- 19 Eylül 2007
- 1.172
- 7
YESİNLER SENİN GEZME PLANLARINI :))
BENİMDE GEZME PLANIM VARDI AMA, İSTANBUL YAĞMURLU.
AMA NE OLURSA OLSUN AKŞAM DIŞARI ÇIKACAĞIM.
ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜ. :))
ASLINA BAKARSAN DİNLENMEK İSTİYORUM AMA, YAKIN ARKADAŞIM GİTMEZSEMDE OLMAZ :))
( Kambersiz düğün olmaz :roflol: )
ben bilmiyorum malesef.hakikaten noldu kızlar bizim takvimlere.ne güzeldi ya.kaç gün kaldığını görünce mutlu oluyodum ben...kızlar bişey sordum ama kimse cevap vermedi sizdemi bilmiyorsunuz bizim takvimlere neoldu,hiçkimseninki yokk.:uhm:
ben bilmiyorum malesef.hakikaten noldu kızlar bizim takvimlere.ne güzeldi ya.kaç gün kaldığını görünce mutlu oluyodum ben...
BİLEN YOOOOK MUUUUUU???????
kıslar kkda dun sabah problem vardı heralde osaman kaldırdılar bısım takvımlerıı
[/url][/IMG] bısde böyyle koyarızz
kızlar yaaa istanbulda olanlar bilir havalar sogudu ve yagmur var bizde kızımla kış moduna gectik biraz sanki canımız salep cekti :dance: eşime dedim iyimisin sen dedi ama kalktım dayanamadım bir güzel yapıp ictim ohh nede rahatladım eşimde bana bakıyor kokusuna dayanamadı kalktı kendine yaptısırnaşık şey
bide cok kızıyor bana senin yüzünden kilo aldım diyeben 6 kilo aldım o 8 sanki hamile benim diyorsırnaşık şey
ya üffffffffff canım salep istediiii.. yazını okuduktan sonra bi heves yapimm dedim ama son kullanma tarihi geçmiş(( aşkım dışarda arayıp isteyimmm baree