Temmuz Anneleri Buraya....

YESİNLER SENİN GEZME PLANLARINI :))
BENİMDE GEZME PLANIM VARDI AMA, İSTANBUL YAĞMURLU.
AMA NE OLURSA OLSUN AKŞAM DIŞARI ÇIKACAĞIM.
ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜ. :))
ASLINA BAKARSAN DİNLENMEK İSTİYORUM AMA, YAKIN ARKADAŞIM GİTMEZSEMDE OLMAZ :))
( Kambersiz düğün olmaz :roflol: )

nazlımm çık dolaş nasılsa bebişler doğunca çok gezemeyiz.. büyük temizlik yapıcaktım bugün sözde camlar kapılar duvarlar halılar ..odaları tek tek yaparım diyodum ama ..annem aradı sakın yapma ben gelicem dedi.. biraz da ondan yayıldım pcnin başına..

Ay Valla Burdada Hava Kapali Kizlar.nasil Kasvetli,bulanik.insanin Içine Fenalik Geliyor Valla.pikniğe Gidecektik Bugün Kocişimle.malesef Evdeyiz.evde Yapacaz Artik Pikniği :roflol: :roflol:

kızlar bişey sordum ama kimse cevap vermedi sizdemi bilmiyorsunuz bizim takvimlere neoldu,hiçkimseninki yokk.:uhm:
ben bilmiyorum malesef.hakikaten noldu kızlar bizim takvimlere.ne güzeldi ya.kaç gün kaldığını görünce mutlu oluyodum ben...
BİLEN YOOOOK MUUUUUU???????

ben bilmiyorum malesef.hakikaten noldu kızlar bizim takvimlere.ne güzeldi ya.kaç gün kaldığını görünce mutlu oluyodum ben...
BİLEN YOOOOK MUUUUUU???????

kıslar kkda dun sabah problem vardı heralde osaman kaldırdılar bısım takvımlerıı

dev206pf___.png
[/url][/IMG] bısde böyyle koyarızz

evet canım ama bır defa kopyalayınca başka bişi kopyalamazsan bütün msjlarda ekleyebılıyorsun..
dev206pr___.png
[/url][/IMG]

kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş.. bugünlük bu kadar mesai yeter. herkese iyi haftasonları diliyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

kızlar yaaa istanbulda olanlar bilir havalar sogudu ve yagmur var bizde kızımla kış moduna gectik biraz sanki canımız salep cekti :dance: eşime dedim iyimisin sen dedi ama kalktım dayanamadım bir güzel yapıp ictim ohh nede rahatladım eşimde bana bakıyor kokusuna dayanamadı kalktı kendine yaptısırnaşık şey

bide cok kızıyor bana senin yüzünden kilo aldım diye :KK70: ben 6 kilo aldım o 8 sanki hamile benim diyorsırnaşık şey

ohhhh ne güzel için bakalım afiyet olsun ben daha işten çıkmadım.
ve açııımmmmm

kızlar benim mesai saati bitmek üzere ben çıkıcam birazdannnn...
hepinize iyi hafta sonlarıııııı diliyorum..
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın......
stresten uzak durun....
görüşmek üzere hepinizi öptüm.........
Şeniz

kızlar yaaa istanbulda olanlar bilir havalar sogudu ve yagmur var bizde kızımla kış moduna gectik biraz sanki canımız salep cekti :dance: eşime dedim iyimisin sen dedi ama kalktım dayanamadım bir güzel yapıp ictim ohh nede rahatladım eşimde bana bakıyor kokusuna dayanamadı kalktı kendine yaptısırnaşık şey

bide cok kızıyor bana senin yüzünden kilo aldım diye :KK70: ben 6 kilo aldım o 8 sanki hamile benim diyorsırnaşık şey

ya üffffffffff canım salep istediiii.. yazını okuduktan sonra bi heves yapimm dedim ama son kullanma tarihi geçmiş:KK43:(( aşkım dışarda arayıp isteyimmm baree

ya üffffffffff canım salep istediiii.. yazını okuduktan sonra bi heves yapimm dedim ama son kullanma tarihi geçmiş:KK43:(( aşkım dışarda arayıp isteyimmm baree

ayy ne alemmim yaa sırnaşık şeyolsun kızlar arayın tabi alsınlar hamişligin keyfini cıkarın jeyyar

tesekkür cnm bugün kimsecikler yok ortada temmuz anneleri pazar keyfi yapıolar jeyyar

ay ya akşama dajeyyar gs-fb maçı var izlemeye gideceğiz şimdidden stres sardı beni:eek:

hangi takimi tutuyorusun CNM??
------------
-----------------------------------------

X