Temmuz Anneleri Buraya....

kızlarr artık siz bittiniz :) haırlısyla sıra bize geldii :)) yarın büüyk gün :) bizlere dua edin inş. bizde saglıcakla bebişlerizi kucagımısa alırız:)

haziranda doğum yapmış bir temmuz annesi olarak ağustos annelerine kolay hayırlı doğumlar diliyorummma.s.

kızlar temmuz annelerinden dogurmayan kaldımı 31 temmuzdayız ayı bitirdik agustos annelerinde artık top :dance:

yaa kızlar düşünüyorumda temmuz gelsin artık yeter doguralım dedigimiz günleri dogurdukta temmuz ayıda bitti ne cabuk geciyormuş meger günler :teytey:

Selam canım arkadaşlarım,
Biz geldik kızım ile, Ağustos annesi olacaktım ama cok özel bir günde mirac kandilinde gece saat 00.38 de kızım dünyaaya merhaba dedi,en kısa zamanda sizlere hikayemi aktaracağım suan fazla oturamıyorum pc başında,ecenasım 3.190 gr 49,5cm boyunda dünyaya geldi bugun evimize geldik hayırlısı ile,hepinizi öpüyorumm.

Arzu & Ecenas

enemm hangi ara dogurdun kiiiiiizz .. tebrik ederimm..
e3n kisa zamanda beklioruz hikayeni mcx

Selam canım arkadaşlarım,
Biz geldik kızım ile, Ağustos annesi olacaktım ama cok özel bir günde mirac kandilinde gece saat 00.38 de kızım dünyaaya merhaba dedi,en kısa zamanda sizlere hikayemi aktaracağım suan fazla oturamıyorum pc başında,ecenasım 3.190 gr 49,5cm boyunda dünyaya geldi bugun evimize geldik hayırlısı ile,hepinizi öpüyorumm.

Arzu & Ecenas

kız allah analı babalı büyütsün yavrunu...bak gördünmüü bıze ağustos anası olacan derkenn sen temmuz anası oldunn kıssss:roflol::roflol: bide normal doğurmuşsundurr/B]

kızlar temmuz annelerinden dogurmayan kaldımı 31 temmuzdayız ayı bitirdik agustos annelerinde artık top :dance:

yaa kızlar düşünüyorumda temmuz gelsin artık yeter doguralım dedigimiz günleri dogurdukta temmuz ayıda bitti ne cabuk geciyormuş meger günler :teytey:

valla arzucum aynen doğuramıcaz temmuz gelmıcek dıye ödümüz koptuu:dance::dance:..bak doğurdukta büyütüyoruz bilee....:asigim:

valla arzucum aynen doğuramıcaz temmuz gelmıcek dıye ödümüz koptuu:dance::dance:..bak doğurdukta büyütüyoruz bilee....:asigim:

evet canım yaa aslında ne cabuk gecti baksana benim kız 1 ay 5günlük oldu bile 2 aya girdik
doguramıycam gelmiycek bu temmuz sanıyordum ne kadar cok şikayet ediyorduk sırnaşık şey

ecenascım allah analı babalı büyütsün inşallah tbrik ederim...

ağustos annesi olmadım işte:)) dün sat 10:55 de prensesim normal doğumla dünyaya geldi. başlık açamıcak resim koyamayacak kadar yorgunum. en kısa zamanda hikayemi ve resimlerimi paylaşıcam sizlerle... bu arada normal doğum yaptığım için çok memnunum... hepinizi öpüyorum...

ağustos annesi olmadım işte:)) dün sat 10:55 de prensesim normal doğumla dünyaya geldi. başlık açamıcak resim koyamayacak kadar yorgunum. en kısa zamanda hikayemi ve resimlerimi paylaşıcam sizlerle... bu arada normal doğum yaptığım için çok memnunum... hepinizi öpüyorum...

gozun aydin canim,allah anali babali buyutsun,anlariz seni bizde gecirdik o gunleri ilk 3 gun hareketlerde bayaga bi gucluk oluyor,bekliyoruz en kisa zamanda hikayeni

maeves gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

yeni annisler bebekleri emizrmekte zorlanan varmi,benim kuzum hala ugrasiyor yakalamak icin,sutum var bosa damliyor yavrum kan ter iicnde kaliyor,sanirim bendede acemilik var biyerine bisey olacak diye kavrayamayorum tam,kucakta zaten hic ememiyor, illa yatacak sizlerde problem varmi

slm temmuz anneleri sizde doğurmayan kaldı mı diye bakyım dedim? çorumlu cadı ben doğum yaptığımda yorum yapmıştı,kendisi doğurdu mu acaba merak ettimde?? ben ağustos annesi olacaktım ama bizim minik cadı yaklaşık 3.5 hafta erken gelerek 16 temmuzda dünyaya geldi :) ben de sizler gibi temmuz annesi oldum.sizleri de kutluyorum,Allah miniklerinizle ve ailenizle sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin sizlere :)

Ben varım hala doğuramadım ben hiç açılmam yok doktor açılma olmazsa suni sancı veremem dedi. Sezeryanı da hiç istemiyorum. Suyumda sızıyor iyice azaldı artık yarın yine kontrolümüz var ne olcak bakalım sonumuz. Hayırlısı..

yeni annisler bebekleri emizrmekte zorlanan varmi,benim kuzum hala ugrasiyor yakalamak icin,sutum var bosa damliyor yavrum kan ter iicnde kaliyor,sanirim bendede acemilik var biyerine bisey olacak diye kavrayamayorum tam,kucakta zaten hic ememiyor, illa yatacak sizlerde problem varmi

canım benim kıızmda sol gögsumu hiç alamıyor...hastanede serum olan taraf oldugu için sol gögsumu hiç veremedik, o yuzdende ucuda yok...silikon ucuda almıyor...sadece sağ gögsumu alıyor, onunlada doymuyor...bende sol gögsumu sağıp veriorum...amaç anne sütü emmek değilmi nasıl olsa...

X