Temmuz Anneleri Buraya....

ana masallah acilman varmis bari ya :teytey:tey teyyyy
daha ne istion
aslinda sancilarin cogalmasi icin bi sey yapsalar
neyse bende saat 8.30 da randevum var yarin sabah :lepi:
ay bari benim acilmam olsa birakmazlar diolar ama allahim nolurrrrrrrrr insallah benim yolda acilmistir :roflol::roflol: bu gavurlarin anasini var ya bagirta bagirta tovbe tovbeeeeklava:

3 santim acilman var ve seni eve gönderiyorlar :1shok:sasdim valla ben iki santimle gittim iki saat sonra dogmusdu ama sancimda coktu benim sanci girdimi durmaz bende benim günüm geldimi hafif sanciyla baslar artar artar ve aksama dogrurum ins buda öyle olur

acilmam var ama bi ise yarar mi bilmem :bbo: cocuk hep assagiya dogru bastiriyor, karnimda hafif agrilar var
ayy bacim bizde bir kurtulabilsek hep beraberce :CüvCüv:
insallah yarin doguma alinirsin da guzel haberlerle gelirsin :lepi:

CADIARZU ama canim benim hic sancim yok ki, hem ben bile hastanede kalmayi istemem ´
az önce fildir fildir yuruyus yaptim

sen yarin dogrursun benceCADIARZU

ay benim de sancilarim gene basladi ama hepsinden beter vallaha oldum gozyaslarim akti ilk dogumumdaki gibi yerimde oturamiyorum allahim sanki yiritiolar alt tarafimdannnnnnnsenağlamasenağlama

ebis, çorumlu ve maeves hadi kızlar artık doğrunda temmuz sezonunu kapatalım yawwww

kizlar ebis yok heralde doguma mi gitti ne corumluda sabah gitcekti oda geri gelmez bence sezonu kapatcaniz herlade kapatinki bizlere de sira gelsin daha agustos var eylül var ekim var

ay ınşallah hayırlısınla doğursunlarda kurtulsunlar canlarım benım yaa hadı kızlar hayırlı haberlerını zi beklıyoruzzzz

bugün mübarek gün kızlar hepinize hayırlı kandiller ve doğurmayanlar inşallahh bugün doğurursunuz hadi bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz temmuz sezonuda kapansın artıkın

burdayim kizlar yeni uyandim, dogum filan yok :roflol: :roflol:
kahvalti ediyorum ve hic agrim sizim yok :uhm: 3 cm acilmisim agrisiz böyle giderse doguma agrisiz gidecem :uhm: CADIARZU

kizlar ne acayip kocam var ya :çok üzgünüm: az önce telefon acti agrilarin var mi diyor, ona göre isten izin alacam diyor benneyaptımki bende dedim ki yaa ben nerden bileyim doguracagimi senağlama sabah sabah sinir etti beni

Son düzenleyen: Moderatör:
herüf gik dese sinirlerin tepene cikar ebiscim ..
adam kötü bise dememiski :)) ama seni cok ii anliyorum..
insallah dogumun kolay olurda dogumdan sonra güzel günler gecirirsin ..

benim dedigim cıktı dedim ona bu mubarrek günde dua et kabul olur bebişinde gelir diye doguma gitmiştir belkide

merhaba arkadaşlar bende temmuz annesiyim 15 temmuzda suni sancı ile dogum yaptım ve buraya yeni üye oldum tüm dogum yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun tüm arkadaşlara hayırlı dogumlar inşallah sag salim bebişlerin kucaklarına alırlar.

Askito o oglun ne kiz öyle öpücük atar gibi masallah cok yakisikli oglun var allah nazardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…