Temmuz Anneleri Buraya....

ben beşiktaşlıyım ama eşim galatasaraylı. yani benimde 2. takımım sayılır..
bende tebrik ediyorummm.

kızlar normalde uzun zamandan beri her sabah kalktıgımda burnumda kanama oluyordu yani silince kan çıkıyordu...doktoruma sordugumda basınç ve vucuttaki kan oranının arttıgı için bunun olmasının normal oldugunu korkmamamı söylemişti...bugun biraz daha arttı...sizdede varmı burnu kanayan

kızlar normalde uzun zamandan beri her sabah kalktıgımda burnumda kanama oluyordu yani silince kan çıkıyordu...doktoruma sordugumda basınç ve vucuttaki kan oranının arttıgı için bunun olmasının normal oldugunu korkmamamı söylemişti...bugun biraz daha arttı...sizdede varmı burnu kanayan

ben de burnumu temizlerken sabah hafif gelir. ama çok değil. normal olduğunu da okumuştum bir kaç kez. endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum.

bende herzaman olmasada sabahları burunumu temizledigimde farkediyorum yani selpakta sadece hafif pembelikler oluyor bazende dışarda hissediyorum sanki kan kokluyormuşum gibi geliyor ozamanda burnu temizledigimde farjediyorum ama hic fazla kan görmedim hem pembe gördüm ve cok az başımada 1 veya 2 kez geldi cok fazla degil

oncacığım bendede oluyo canım çok aşırı değil ama ara ara burnumu sildiğimde kan geliyo..
çok normal canım endişe etmene gerek yok.

kızlar hepinize tesekkür ederim...bugun asırı derecede basım agrıyor...ara ara gidip yuzumu ve ensemi yıkıyorum...son 3 ay epey zorlayacak bizi heralde...

Şimdiden böyle olduysak 8 ve 9. aylarda napcaz merak ediyorum... Benim de 1-2 haftadır feci çarpıntım oluyor. Nabzım normalde 65-70 atardı, şimdi 92 atıyor. Çarpıntılarım bazen öyle fazla oluyor ki vücudum sallanıyor yerinden. Kardiyogla konuştum hamilelerde çok sık rastlanıyor ve genelde altından bişey çıkmıyor dedi. Çarpıntım olduğu anda gidip elektro çektircem bakalım. Gerçi çarpıntım 1-2 dakika sürüp geçiyor onu da yakalamak zor ama bakalım nolcak... Nefesim de yetmiyor gibi artık bana. Derin derin nefes almaya başladım. Sizlerde de var mı böyle şeyler?

Kızlar dün akşam bir mutlu oldum anlatamam eşim sen ameliyattayken herşey hazır olucak dedi güldü :) bende dedim ne hazır olucak odan dedi balonlar cicekler falan ayarlamış organizasyonu :dance: dogumdan cıkınca görürsün dedi eve gelincede süpriz bekliyor olucak dedi evide süsliycek galiba sen dogumdan cıkana kadar herkezi hastaneye topluycam dedi :teytey:

Şimdiden böyle olduysak 8 ve 9. aylarda napcaz merak ediyorum... Benim de 1-2 haftadır feci çarpıntım oluyor. Nabzım normalde 65-70 atardı, şimdi 92 atıyor. Çarpıntılarım bazen öyle fazla oluyor ki vücudum sallanıyor yerinden. Kardiyogla konuştum hamilelerde çok sık rastlanıyor ve genelde altından bişey çıkmıyor dedi. Çarpıntım olduğu anda gidip elektro çektircem bakalım. Gerçi çarpıntım 1-2 dakika sürüp geçiyor onu da yakalamak zor ama bakalım nolcak... Nefesim de yetmiyor gibi artık bana. Derin derin nefes almaya başladım. Sizlerde de var mı böyle şeyler?

meralcim 92 çok ta yüksek değil benimde çarpıntım var ve nabzım 120 lerde ..nefes sıkıntısı da çekiyorum fakat benim rahatsızlığım var ondan dolayı .. canım bend hamilelilklerimde eko çektirdim .. bişi çıkmadı .. 90 da çok önemsenecek bi rakam değil kafana takma canım

meral canım benim hamilelikten öncede 95-110 arasıydı nabzım şimdide aynı bilmem benim hiç şikayetim olmadı bu yöndee yada benalışığım bu ritme :))))))))))))

Kızlar dün akşam bir mutlu oldum anlatamam eşim sen ameliyattayken herşey hazır olucak dedi güldü :) bende dedim ne hazır olucak odan dedi balonlar cicekler falan ayarlamış organizasyonu :dance: dogumdan cıkınca görürsün dedi eve gelincede süpriz bekliyor olucak dedi evide süsliycek galiba sen dogumdan cıkana kadar herkezi hastaneye topluycam dedi :teytey:

aynen canım...
eşimin hazırlayacakları dısında ben şimdiden çogu seyin nasıl olması gerektiğini, nasıl istediğimi alt yazı geciyorum....annemlerin felan alacağı çiçege kadar direktiflerimi verdim...sengözlerimebaksanab

ayy inanmıyorum kız sana ben hic düşünmemiştim bile eşim düşünmüş sagolsun :dance:

slm kızlar.....

üzgün bir fenerli olarak,tüm gs lileri tebrik ediyorum...

adasu ne güzel düşünmüş canı eşin herşeyi..sağlıkla bi doğsa bebişlerimizzz...

onca seninkide iyi fikir ama tuttum ben bunu:))

off ben hayırlısıyla bir dogum yapıyımda saglıklı bir dogsunda kızım bişi istemiyorum başka vallahi gerisi tefaurat

arzucum ne güzel valla..benimki akil edermi bilmiyorum ..
zaten dogumda yanimda olacak ta .. ev süslermi bilmiorum ..
onca gibisöyleyemem ben .. hic bi anlami kalmiyo o zaman benim icin :)

benimkilerde düşünür heralde bişiler ama benimkiler anca ağlarlar eşim babam annem okadar duygusallarki ağlamaktan bişey yapabileceklermi bilmiyorum canlarım benim:)))))

askito bende öyle düşünüyorum söyledikten sonra ne anlamı kaldı ki onlar düşünüp hazırlarlarsa daha güzel tabi ki ben zorla söyleyipte yaptırmış gibi olurum ve zevk almam bu işten :)

meralcim 92 çok ta yüksek değil benimde çarpıntım var ve nabzım 120 lerde ..nefes sıkıntısı da çekiyorum fakat benim rahatsızlığım var ondan dolayı .. canım bend hamilelilklerimde eko çektirdim .. bişi çıkmadı .. 90 da çok önemsenecek bi rakam değil kafana takma canım

nurcancım rahatlattın beni biraz... 120'ye nasıl dayanıyorsun. ben kalbim çıkacak zannediyorum. ve feci yoruyor beni. nefesimin zorlaştığını herkes farkediyor. bir iki gün rapor alıp dinlenirsem düzelirim belki biraz.

askito bende öyle düşünüyorum söyledikten sonra ne anlamı kaldı ki onlar düşünüp hazırlarlarsa daha güzel tabi ki ben zorla söyleyipte yaptırmış gibi olurum ve zevk almam bu işten :)

benim eşim de organizasyon olaylarında pek ii değildir bi keresinde doğum günümü unutmuş tu:1shok: hala düşündükçe kinleniomjeyyarjeyyar bide doğumda hastanede yanımda olur heralde aklına bööle bişi gelceğini sanmam hayırlısıyla doğum yapayım da gözüm bişi görmicek başka

X