Temmuz Anneleri Buraya....

ebis_01 Kizlaaaar ben geldim :dance:
Dun gece bebisimle beraber eve geldik, Dogum hikayemi Agustos annelerine yazmayi dusunuyorum :lepi:
hepinizi ve bebislerini öptum :) canım bebişini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin geçmiş
olsun

ebiscim hosgeldin canim tebriklerr..

hidooo yaptir hemen anacim .. kendime geldim walla.
bi de su kilolar gitse ahh ahh ..

selam kızlarr.sormayın başıma neler geldi.bu sezeryan ya çok kötüymüş yada benim bünyem kaldırmadı.öldüm üldüm dirildim.yatamıyorum kalkamıyorum kızım çok huzursuzdu ilk zamanlar.allaha şükür o iyi bi iki gündür gece uyutuyoda biraz toparladım.dikişlerim ödem yaptı.dra gittim şırıngayla çekti sıktı bitane daha doğururdum o acıya.ne zormuş sezeryan.antibiyotiklerle geziyorum.karnımın içi feci acıyo sizdede varmı bu acı.bu arada siteye giremiyorum gelen giden çatladım hep aklımdasınız özellikle çorumluyu çok merak ettim şükürki oda doğurmuş sağ salim.hepinizi çok özledim ve öpoüyorum canlarımm.

geçmiş olsun canım,çok üzüldüm valla ben hiç duymadım öyle bi şey...
Allaha şükür benim sezeryanım çok iyi geçti,o kadar doğum sancısının üzerine bana rüya gibi gelmişti zaten...sana acil şifalar diliyorum canım dikkat et sakın fazla hareket etme gene olursun

sizden 1 sene daha fazla tecrübeli olarak ama nihayetinde bir temmuz annesi olarak sizlere merhaba diyorum.
umarım siz we bebişleriniz iyidir
sormak istedikleriniz olursa ''bebeklerimiz we biz'' topiğindeyiz :)
sewgiler herkese

]ebişimm canım hayırlı olsun allah analı bablı büyütsün yavrunu...çiğdemcim canım sanada geçmiş olsunnn tatlım en kısa zamanda geçer inşallahh..

askito o kilolar benimde cok canımı sıkıyor off off diyorum

yaa kızlar kızımın anlında dogum lekesi var 6 - 8 aylıkken kaybolucakmış kalmaz dedi doktor ama cok canımı sıkıyor kıpkırmızı :KK43:

CANIIM SIKMA CANINI İNŞALLAH KAYBOLAN LEKELERDENDIR...NERESINDE KISININ LEKESII GÖRÜNEN BIRYERDE DEĞİLSE HIÇ SIKMA CANINI CANIM BENIMDE EŞİMİN ILK DOĞDUĞUNDA ALNINDA VARMIŞ LEKE KIPKIRMIZI SONRA GEÇMİŞ..DİLEMINKIDE GEÇER MERAK ETME CANIMM..

KIZLAR BU ARADA BIR SITE BULDUM MELEKLERIMIZIN İSMIYLE NINNI SÖYŞÜYOR BI BAKINN

http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php

CANIIM SIKMA CANINI İNŞALLAH KAYBOLAN LEKELERDENDIR...NERESINDE KISININ LEKESII GÖRÜNEN BIRYERDE DEĞİLSE HIÇ SIKMA CANINI CANIM BENIMDE EŞİMİN ILK DOĞDUĞUNDA ALNINDA VARMIŞ LEKE KIPKIRMIZI SONRA GEÇMİŞ..DİLEMINKIDE GEÇER MERAK ETME CANIMM..

KIZLAR BU ARADA BIR SITE BULDUM MELEKLERIMIZIN İSMIYLE NINNI SÖYŞÜYOR BI BAKINN

http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php

ayyyyyyyyyyyyy çoook güzelllllllllllllll
çok hoşuma gitti,gözlerim doldu,bi tuhaf oldum niyeyse...
çok sağol

askito o kilolar benimde cok canımı sıkıyor off off diyorum

yaa kızlar kızımın anlında dogum lekesi var 6 - 8 aylıkken kaybolucakmış kalmaz dedi doktor ama cok canımı sıkıyor kıpkırmızı :KK43:

canim benimkininde var kafasinda .. takma kafana gecer ..
4 ay önce bi akrabamizin bebegi olmustu suratinda en az 5 leke vardi .. gözlerinde cenesinde vs hepsi gectikaydirigubbakcemile2

rosecim bu site icin bi topic bilem vardi burda kuuu sen nerdeydin :eek:

merhabalar ben de temmuz annesiyim aranıza yeni katıldım...şimdi şu takvim olayını ayarlamaya çalışıyorummm...

hoşgeldin roseşah!bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.burada iyi vakit geçireceksin emin ol...kaydirigubbakcemile2

kızlar ben bi de milupanın sitesini keşfettim...meyve bebekler var ya reklamlarda,işte onlardan...oğluşuma takvim yaptık,üzüm oldu,muz,elma,portakal...çoook güzel kaydirigubbakcemile3...mutlaka bakın...
hele bi de klip yapıyorsun,benim 1aylık oğluşum şarkı söyleyip dans ediyor hihoyyyt
süper bi şey...siz de yapın bebeklerinize...ben takvimi bilgisayarımda masaüstü yaptım,çok hoş...gamyoncuiremsu

canim benimkininde var kafasinda .. takma kafana gecer ..
4 ay önce bi akrabamizin bebegi olmustu suratinda en az 5 leke vardi .. gözlerinde cenesinde vs hepsi gectikaydirigubbakcemile2

rosecim bu site icin bi topic bilem vardi burda kuuu sen nerdeydin :eek:

görmemişimm aaaa küçümsemee beı hilmiş bakkkkaydirigubbakcemile:eek:klava: ..ebtunada bılmıyormuş iştee...ben yenı keşfettımm..

bu arada doğuma 86 kıloyla gıtmıştımm anacım 2 hafta sonra eskı kdoğumdan öncekı kıloma yanı 72 ye düşmüşümm ayyy çok sevınçlıyımmmmm....:sm_cool::sm_cool:

bende kendi kiloma seviniyodum rose 92 den 84 e düştüm diye .. sen daha iyi vermişsin .. maşallah sana tütütütü

kizlarr o lekeler gidiyo benim ilk kizimin yüzünde coktu kaslarinda anlinda yanaklarinda gitti bie kac ay sonra ben dogumda zorlandim ondan dedim galiba ama cogu bebekde oluyo yalniz iki kizimin kafasinin arkasinda yani ensesinde var saclarindan görünmüyo ama onlar hala duruyo yani bellilik gibi kaybolsalar ordan anliyacam:)))

görmemişimm aaaa küçümsemee beı hilmiş bakkkkaydirigubbakcemile:eek:klava: ..ebtunada bılmıyormuş iştee...ben yenı keşfettımm..

bu arada doğuma 86 kıloyla gıtmıştımm anacım 2 hafta sonra eskı kdoğumdan öncekı kıloma yanı 72 ye düşmüşümm ayyy çok sevınçlıyımmmmm....:sm_cool::sm_cool:

evet valla ben de bilmiyodum yeni keşfettim ben de...çok hoşuma gitti...ne güzel zayıflamışsın yaa,maşallah...ben niye zayıflayamıyorum?fil gibiyim...herkes bi şey söylüyo,hala hamile sanıyorlar sinir oluyorum :eek:klava:...
kızlar milupanın sitesine mutlaka girin,bebeğinizie takvim ve klip yapın harika bi şey valla,sizin bebiş eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3

kızlar eşimin bir arkadaşı bize hediye yapmış size göstermek istiyoru,bakalım becerebilecek miyim?bu resimdeki abajur,çok basit,el emeği ama ne kadar hoş olmuş...
dsc03855bu6.jpg

X