Temmuz Anneleri Buraya....

teşekkurler canım ya adasu korkuyordu bebegım zayıf olacak dıye bak ne guzel kılo almıs son ay maşallah[

maşallah maşallah
temmuz anneleri hızlı çıktı...daha temmuza girmeden 10 u bulucaz nerdeyse...rabbim hepimize sağlıklı dogumlar nasip etisn...

nesly canım gözunuz aydın olsun...rabbim analı babalı buyutsun inşallah...

saat 10da doktorla randevum var...:sm_cool:
bebişimi çok merak ediyorum...kilosu ne alemde, dönmusmu, normal dogummu olacak sezeryanmı...herşeyi merak ediyorum...allahtan az kaldı...

bugun doktora gidicez diye akşam toplu temizlik yaptım kendime...ne olur ne olmaz, çatı muayenesi yapar da rezil olmayayım dedim

raporumu alıcam bugun...iş anlamındada son gunum olacak...

Günaydın kızlar... Onca ne güzel alıyorsun raporunu... Ben 1 hafta daha sabredeceğim...

Nesly Allah analı babalı büyütsün... Ensesinden kokluyorum bebişinin... Bayılırım enselerinin kokularına...

darısını sana meralcim...bu sıcakta iş hiç çekilmiyor...bide ben daha ne bebişimin odasını hazırladım, ne evim temizlendi nede hastane çantam hazır...izne ayrılıcam...annemle ablam gelecek...önumuzdeki hafta full işlerle ugraşacaklar...ondan sonrada hayırlısı ile bebişimin gelmesini bekleyeceğiz...

bugun raporumu alıcam ama buyuk ihtimalle ay ı doldurmak için pazarteside gelicem...pazartesi akşamı da son olacak...

Onca bi biz varız galiba... garibanlar :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: cumartesi günü bu saatte çalışıyoruz ühühühühühühüh... neyseki benim de son ctesi...

ben bi çok şeyi hazırladım ama bi o kadar da izne bıraktım... benim de çantam tam olarak hazır değil. ev temizlenecek, alınacak bi sürü şey daha var. cibinliğini kendim dikmek istiyorum... sonra şekerleri hazırlıycam... ohooo bi sürü şey var. inşallah erken gelmeye kalkmaz kızım...

Son düzenleme:
ben bugün evdeyim ama ayın 4 üne kadar çalışıyorum4 ü son gün olacak yalnız değilsiniz kızlar ayın 6 sında annem gelecek ve sonra doğumu bekleyeceğim neyse evde oturuyor olsak canımız çok sıkılırdı zaman geçmezdi şimdi işlerimiz son zamana kaldı olsun sıkılmadan o heyecan hiç bitmeden hepsi geçer bekleyip düşünmeye fırsatımız olmaz kızlar

günaydınn kızlar....
iyiki bi gün girmedim heee doğuran doğurana anacımm...
u2remcim adasucumm kızlar çok çok sevindim..
allah analı babalı büyütsünn tebrik ederimm kızlar..

gelincik sana da günaydın canım... valla doğuran doğurana.. ben de her sabah heyecanla açıyoruk kk'yı acaba doğuran var mı başka diye...

ilkyas ben de ayın 4'ünde ayrılacam izne... aslında haklısın evde olsak sıkılırdık. hem evde sıcak sıcak napardım bilmiyorum. işyerim oldukça serin. herkes üşüyor ama ben harika hissediyorum. bi de yakın olduğu için işim çok zorlanmıyorum. sadece kasık ağrılarımdan yürümekte zorlanıyorum o kadar. ben kızım erken gelmeye karar verir de ya yetiştiremezsem diye korkuyorum ama heralde 1 hafta yeter bana herşeyi halletmek için. 37. haftada da gelmez sanırım...

walla meralcim bi gün girmedim sabahtan beri okuyorumm doğumlarııı...
hergün girmek lazımm kaçırmamak lazımm ...:))))))))))))

gelincik günaydın... meralcim gelmezler canım iyi ve güzel şeyler düşünelim bence. benimde annem gelecek hallederiz artık 2 günde herşeyi gerçi ben halılarımı yıkmaya verdim perdelerimi arkadaşlarım yıkadı bebişimin eşyalarını yine arkadaşlarla hallettik anneye bişey kalmadı eşke kalsaymış yapacak bişey bulmam lazım.. bu arada ben evden çalışıcam şu an evden işe bağlıyım evden idare ediyorum birde siz bu yanını düşünün birde evden çalışsanız daha zor olurdu...neyse çok konuştum..

gunaydin hatunlar
ben pek uyuyamadim gene dis agrisi basladi bikdim yeminle baslicam bole doktora da isine de alsin bitsin artik bu dis agrisi cok fena yaaa
ceksin de kokden kurtulayim
dis agrisi kulagima vuruyor disim hava aliyor
senağlama

kzılar doktordan geldimmm...
önce nstye baglandım ama sancı felan çıkmadı...sonra doktorun yanına gittik, ultrasyona girdim...bebişim yuzunu göstermedi...boynuna kordon dolanmıs...şimdilik sıkıntı yok, normal dogum dedi ama dogum sırasında kalp atısı azalırsa sezeryan olur dedi...20-26 arasında dogum olabilir dedi...kilosu 2700gr olmus...
demir ilacı ve kalsiyuma devam dedi...

neslycin hadi gozun aydın
ayrıntıları yaz mutlaka epidural sezeran olacak biri olarak cok merak ediyorum neler yaşadıgını.. CADIARZU CADIARZU
hangi hastanede oldun?
bebisini ve seni opuyoruuummm
a.s. a.s. a.s.

oncacım gözün aydın canım. maşallah bebişine... benimki de 35+6'da 2744 çıkmıştı. hemen hemen aynı gidiyoruz anlaşılan...

günaydınn fıstıklarrr.nabersinizz akşamdan beri doğuran varmı bakalımm.
bu arada oncacım bebişinin kilosu gayey iyi maşallahh.

gunaydin hatunlar
ben pek uyuyamadim gene dis agrisi basladi bikdim yeminle baslicam bole doktora da isine de alsin bitsin artik bu dis agrisi cok fena yaaa
ceksin de kokden kurtulayim
dis agrisi kulagima vuruyor disim hava aliyor
senağlama

ay canım kıyamam yaaa son ayında en çok çile çeken sensın sanırımm...sabret bıtanem az kaldıııı...rabbım yardımcın olsunnn....

corumlu geçmiş olsun canım yaaa amma çektn
bu diş ağrısından...

oncacım canım maşallah bebeğinee...

çorumlu yaa nedir kıss seninn bu dişten çektiğin. en son yaptırmamış mıydın sen bu dişi?

yaff kızlar nerdesınızz askıto srose1985 doğurdunuzmuuuuuuu gıııı sız genelde hep burda olursunuzzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…