Temmuz Anneleri Buraya....

kıss çorumlu sen niye bu kadar sancı çekiyorsun yaaa. doktorun bişey demiyor mu? aramızda bir gün var ama sen hergün sancıdan kıvranıyorsun... bende sadece kasık ağrısı var.

Canim benim Allah yardimcin olsun.Ben diger iki cocugumuda adet sancisi gibi sanciyla dogum yaptigim icin sordum dikkat et gelip giden düzenli sanci olursa azda olsa belin felan arimasada hemen hastahaneye git derim canim ben 1. oglumda oynayarak gittim dogurdum belli olmuyor canim.
a.s.ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA SAGLIKLA OGLUSUNU ALIRSIN KUCAGINA öpüyorum askitoooŞeniz

ah meralcim bi bilsem bi bilsem
4 gun kaldi doktora gitmek icin bekliyorum nedim
ama bugun bole cok devamli surekli agrilarim sancilarim olursa hastaneye acile gidecem
hem saat 3 de oglum icin baska bi hastanede randevum var ameliyat olduydu yas dislerinden kontrol etmek icin gidiyorum
of aman ya otobusle gitmekden bikdim ama iste napalim ehliyet de yok
esimin de yok zaten olsa su an ise yaramaz calisiyor annem de calisiyor en iyisi yavas yavas gitmek

ay kızlar ya bende heyecanlanmaya basladım
randevu aldım yarın agdacım gelecek :)
haftaya bugun bu saatlerde oglum kucagımda olacak insallaaah

bakalım bebisler patır patır dokulmeye basladı...saglıkla dogsunlar insalllaaaahhh

a.s.Allah yardimcin olsun gülüm.Kendine dikkat et sancilarin gelip gidiyorsa önce hastahaneye git derim sonra mazallah yolda felan dogurursun:1no2: ogluna sonra yine randevu alirsin yormamaya calis kendini
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM:teselli:

oncacım geçmiş olsun canımm bol bol su iç dinlen canımm
hilmiyecim hayırlısı olsun inşallah belki seninde hbrini alırız yarın doğuma gitti diye
bende bugün nsteye girdim ii çıktı çok şükür sonuçlarım 10 temmuza ultrason verdi o zamana kadar doğurmassam tabii bebeğin ölçülerine bakcaklarmış bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah...

adasu doguma gidiyor nurcan hanim :))

yok fatos randevuyu baska gune alamam malesef gidip de kontrol etsinler dislerini rahatlasin bende rahatlayim

onu okudum canım .. bende hastaneye gittim beni yine usg ye almadılar sadece kalp atışını bi aletle dinlediler nst ye de bağlamadılar ..38 haftaya kadar bebeğin dönmesin beklicez dediler. ama yarın özele gitmeyi düşünüyorum ..

Son düzenleme:
allah yardimcin olsun canim insallah doner yavrun

benimde sancim gitmisti gene basladi ya sabirrrrrrrrr

çok geçmiş olsun çorumlucum .. bende de dün yoğun bi şkeilde başladı ama bugün olmadı .. yalancı doğum sancıları demekki. bende dün alevi okuyunca ümitlenmiştim sancım başladı diye:))

sagol canim sana da gecmis olsun simdi sanci gecmesi icin ilac aldim ama pek gecmiyecek gibi
birden sanki uzerimden sicak kaynar sular dokuluyor gibi kusmak istiyorum(af edersiniz)

allahim bu ne boyle yakafamçokkarıştısenağlama

ah insallah ben cok yoruldum bu hamilelikde rabbim hepimize sabir versin
ay oturdugum yerden terliyorum ter basiyor kaynar sular dokuluor sanki
ara ara sancilar gene vuruyor ben en iyisi annem ise gitmeden bi sorayim beni goturebilirmi ?
yoksa kardesimi arayim okula gitmiyorsa benle gelsinsenağlama

canim benim gecmis olsun ..bende iki gündür ishalim ..karin agrisimi sancimi ayirt edemiorum . allah yardimcin olsun seninde

arzu yu dün aksam msnde okudum üfledim:))) ise yraramis walla .. senide bi okuyayim canim ben:))))))))))))))

arzu yu dün aksam msnde okudum üfledim:))) ise yraramis walla .. senide bi okuyayim canim ben:))))))))))))))

3 dakka sonra arzucum doğuma giriyo. inşallah kolay geçer doğumu. evet aşkitom benide bi oku üfle belki yarar işe. yoksa benim hayırsız oğlumun çıkca yok....:icecream::icecream:

KIZLAR BEBEĞİMLE EVİMİZE GELDİK KOLAY BİR DOĞUMUM OLDU 8 CM AÇILMAYLA HASTANEYE GİTTİM.13.00 DE DOĞUMHANEYE GİRDİİK 14.30 DA ÇIKTIK..DETAYLI BİR HİKAYE YAZICAM MERAK ETMEYİN...İKİMİZDE İİYİZ. DİKİŞ YERLERİM ACIYOR...HEPİNİZE TEŞŞEKKÜR İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HERKESE DUA ETTİM DÜN..RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN SİZLERE DİYE...HEPİNİZİ ÖPÜYORUMa.s.a.s.a.s.a.s.

ay Alevcim inanamıyorum hala senin doğuma yaaa... sen nerdeyse öğlene kadar burda ol, sonra akşam üzeri doğum haberin gelsin... bravo valla.. Allah seninki gibi kolay doğum nasip eder hepimize inşallah... seni ve bebişini çok öpüyorum. en kısa zamanda hikayeni ve bebişinin resimlerini bekliyoruz...

canım çokkk sevindim...rabbim analı babalı buyutsun...ayrıntılı hikayeni ve bebişinin resimlerini bekliyoruz...

senin dogumun normal doğum yapmak isteyenlere buyuk moral kaynagı oldu...inşallah bizlerde senin gibi saatlerce sürmeyen bir dogum yaparız...a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…