adasu ne güzel düşünmüş canı eşin herşeyi..sağlıkla bi doğsa bebişlerimizzz...
onca seninkide iyi fikir ama tuttum ben bunu:))
arzucum ne güzel valla..benimki akil edermi bilmiyorum ..
zaten dogumda yanimda olacak ta .. ev süslermi bilmiorum ..
onca gibisöyleyemem ben .. hic bi anlami kalmiyo o zaman benim icin :)
Benim eşimde bir organizasyon firmasıyla anlaşmış. Kredi kartı ektrasında gördüm. Bir kaç kerede telefonda konuşurken yakaladım... Organizasyon firmaları bu işi iyi yapıyor...
benim daha önce çalıştığım firmada baby shower ve hastane bebek doğum odası organizasyonları yapılıodu ve gerçekten çoook şeker kişiye özel şeyler vardı bebeğin isminin olduğu kapı süsleri,bebek şekerleri,anneye özel hediyeler ve sürprizler anı defteri vs.
umarım herşey istediğin gibi olur cnmyerimseniben
Saol canım. Herkesin Allah gönlüne göre versin. Umarım herkesi güzel süprizler bekliyordur.. Eşimden yana çok şanlıyım Balayındada havai fişek patlatmıştı... Bugünde nişan yıldönümümüz. Geçen yıl bugün nişanlandık. Şimdi ise 28+1 hamileyim. Çok hızlıyız ya.... eminim ki akşam içinde bir şeyler düşünmüştür. canım Kocam Benim
kızlar ben kendimi hic iyi hissetmiyorum yaa birden bire ne olduysa cok gücsüz hissetmeye başladım kendimi bir agırlık cöktü uykum var sanki kafamı kaldıramıyorum hafifte migdem bulanıyor bunlar ne demek?? ya okadar gücsüzüm ki bu msjı bile zor yazıyorum
kızlar ben kendimi hic iyi hissetmiyorum yaa birden bire ne olduysa cok gücsüz hissetmeye başladım kendimi bir agırlık cöktü uykum var sanki kafamı kaldıramıyorum hafifte migdem bulanıyor bunlar ne demek?? ya okadar gücsüzüm ki bu msjı bile zor yazıyorum
bıdışım nişan yıldönümün kutlu olsun cnm , maaşallah Allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun a.s.
canım yormadım kendimi yaa daha yarım saate kadar cok iyiydim şimdi kafamı kaldırmaya gücüm yok ilaclarımıda alıyorum ama ne biliyim cok gücsüz halsiz sanki ayaga kalsam düşüp bayılıcakmışım gibi hissediyorum migdemdebulanıyor bunlar yetmezmiş gibi