- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
kızlar normalde uzun zamandan beri her sabah kalktıgımda burnumda kanama oluyordu yani silince kan çıkıyordu...doktoruma sordugumda basınç ve vucuttaki kan oranının arttıgı için bunun olmasının normal oldugunu korkmamamı söylemişti...bugun biraz daha arttı...sizdede varmı burnu kanayan
Şimdiden böyle olduysak 8 ve 9. aylarda napcaz merak ediyorum... Benim de 1-2 haftadır feci çarpıntım oluyor. Nabzım normalde 65-70 atardı, şimdi 92 atıyor. Çarpıntılarım bazen öyle fazla oluyor ki vücudum sallanıyor yerinden. Kardiyogla konuştum hamilelerde çok sık rastlanıyor ve genelde altından bişey çıkmıyor dedi. Çarpıntım olduğu anda gidip elektro çektircem bakalım. Gerçi çarpıntım 1-2 dakika sürüp geçiyor onu da yakalamak zor ama bakalım nolcak... Nefesim de yetmiyor gibi artık bana. Derin derin nefes almaya başladım. Sizlerde de var mı böyle şeyler?
Kızlar dün akşam bir mutlu oldum anlatamam eşim sen ameliyattayken herşey hazır olucak dedi güldü :) bende dedim ne hazır olucak odan dedi balonlar cicekler falan ayarlamış organizasyonu :dance: dogumdan cıkınca görürsün dedi eve gelincede süpriz bekliyor olucak dedi evide süsliycek galiba sen dogumdan cıkana kadar herkezi hastaneye topluycam dedi :teytey:
meralcim 92 çok ta yüksek değil benimde çarpıntım var ve nabzım 120 lerde ..nefes sıkıntısı da çekiyorum fakat benim rahatsızlığım var ondan dolayı .. canım bend hamilelilklerimde eko çektirdim .. bişi çıkmadı .. 90 da çok önemsenecek bi rakam değil kafana takma canım
askito bende öyle düşünüyorum söyledikten sonra ne anlamı kaldı ki onlar düşünüp hazırlarlarsa daha güzel tabi ki ben zorla söyleyipte yaptırmış gibi olurum ve zevk almam bu işten :)