Temmuz Anneleri Buraya....

koyu bir be$ikta$li olarak .. kardi$ takimimizi desteklioruz tabikiiii bizdee

merhaba kızlar.....

heveslenmeyin bugün fenerbahçe her zmanki gibi kazanacak sırnaşık şey sırnaşık şey

merhaba kızlar.....

heveslenmeyin bugün fenerbahçe her zmanki gibi kazanacak sırnaşık şey sırnaşık şey

o kadar emin olma kuzum istersen iddaaya girelim bir paket yenidoğan bebek bezine henüz almadım da naniknanik:sm_cool:

:roflol: :roflol:hahahhhahhah bebek bezine futbol iddiasi :)))))))

neyse kızlar ben kaçar bi komşu oğlunu nişanlıyor da tepsi mi ne hazırlamış ne demekse tepsi görmeye gidecem jeyyarburaların adetlerini anlamadım gitti..akşama okurum artık yazdıklarınızı

hepinize hayırlı pazarlar...

safak 78
aman az kaldi sanki neyse bu gunleri ozlucemiz o kesin ben son cocuk olcak benim icin ben cok ozlucem sengözlerimebaksanab

benim muhtemelen son olmicak..ilk cocuk oldugu icin ..cok tatli gelirse yaparim 5-6 tane :roflol: :roflol: :roflol:

kıslarrrr en büyük beşiktaŞ BISE ŞANPIYONLUK TARIH OLDU bu arada fenerlılere geçmiş olsun gsliler tebrıklerr

4 sene üst üste şampiyon olduk
Avrupanın kralı olduk
Gerçekleri tarih yazar
Tarihi de GALATASARAY

Fener e de böyle her sene böyle.....................lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Günaydın kızlar.... Tüm Fenelerlilere geçmiş olsunnnn... :roflol::roflol::roflol::roflol:

hepinize gunaydınlar arkadaslar....
hayırlı haftalar diliyorum...

en büyük cim bom bom

Arkadaşlar bütün fenerli arkadaşların başı sağ olsun. Acınızı paylaşmak isterdim ama bu sevinçle paylaŞmak mümkün değil.. En büyük CİMBOM :hooray:

Çoğunluk cimbomlu galiba.. ne güselllllll... Ya da Fenerliler'in ortaya çıkmaya yüzü yok :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…