Temmuz Anneleri Buraya....

adasu ne güzel düşünmüş canı eşin herşeyi..sağlıkla bi doğsa bebişlerimizzz...

onca seninkide iyi fikir ama tuttum ben bunu:))

sırnaşık şeysırnaşık şey
canım eşimin alacağı hediyeyi bile dogumdan önce gidip secmek, gerekirse almak istiyorum...kalmaz felanda...

çiçeklere gelince öyle klasik şeyleri hiç sevmiyorum....özel, premsesime yakısır farklı bişi olsun istiyorum...onun odasına koyacağım cunkuuu

slm kıssllaaarrrr a.s. hafta sonu misafirle geçti , yoruldum , bir de burnum akıyor sinüslerm dolu arada baş ağrısı da yapıyor.. süklüm püklümüm yani.. :bbo: şu hastane işi beni de çok merak ettiriyor.. acaba kocam bir süpriz yapacak mı .. walla ben güzel bir doğum hediyesi bekliyorum ama bakalım akıl edebilicek mi.. abisi geçen sene eşine güzel bir bilezik almıştı doğum hediyesi , ama bakalım bizimki napıcak.. küçük de olsa anneme de bir hediye alması benim çok hoşuma giderdi ama o kadarını akıl edebileceğini hiç sanmıyorum asigim:

arzucum ne güzel valla..benimki akil edermi bilmiyorum ..
zaten dogumda yanimda olacak ta .. ev süslermi bilmiorum ..
onca gibisöyleyemem ben .. hic bi anlami kalmiyo o zaman benim icin :)

canım bende damdan düşer gibi şunu istiyorum bunu istiyorum demiyorumki...şimdiye kadar butun özel gunlerimizi birlikte kararlastırdık biz...ikimizde karsımızdakinin istediğine göre, ihtiyacına göre aldık hediyemizi,herseyimizi...

eşim herzaman bana alacağı hediyeyi benim seçmemi ve karar vermemi ister...dogumdada bu bu şekilde olacak...hayatımızın en önemli gunu sonucta...

dogumda hazırlıklara gelince bu uzun zamandır konustugumuz bişi,, nerde neler yapılması gerektiği, hangi hazırlıkları yapacağımız gibi...bebeğimizin odasına alacağımız çiçeklere bile gidip baktık biz...zamanı geldiğinde onlardan alıcaz...

konustuklarımızın dısında artı mutlaka sürpriz yapacaktır...çunku benimde ona sürprizim olacak...herkezin aile yapısı, ilişkisi farklı zaten...

Benim eşimde bir organizasyon firmasıyla anlaşmış. Kredi kartı ektrasında gördüm. Bir kaç kerede telefonda konuşurken yakaladım... Organizasyon firmaları bu işi iyi yapıyor...

Benim eşimde bir organizasyon firmasıyla anlaşmış. Kredi kartı ektrasında gördüm. Bir kaç kerede telefonda konuşurken yakaladım... Organizasyon firmaları bu işi iyi yapıyor...

benim daha önce çalıştığım firmada baby shower ve hastane bebek doğum odası organizasyonları yapılıodu ve gerçekten çoook şeker kişiye özel şeyler vardı bebeğin isminin olduğu kapı süsleri,bebek şekerleri,anneye özel hediyeler ve sürprizler anı defteri vs.
umarım herşey istediğin gibi olur cnmyerimseniben

kızlar bi ara heveslenip de bi kapı süsü yapmıştım sanırım şubat ayı falandışutarafagitti

kızlar benim eşimin yapacağını sanmıyorum yapmaz gerçi ama , ben kendim için söylüyorum odamın balonlarla filan süslenmesini istemem .. ne bilim bu sadece benim hissiyatım .. kapı süsü , gelen çiçekler , sepetimizin olması yeterli benim için .. daha fazlasını istemem şahsen .. ama güzel bir hediyeye de hayır demem yerimseniben

Saol canım. Herkesin Allah gönlüne göre versin. Umarım herkesi güzel süprizler bekliyordur.. Eşimden yana çok şanlıyım Balayındada havai fişek patlatmıştı... Bugünde nişan yıldönümümüz. Geçen yıl bugün nişanlandık. Şimdi ise 28+1 hamileyim. Çok hızlıyız ya.... eminim ki akşam içinde bir şeyler düşünmüştür. canım Kocam Benim

bıdışım nişan yıldönümün kutlu olsun cnm , maaşallah Allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun a.s.

kızlar ben kendimi hic iyi hissetmiyorum yaa birden bire ne olduysa cok gücsüz hissetmeye başladım kendimi bir agırlık cöktü uykum var sanki kafamı kaldıramıyorum hafifte migdem bulanıyor bunlar ne demek?? ya okadar gücsüzüm ki bu msjı bile zor yazıyorum

canım geçmiş olsun yat dinlen biraz bakalım ii gelir inşalllah...yerimseniben

canım artık hamilelik ilerledikçe yorgunluk halsizlik uyuma isteği artıcak o yüzden olabilir..
yada kendini çok yormuş olabilirsin.
ya da canım bu bi soğuk bi sıcak havalardan olmuş olabilir.
bide bu demir ve vitamin ilaçlarını aksatmadan al.. eğer içilmediği taktirde onlardanda yorgunluk halsizlik olabiliyo...
geçmiş olsunnna.s.

bıdışım nişan yıldönümün kutlu olsun cnm , maaşallah Allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun a.s.

Canım Benim çok teşekkür ederim... Allah herkesin mutluluğunu daim esin inşallah.....

Adasucum sanada geçmiş olsun... Yat dinlen biraz...

canım yormadım kendimi yaa daha yarım saate kadar cok iyiydim şimdi kafamı kaldırmaya gücüm yok ilaclarımıda alıyorum ama ne biliyim cok gücsüz halsiz sanki ayaga kalsam düşüp bayılıcakmışım gibi hissediyorum migdemdebulanıyor bunlar yetmezmiş gibi

bir tansiyonunu ölçtürbence, geçmiş olsun ..senağlama

kızlar sagolun canlarım benim ilginize Şeniz

şuan daha iyiyim ayy bidaha başıma gelmesin inş. kimsenin cok kötü oldum yaa tüm dengem bozuldu biranda sangi neyse cok şükür şimdi iyiyim :)

canım gecmiş olsun...nazar degmiştir...ben çok inanırım...sabahta ben aynı şekildeydim...basım çatlayacak gibiydi, gözlerimden yas geliyordu...kendine oku...

Ay bu başağrısı bulaşıcı mı acaba kızlar.. şimdi de benim başladı ağırmaya. sanki kafamı mengeneyle sıkıyorlar. ben de bi okuyup üfleyim kendime bakalım geçer belki..

bıdışım yıldönümün kutlu olsun. adasucum sanada geçmiş olsun oncanın dediği gibi nazar olabilir. hamileyken çok nazar oluyomuş insan bana çok değiyo çünkü

adasucum senin bebiş kanala girmişti diye hatırlıyorum oylemi?
benim bebiş 2 gündür kasıklarımında altında tekmeler atıyor.tuhaf sancılarrım var oyle bişeymiki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…