- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Selam kizlaaaarrr, bende daha dogurmadim :1closedeyes:
bugun kontrolum vardi, makinada sanci cikti baya ama ben bisey hissetmiyorum gamyoncuiremsu
ve 3 cm acilma varmis, :1shok: ama doktor kontrol edene kadar canimi cikardi, neyse baya kontrol ettiler bebisin durumu cok iyi dediler, ama ben iyi degilim dedim doktorlar guldu :uhm:
neyse az daha dayanmaliyim, persembeye gene kontrolum var bebis her an gelebilirmisbekle babam bekle
Selam kizlaaaarrr, bende daha dogurmadim :1closedeyes:
bugun kontrolum vardi, makinada sanci cikti baya ama ben bisey hissetmiyorum gamyoncuiremsu
ve 3 cm acilma varmis, :1shok: ama doktor kontrol edene kadar canimi cikardi, neyse baya kontrol ettiler bebisin durumu cok iyi dediler, ama ben iyi degilim dedim doktorlar guldu :uhm:
neyse az daha dayanmaliyim, persembeye gene kontrolum var bebis her an gelebilirmisbekle babam bekle
acilmam var ama bi ise yarar mi bilmem :bbo: cocuk hep assagiya dogru bastiriyor, karnimda hafif agrilar varana masallah acilman varmis bari ya :teytey:tey teyyyy
daha ne istion
aslinda sancilarin cogalmasi icin bi sey yapsalar
neyse bende saat 8.30 da randevum var yarin sabah :lepi:
ay bari benim acilmam olsa birakmazlar diolar ama allahim nolurrrrrrrrr insallah benim yolda acilmistir :roflol::roflol: bu gavurlarin anasini var ya bagirta bagirta tovbe tovbeeeeklava:
3 santim acilman var ve seni eve gönderiyorlar :1shok:sasdim valla ben iki santimle gittim iki saat sonra dogmusdu ama sancimda coktu benim sanci girdimi durmaz bende benim günüm geldimi hafif sanciyla baslar artar artar ve aksama dogrurum ins buda öyle olur
acilmam var ama bi ise yarar mi bilmem :bbo: cocuk hep assagiya dogru bastiriyor, karnimda hafif agrilar var
ayy bacim bizde bir kurtulabilsek hep beraberce :CüvCüv:
insallah yarin doguma alinirsin da guzel haberlerle gelirsin :lepi:
CADIARZU ama canim benim hic sancim yok ki, hem ben bile hastanede kalmayi istemem ´
az önce fildir fildir yuruyus yaptim
canım sakın sunni sancı istemeee.çok ağrın oluyo.sonuçta olmazsa sezercik yapıyolar.ikisini birden çekme.