlar...çorumlu doğuma gitmiş çok sevindim...ağustos annesi olmasına 1 gün kalmıştı valla...haber var mı?

yaaa kızlar ben bu bebek takvimini yaptım,koplayıp profil ayarlarıma da yapıştırdım...x çıkıyo niyeee?

yaaa kızlar bana bi cevap be güzellerim,benim de takvimim olsun istiyorum
nerde hata yaptım :uhm: yardım please

hadı ebişim inşllah sağ salım alırsın kuzucuğunu kucağına...senın sat ne zamandı...

saat 10 da canim, ilk defa esimle beraber gidecegim.. bilmiyorum ne yapacaklarini yaa, ne bicim doktor bunlar ona göre esyalarimi götururdum, bilmiyorum valizimi götureyim mi yoksa annemler sonra mi getirsin ...

canim ya beni bosver sen nasilsin, bebisin nasil masallah cok seker

canım sat derken son adet tarıhını sormuştumm..bız ıyıyız eren beyde maşallah keyfı yerınde ..p.tesı günü sağlık ocağına gidicez bakalım..hastanede topuk kanı almışlardı ama onlarda alacaklarmışş yavrumun canını yakacaklar gene yaasenağlama..inşallah bugün sende doğurrusun canımmm..

kızlar ben eşime kıl olmaya başladım...tamam ilk çocuğumuz hevesleniyo ama beni de sinir ediyo...akşama kadar elinde telefon,kimden ne duysa ne okusa beni arıyo...o öyleymiş bu böyleymiş,öyle yapıyo musun,böyle yapıyo musun,deli ediyo beni...çocuk hapşırsa niye hapşırıyo...sanki öksürdü gibi...burda ceryan mı var...kızarmış mı ne...bugün rengi sarı gibi....
aaaayyyy oynatmaya az kaldı valla...

kızlarr artık siz bittiniz :) haırlısyla sıra bize geldii :)) yarın büüyk gün :) bizlere dua edin inş. bizde saglıcakla bebişlerizi kucagımısa alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…