Temmuz Anneleri Buraya....

ay canim ya kiyamam dilerim en kisa zamanda sende kurtulursun nurcanöğretmende yok sanirim odami doğurduu.

ben doğurmadım henüz( çorumluda doğurmadı sanırım. bugün febinin günü sanırım ama online gözüküyo oda...

ben doğurmadım henüz( çorumluda doğurmadı sanırım. bugün febinin günü sanırım ama online gözüküyo oda...

maeves senin sancılar gitti mi cnm yaa .. hayırlısı gününe daha varsa bekle inş. kolay doğumun olur .. ben de kendiliğinden sancılansam keşke , suni sancıdan korkuyorum ......

corumlu git şu hastaneye dogurmdanda cıkma bu nee bee ne nazlı kızın varmış senin yaa aaa biz bile sabırsızlandık artık

corumlu git şu hastaneye dogurmdanda cıkma bu nee bee ne nazlı kızın varmış senin yaa aaa biz bile sabırsızlandık artık

ya deme oyle yaws norum almiolar gavurlar ben mi istemiyorum cok kotuyum zaten bunalimdayim herseye sinirlenir oldum kafayi siyircam :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
aglamakdan helak oldum yaws kafamçokkarıştı
yarin artik bagircam hastanede vallaha olmuyor bole ya dayanamiyorum ben bu agrilara sizilara gebrtcekler beni sonunda senağlama

kıs allah korusun ama çorumlucum senin bu kadar şikayetine rağmen nasıl suni sancı vermiyolar şaşırıyorum yani baksana ben bile okudukça üzülüyorum sana kimbilir sen ne haldesinn..yani illede normal doğurtmak zorundalarsa niye suni sancı vermiyolarkii..

canim cunku ameliyatli olanlara vermiorlarmis suni sanci gercek sancilardan daha zormus ole diolar bilmiyorum bende istiyorum verin diorum olmaz diyolar sen dikislisin falan filan diye senağlama bilmuyorum artik yarin sabah insallah bi sey yaparlar dayanmasiz bi hale geldim yeter artik dicem allahim ya sabir tasi olsa simdiye kaddar catlardi senağlamasenağlama

çorumlu inş canım ya haklısın artık inş kavuşursun yavruna
yaff zaten ilkide sezeryan olmuş yine kesselerdi ya seni bu yabancılarda anormal haaaaaaaa

sen sezeryanla yapmıssın ilk çocuğunu bu niye öyle olmuyoki türkiyede ilki sezeryan oldumuydu ikincide mutlaka sezeryan oluyo sizde niye ööle değilki acep

canım iyi sabrettin ben olsam gider sezeryan yapardım bu kadar sabrettin inş normal dogurusun son anda sezeryana alınırsan daha kötü olursun valla bu kadar bekledigine deymiycek

eminim ki gene sezaryenle bitecek cunku bu kadar stres yorgunluk agirlik beni sezaryene goturcek
cok kotuyum gercekten ben ne kadar sansizim ya neden biseyim dogru durust gitmez benim nolur duanizi esirgmeyin su mubarek gunlerde
yarin yada bilmiyorum saglikla sihatle hayirlisi ile kavusagim kizima
insallah yarin olur bi sey yaparlar dayanamiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilkinde 5 cm aciklik oldugu icin ve bebegimin saglisi tehlikede oldugu icin sezaryen oldum
radio da cekindim dediler bebek kilolu olacak cikmaz dediler ama ondan degil acilma olmadi 24 saat sanci cektim gelmedi acilmadi senağlamasenağlamabunda da radio cekindim tamam dedi normal dogurabilirsin diye tamam dedik ama hani yok iste beni oldurcekler en sonunda sanirim senağlama

canım yaa cok stres yapmışsın sen sakin ol gercekten bebekte geriliyor gelicegi varsada gelmiyor böyle olunca yaa inş. bu kadar cektigin sıkıntının sonucu sezeryan olmaz canım yaa bende üzlürüm gercekten neyse sonucta orda kakmıycak yarın mübbarek gün canım bak dua et allah bir kolaylıgını verir belkide yarın dogurursun inş.:teselli:

neyse ben azcik halay cekim bari belki sanci tutar falan:teytey::teytey:
oglumun gunu geldiginde dugun tv izlediydim kardeslerimle halay cekip ciftetelli oynamistik :roflol::lepi:
ondan sonra uyuduk saat 1.30 da sancilarim baslamisti
bunda da ise yarar mi ki sırnaşık şey

allah cezani vermesin :roflol::roflol:
kalk kalk oyna bekledigin kabahat :))))))))

vallaha belli mi olur ay norum ya kafam agriyor artik kafayi siyircam yoksa egleneyim diye diom idare edin iste
dua edin ula dogurayim artikkkkkkkkkkkkkk:lepi::roflol:

doktor civanim doktor doktor civanim ah seni istiyor canim doktor civanimmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:

ben de seni merak etmiştim, çorumlucadı...
ikidir tesadüfen mesajlarını okudum da, aklım sende kaldı nedense... hatta temmuz annelerinde konu açacaktım, çorumlu cadı doğurdu mu diye...

haydi sabır, sanki ben de senin gibi olacakmışım gibi geliyor...

ilahi çorumlu alem kadınsın walla:roflol:
napalım son çare kalk dene bari:teytey::teytey::teytey:

amanın yetişin delirdi garı sonunda:teytey::teytey:

canım sakın sunni sancı istemeee.çok ağrın oluyo.sonuçta olmazsa sezercik yapıyolar.ikisini birden çekme.

Selam kizlaaaarrr, bende daha dogurmadim :1closedeyes:
bugun kontrolum vardi, makinada sanci cikti baya ama ben bisey hissetmiyorum gamyoncuiremsu
ve 3 cm acilma varmis, :1shok: ama doktor kontrol edene kadar canimi cikardi, neyse baya kontrol ettiler bebisin durumu cok iyi dediler, ama ben iyi degilim dedim doktorlar guldu :uhm:
neyse az daha dayanmaliyim, persembeye gene kontrolum var bebis her an gelebilirmis bekle babam bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…